NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR 2021. GODINE Petica će dobiti neko nasledstvo, a Devetku čekaju radosne promene
Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za decembar 2021. godine otkriva jedan čaroban period tokom kojeg ćemo najviše raditi u odnosu sa drugima. Moguće je da će neke veze uspeti da se popenju na viši nivo. Numerolozi predviđaju rešavanje sporova i potrebe za promenom.

Oni koji ostanu zarobljeni u zoni komfora i opiru se magiji promena koja sledi svakome, propustiće važne prilike. Na poslu treba biti uravnotežen, paziti na komunikaciju pronaći izvor pozitivne energije. Prepuštanje stvarima koje volite doneće vam sreću.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Ovaj mesec za vas može da znači mnogo promena, putovanja, izbegavanja obaveza, ali i mogućnost sklapanja dobrog posla. Ne budite previše samouvereni, pogotovo u radu sa Jedinicama i Peticama. Pomažu vam Dvojke i starije žene, kako na poslu tako i u rešavanju porodičnih problema. U ljubavi ste nestalni, šarmantni i dominantni, ali će se ipak naći neko ko će uspeti da vas navede da pokažete svoje emocije. Žene će više energije ulagati u poslovni nego u ljubavni život.

DVOJKA

Ovo može biti vrlo interesantan mesec, jer ćete biti veoma intuitivni, ali i preosetljivi. Sve vaše vrline i mane mogu doći do izražaja i isplivati na površinu. Možete biti skloni lakom davanju novca i rizičnim finansijskim transakcijama. Mnogi će vam se obraćati za savet, želeće da posluju s vama, a neke osobe će se zaljubljivati u vas, jer ćete delovati tajanstveno. Bićete veoma požrtvovani i iscrpljivaćete se radom. Ukoliko želite da imate uspešan ljubavni život, pokažite prefinjeni deo svoje prirode.

TROJKA

Ovo je mesec kada ćete teško podnositi bilo kakav autoritet, a bićete i svadljiviji negoinače. Što se ljubavi tiče, očekuju vas mnoga uzbuđenja. Muškarce će zainteresovati jedna ambiciozna dama, a ukoliko ste žena, može se pojaviti neki ozbiljan gospodin koji će odmah želeti brak sa vama. Ovo je dobar period za nove poslove, originalne projekte, druženja sa onima koji pobuđuju vašu maštu i kreativnost. Moguća su poslovna putovanja, honorarni poslovi, lako trošenje novca i davanje pozajmice. U ovom periodu bićete prilično nervozni, kako zbog ljubavnih tako i zbog poslovnih izazova.

ČETVORKA

Najzad možete malo da odahnete. Materijalna sigurnost očekuje vas u radu sa ženama na položaju, a može vam se dogoditi i neki nenadani dobitak. Ovo je sjajan mesec za rešavanje mnogobrojnih problema. Bićete srećne ruke i u novčanim transakcijama, ali i u ljubavi, naročito ako se radi o jakoj erotskoj privlačnosti. Vi želite sigurnost, međutim, u susretu sa Osmicom nećete odoleti ni flertu niti kratkotrajnoj burnoj avanturi. Čuvajte sebe od emotivnih razočaranja. Pokazaćete spremnost da napravite prvi korak ka onome ko vam se sviđa, a u poslu dobro razmislite ako želite da se upustite u rizik.

PETICA

Ovo je sjajan mesec za većinu predstavnika vašeg broja. Moguće je da se dogodi ono što najviše volite, a to je da putujete. Članovi porodice i dugogodišnji prijatelji biće vam veliki oslonac u svemu. Pokazivaćete veliku spremnost da drugima ugađate, bićete plemeniti, i to će nailaziti na oduševljenje osoba do kojih vam je stalo. Sklonost ka koketeriji izbiće u prvi plan, ali ćete osvajati sofisticirano, razgovaraćete sa mudrim osobama, strancima i poslovnim partnerima. Sklopićete sjajne poslove, srediti finansije, možda je u vidu i neko nasledstvo. Čuvajte se prevelikih uzbuđenja.

ŠESTICA

Vi ste nežni i požrtvovani, a neka ambiciozna Jedinica može imati velikog uticaja na vas u ovom mesecu. Od vas će se očekivati akcija, a vi ste taman planirali da se tokom ovog meseca odmarate. Očekuje vas veliki rad, i fizičko i psihičko iscrpljivanje, pa, ako ste planirali da započnete novi biznis bilo bi dobro da imate podršku osobe koja je snažnija od vas. U ljubavi nećete biti sposobni da se, sve do pred kraj meseca, postavite kako treba. Pokušajte da sledite partnera, a ne da stavljate svoje potrebe u prvi plan.

SEDMICA

Malo ko vas doživljava kao saosećajnu i popustljivu osobu, ali možda ste sami krivi za to. Ako ste umetnik, ovo je vaš mesec. Dobra saradnja sa Dvojkama i Devetkama može doneti divne šanse i u ljubavi i u vezi sa inostranstvom, a kontakti sa Jedinicama dobre poslove. Ovaj mesec možete biti pod velikim uticajem Dvojke koja vas čini izuzetno intuitivnim i spremnim da se prihvatite novih poslova koji zahtevaju dobru moć komunikacije. Sa Šesticom možete ući u emotivnu i pomalo napornu vezu, a sa Trojkom predstoje rasprave, mada se sjajno slažete.

OSMICA

Nešto može da vas razdraži u ovom periodu. Nećete moći da budete ono što biste želeli, pokušavaćete da se oglušite o emotivne potrebe drugih, sve dok ne shvatite da vam je lakše da pokažete razumevanje. Sjajan mesec za novac, ali ako želite da ga zaradite ulaganjem u finansijske transakcije, onda dobro sve proračunajte i dobro razmislite. Ako planirate zajednički biznis, potrudite se da to bude sa ženama koje su u ovom mesecu mnogo jače od muškaraca. Što se ljubavi tiče, muškarcima će se dopadati stabilne žene, a žene će želeti vezu sa nežnim muškarcem koji je sposoban da ih razume i u svemu podrži. Međutim, upoznaće suštu suprotnost - veselog, površnog i veoma nestalnog muškarca.

DEVETKA

Neko, najverovatnije neka Trojka ili Jedinica, pokušaće da okupira vašu pažnju na način koji vas sputava. Ma kog pola da ste, bićete skloni da zavodite disciplinu u domu i nerado ćete se baviti praktičnim problemima, a u stvari sve što se tiče doma i renoviranja stana ići će vam od ruke. Moguća je kupovina nekretnine, ili posao sa starijom osobom koja radi u nekoj solidnoj privatnoj firmi. Ipak, naći ćete vremena za putovanja i moguće je da, ako odete u drugoj polovini meseca, budete izuzetno uspešni u poslovnim transakcijama. U ljubavi ćete biti prilično konvencionalni i zahtevaćete pažnju i poštovanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading