VELIKE PROMENE ZA 4 ZNAKA Mlad Mesec u Jarcu, 23. decembra "izuće nas iz cipela"
Foto: Shutterstock

Mlad Mesec u Jurcu je u petak, 23. decembra nije baš sjajno, jer mlad Mesec bi trebalo da bude u znaku Raka. Daće nam impulsivnost, jer iako je u Jarcu, dodiruje prvi stepen Ovna! Bićemo ishitreni u svim reakcijama a posebno u partnerskim odnosima.

Kako je Ovan direktan i netaktičan, ima burne reakcije kao i očekivanja, od emotivnog partnera mogu da dovedu do raskida, ali onog pravog bez pomirenja. Tako da je bitno da se suzdržimo ako je to ikako moguće, kada nosimo Ovnovsku energiju.

Kako će se mlad Mesec odraziti na horoskopske znake:

Ovan- pošto imate podršku Jupitera posao vam je naglašen. Možda dobijete novu poslovnu ponudu ali dobro razmislite da li je prihvatate jer nosi veliku količinu dodatnog posla!

Bik- vama donosi mir u duši i telu. Okrenite se sebi , pustite druge i verujte u ljubav. Zaslužili ste.

Blizanci- pokreće vam ideju o investiranju u stambenu jedinicu, plac, ili kuću. Razmišljate i o kreditu. Budite oprezni i razmotrite sve aspekte. Konačnu odluku donesite posle 10 januara.

Rak- vama sledi nov posao sa uvećanom zaradom ili dodatni posao koji vam donosi lepu količinu novca. Srećno!

Lav- ovaj mlad Mesec vam poručije da obratite pažnju na zdravlje. Ako vam telo šalje signale oslušnite ih. Bili slobodni ili ne, sledi vam flert preko posla.

Devica- savet ovog mladom Meseca je da ne radite nikakve kalkulacije pogotovo kada je ljubav u pitanju. Jedino ako idete čistog srca vama sledi mir i harmonija u protivnom jedan pakao!

Vaga- vraćate se na neke davne priče, događaje i ljude. Zapitajte se šta tražite tamo?! Prošlost je bila neće se nikada vratiti. Gledajte napred sada u ovaj momenat!

Škorpija- mlad Mesec je rešio da nagradi slobodne Škorpije! U vaš život ulazi nova veooma zanimljiva osoba. Srećno!

Strelac- aktivira vam se polje posla. Niste zadovoljni trenutom pozicijom. Želite nešto novo. Sada krenite u realizaciju planova za novi posao.

Jarac- kontrola i umerenost u svemu. To je na prvom mestu a na drugom da se okrenete sebi i da dobro razmislite šta želite na prvom mestu od sebe?

Vodolija- dvanesto polje je polje našeg nesvesnog. Vama se tu dešavaju vibracije. Previše je svega, emocije i misli samo naviru. Polako, bez nepromišljenih reakcija jer vas mogu skupo koštati.

Ribe- iskoristite ovaj mlad Mesec za zabavu i duženje jer on u vama to i pokreće! Veliki osmeh na lice i napred!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading