Astrolozi otkrivaju: Pet horoskopskih znakova koja žive u prošlosti
Foto: Pixbay

Rak

Prvi na listi zaljubljenika u prošlost je Rak. Prijatni trenuci koji su prošli, putovanja, šetnje, druženja sa voljenima, ali i stvari koje nisu mogli da urade sprečavaju ih da uživaju u sadašnjosti. Koliko god lepo živeli u trenutku, uvek će ih nešto vući nazad. Ne zaboravljaju skoro ništa i stalno upoređuju prošlost sa  sadašnjim vremenom.

Vaga

Ako pripadate ovom znaku, onda nećete želeti da ostanete sami sa svojim mislima, jer ćete lako upasti u zamku kajanja i krivice. Umesto kajanja i razmišljanja o stvarima koje su se desile, bolje je da razgovarate sa nekim i pokušate da se fokusirate na sadašnjost.

Devica

Vaša opsesija detaljima se može smatrati pozitivnom u nekim slučajevima, ali nekada vam ne donosi nikakve koristi. Vaša analitičnost prevazilazi granice kada je u pitanju prošlost, kreirate scenarije u svom umu o tome šta ste mogli da kažete ili uradite, trošeći svoju energiju.

Škorpija

Za razliku od Rakova, Škorpije su zaglavljene samo u lošim stvarima prošlosti. Sve loše što im se dogodilo stalno im je na pameti i traže način da se osvete onima koji su to izazvali kod njih. Veoma im je teško da ostave nešto iza sebe, pogotovo ako ih je to jako povredilo.

Vodolija

Vodolije ne žele da žive u prošlosti, ali im misli ne daju da se opuste. Uvek misle da je sve bilo bolje i stalno su im na umu da se prošli trenuci neće vratiti i, možda, više neće doživeti nešto tako lepo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading