VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devica će se naći u neprijatnoj situaciji, sva vrata će se otvoriti za Škorpije, Vodoliju će skupo koštati finansijske avanture
Foto: Pexels

Ovan

Ovan može da reši svoje najveće trenutne probleme. Sada je najvažnije da ne pravite životne greške tipične za Ovna. Ovo će osigurati kontinuirani uspeh u skoro svim oblastima života. Što se tiče unutrašnjeg stanja, sedmica će se pokazati prijatnom, ali to ne znači da treba da prestanete sa radom na sebi.

Bik

Ovo je veoma povoljan period za traženje novog posla, hobija, kao i za nova poznanstva. Posebno u ovom pogledu vredi izdvojiti 11. i 12. februar, jer će 11. Merkur ući u povoljan za njega znak Vodolije. Vikendi su pogodni i za kupovinu, promenu enterijera.

Blizanci

Blizanci bi ovu nedelju trebalo da posvete svojim najdražima. Možete bezbedno da se bavite svojim zdravljem, lepotom, transformacijom izgleda. Ne preopterećujete se poslom ukoliko to nepovoljo utiče na vaše zdravlje. Na putu ka ostvarenju željenih ciljeva, Blizancima će biti potrebna podrška voljene osobe.

Rak

Moguće su prilike da poboljšate svoj život ili rešite neprijatnu situaciju. Astrolozi preporučuju planiranje važnih stvari i novih početaka za ovaj period kako bi se obezbedile srećne promene krajem zime i početkom proleća. Veoma je važno da svako jutro započnete sa pozitivnim mislima.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devica će se naći u neprijatnoj situaciji, sva vrata će se otvoriti za Škorpije, Vodoliju će skupo koštati finansijske avanture

Foto: privatna arhiva

 

Lav

Ako neko iz okoline počne da ih izaziva u negativnosti, bolje je ne podržavati razvoj svađe. Ovo je savršeno vreme da potražite svoju srodnu dušu. Ove nedelje, astrolozi preporučuju Lavovima da manje vremena troše nanepotrebne aktivnosti, umesto da rade više ono što ih podstiče na razvoj.

Devica

Bolje je posvetiti nedelju dana nekoj, ali izuzetno važnoj stvari. Najvažniji dani u nedelji za Devicu su 10. i 11. februar. Ovi brojevi su naznačeni aktivnošću Merkura. S obzirom na trenutni položaj planeta, astrolozi predviđaju prijatne promene u ustaljenom toku života. Veoma je važno da počnete da verujete unutrašnjem glasu. Ove nedelje će se povećati verovatnoća novčane sreće, moguće je da se trud isplati.

Vaga

Ako u periodu od 6. do 10. februara žene Vaga mogu da se uzdrže od nepredviđenih troškova i velikih kupovina, onda će moći da održe dobro raspoloženje i da ne prave sebi nove probleme. Subota i nedelja su dani obeleženi pojačanom aktivnošću Merkura. Odluke donete u ovom trenutku mogu biti što objektivnije.

Škorpija

Sva vrata će se otvoriti za Škorpije. Morate da počnete da preduzimate akcije, jer ćete tako moći da pronađete prave ljude i prave događaje. Škorpije će morati da se suoče sa nestandardnim razvojem događaja. Nedelja može biti bogata iznenađenjima svih vrsta.

 

Strelac

U petak se mogu pojaviti unutrašnje protivrečnosti koje će u velikoj meri uticati na emocionalno i psihičko stanje Strelca. Vredno je razmotriti ovu okolnost i ne podleći negativnim emocijama i strahovima. Obratite pažnju na svoju energiju. Pronađite načine kako da pomognete drugima, pa ćete se automatski i sami osećati bolje.

Jarac

Ovih dana poželjno je da se Jarčevi fokusiraju na sadašnjost i puste prošlost. U ljubavnoj sferi, predstavnici ovog zemaljskog znaka mogu imati sreće ako otvore srce. Predstavnici ovog znaka moraju osigurati da njihove dobre namere ne nanose štetu drugima.

Vodolija

Važno je da se suočite i sa svojim slabostima i preduzmu mere da ih otklonite. Astrolozi preporučuju da budete oprezni sa nepromišljenim odlukama u poslovnoj sferi. Grube odluke i finansijske avanture mogu izazvati rizik. Svesnost i visoka motivacija pomoći će vam da preuzmete dobre korake i ne propustite nijednu dobru šansu ove nedelje.

Ribe

Najvažniji zadatak Riba ove nedelje je da nikome ne daje prazna obećanja i da ne ulaze u konflikte. Važno je gledati na svet kroz prizmu objektivnosti. Ako želite, možete potražiti pomoć od rođaka ili voljene osobe u obavljanju zadataka. Postoje šanse da ostvarite uspeh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading