Obratite pažnju: Ovo treba da znate pre nego što uđete u vezu sa osobom rođenom u znaku Jarca
Foto: Shutterstock

Kada izlazite sa Jarcem, imajte na umu da im niste "potrebni" i da osim što provode vreme sa vama, imaju mnogo drugih hobija. Imajući to u vidu, oni generalno pristupaju svemu, uključujući vezama, koristeći liste, povratne informacije i stalni kontakt.

Evo šta treba da znate o Jarčevima pre vašeg prvog sastanka.

Prvi sastanak

Jarčevi imaju velikodušnu i ljubaznu prirodu. Oni uživaju u formalnosti prvih sastanaka i mogu imati veoma poseban stav prema njima, tj. prema "pravilima" romantike, čak i ako su izmišljena.

Oni imaju tendenciju da veruju u neke rodne stereotipe

Jarčevi vole kada momak prvi nazove i plati na sastanku, a takođe vole da imaju određeni dan za viđanje.

Vole da se osećaju izolovano u ljubavnom mehuru

Jarčevi uživaju u rutini i da provode vikende kod kuće, sklupčani u krevetu, samo sa svojom drugom polovinom. Naročito na početku veze, ovaj zemljani znak uživa da provodi sve svoje vreme sa svojim partnerom, što može biti dosadno njihovim prijateljima i porodici.

Lojalnost im znači sve

Iako mogu biti oprezni u svim drugim oblastima svog života, oni su posvećeni monogamisti i najverovatnije će se duboko zaljubiti. Pored toga, posvećeni Jarčevi dobro održavaju posvećene odnose, zbog svojih odličnih instinkta.

Dopuštaju svom partneru da preuzme vođstvo

Za Jarce je prava radost da prepuste svom partneru sve pripreme, rezervacije i tome slično, tako da samo treba da se pojave. Taj jedan mali gest može da učini da se osećaju neverovatno voljeno i zbrinuto.

Često ne uskaču u brak

Prilično je neuobičajeno da se Jarac skrasi i zasnuje porodicu nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. Kada im je veza u srcu savršena, ne razmišljaju dvaput o tome da je ozakone.

Otvoreni su za terapiju i rad na odnosima

Oni su pragmatični u svojoj ljubavi i neće imati idealističku viziju romantike. Oni smatraju probleme kao sitne prepreke na putu koji se mogu rešiti iskrenošću, poverenjem i trudom obe strane. Oni se ne ustručavaju da potraže lečenje, ako je njihovoj vezi potrebna pomoć.

Obožavaju ugodne zimske sastanke kod kuće

Jarac će možda voleti da ostane u kući, dok se navikava na svog saputnika. Idealno veče za njih može uključiti dobro pripremljen obrok, flašu vina i film.

Oni žude vremenom kada su sami sa sobom

Čak i kada su duboko zaljubljeni u vas, ključno je shvatiti da Jarčevi uživaju u vremenu kada su sami. Treba im malo odmora da bi bili najbolji.

Vole da neko brine o njima

Samo zato što obožavaju klasični glamur i operu ili luksuzne koktel barove, ne znači da ne možete da izlazite sa njima uz ograničeni budžet.

Sa sigurnošću bi se moglo reći da je Jarac, kojim vlada kruti Saturn, svestan izazovnih aspekata partnerstva i čak uživa u njima. Oni razumeju da čak i najbolje veze imaju oluje i da su u tome na duge staze, 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading