Cene sa juga Srbije zaprepastiće Beograđane: Restoran služi lignje po ceni gurmanske!

Naime, u ovom restoranu nacionalne kuhinje, moguće je poručiti i sve vrste morskih plodova. Što se tiče priloga i salata ovde kupus salata košta 150 dinara, vitaminska i šopska su po 200. Od gotovih jela u ponudi je pasulj s kobasicom, musaka, punjene paprike, grašak sa pilećim mesom, boranija sa svinjskim mesom i đuveč sa svinjskim mesom i to sve košta po 350 dinara. Za 30 dinara skuplja je mućkalica i juneći gulaš.
Specijaliteti sa roštilja imaju slične cene kao kuvani specijaliteti po kojima je jug Srbije poznat pa tako obična pljeskavica košta 300 dinara, gurmanska 350, a pet ćevapa iznose 250 dinara odnosno 50 dinara komad u kafani što maltene nema ni u brzim hranama, prenosi kurir.

Foto:shutterstock
Pored ovih jela u ponudi je i riba odnosno pastrmka koja stoji 1.600 dinara, škarpina takođe, a oslić je ravno 1.000 dinara. Što se tiče morskih plodova pohovane lignje koštaju 350, a pohovani škampi 450 dinara.
Doručak u ranim jutarnjim satima može da se poruči već od 250 dinara koliko iznose tri jaja na oko sa šunkom, sirom i drugim đakonijama dok je omlet za 50 dinara skuplji i uz njega se takođe dobijaju suhomesnati proizvodi.
Cene pića i kafe
voda obična i gazirana 100
kafe espreso 100
topli nes 150
hladni nes 150
kapućino domaća kafa 180
Cene hrane
rižoto piletina 350
rižoto povrće 300
rižoti morski plodovi 400
pileća i riblja čorba 250
potaž od povrća 200
proja sa sirom 200
pita sa sirom 250
sendviči po 250
Iznosi su u dinarima
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)