HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. DECEMBAR Novo poglavlje na ljubavnom planu čeka Ovna, problematičan odnos sa nadređenima imaće Device, Škorpiju "drma" stres i nervoza
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u saradnji sa inostranstvom. Postoji mogućnost da radite dva posla istovremeno i da vam to stvori problem sa krajnjim rokovima. Iskoristite priliku da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav: Ovnovi koje su u vezi mogu uspešno, zajedničkim naporima, da prevaziđu problem krize poverenja između njih i partnera. Sledi period daljeg zbližavanja. Ovnovi koji su slobodni mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Device ili Jarca. Novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Bik

Posao: Negativan aspekt može da ukaže na nepredviđene prepreke, zbog kojih ćete biti u situaciji da primenite rezervni plan. Poželjno je da uvek budete spremni, ukoliko nešto pođe nepredviđenim tokom. Ključ uspeha za ovaj period sastojaće se u uspešnim poslovnim pregovorima i sklapanju nove poslovne saradnje.

Ljubav:  Slobodni Bikovi mogu da uđu u vezu sa osobom u znaku Škorpije ili Device. Bikovi koji su u vezi prolaze kroz nesuglasice i krizu poverenja, pa je neophodno da to otklone otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Povišena temperatura, prehlada.

Blizanci

Posao: Pozitivni aspekti u vašem polju saradnje sa inostranstvom i visokog obrazovanja, doneće vam mogućnost da ostvarite ekspanziju upravo u okviru tih oblasti. Budite otvoreni za saradnju. Poseban uspeh očekuje Blizance koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla.  Početak vaše veze može biti obavijen velom tajne, jer nećete želeti da za vas znaju ostali na poslu. Blizanci koji su u vezi uspešno će rešiti neki dugotrajan problem sa partnerom.

Zdravlje: Uradite snimak pluća, jer vas muči uporan kašalj.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. DECEMBAR Novo poglavlje na ljubavnom planu čeka Ovna, problematičan odnos sa nadređenima imaće Device, Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Ključ vašeg uspeha u poslu sastojaće se u uspešnoj saradnji i poslovnim dogovorima. Uspeh vas očekuje kroz saradnju sa inostranstvom, kao i u okviru medija i rada sa klijentima. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije kroz privatni biznis.

Ljubav: Uspešno ćete rešiti neki problem koji postoji u okviru vaše porodice. Vaš odnos sa partnerom kreće putem stabilizacije i sve većeg zbližavanja. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije.

Zdravlje: Probavne smetnje, Promenite način ishrane. izbacite brzu hranu, kao i gazirana pića.

Lav

Posao: Pozitivan aspekt doprineće tome da postignete uspeh kroz saradnju sa stranim kompanijama. Uprkos tome što se mogu pojaviti problemi u komunikaciji sa jednim poslovnim partnerom, vi ćete postići finansijski uspeh.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Vodolije ili Ovna. Postoji mogućnost da se ljubavna avantura pretvori u nešto mnogo ozbiljnije. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz kratkotrajnu krizu poverenja u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Više se odmarajte, neredovan san, ali i ishrana doprinose padu imuniteta.

Devica

Posao: Pruža vam se prilika da ostvarite značajan finansijski napredak. Ključ uspeha zavisiće od toga da li ćete uspeti da prevaziđete različite stavove u pogledu nekog bitnog pitanja sa vašim poslovnim saradnicima. Odnos sa nekim od vaših nadređenih može biti na trenutke problematičan.

Ljubav: Slobodne Device mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Riba ili Škorpije. Postoji mogućnost da se ljubavna avantura zasniva više na seksualnoj privlačnosti, nego na emocijama. Device koje su u vezi  mogu da  se osete neshvaćenima i neophodan je otvoren razgovor sa partnerom.

Zdravlje: Iritacija kože, pronađite odgovarajuću kremu.

Vaga

Posao: Povoljni aspekti doprineće poboljšanju vaše komunikacije na poslu. Uprkos tome, vaš odnos sa jednim od nadređenih može biti pun negativnog naboja, pa su moguće rasprave. Ne preporučuje se bilo kakvo pružanje otpora sa Vaše strane. Pruža vam se prilika da unapredite finansijsku situaciju kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Vage koje su u vezi mogu da se osete usamljenim pored partnera, pa će biti neophodno dodatno prilagođavanje u vašem odnosu. Rešite to na vreme otvorenim razgovorom, da ne bi došlo do daljeg otuđivanja.

Zdravlje: Variranje pritiska.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 19. DECEMBAR Novo poglavlje na ljubavnom planu čeka Ovna, problematičan odnos sa nadređenima imaće Device, Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Pozitivni aspekti mogu vam doneti uspešnu poslovnu saradnju i zaključenje ugovora o dugoročnoj poslovnoj saradnji. Pa ipak, odnos sa jednim poslovnim saradnikom ili sa nadređenim na momente može biti problematičan. Tu će biti neophodna kompromisna rešenja.

Ljubav: Negativan aspekt, može doneti naboj negativne energije između vas i partnera. Neki dugotrajan problem koji postoji između vas može kulminirati. Neophodno je da to na vreme rešite zajedničkim naporima. U suprotnom može doći do veoma teških trenutaka, pa i razgovora o prekidu veze.

Zdravlje: Stres i nervoza.

Strelac

Posao: Ovaj dan mogu da obeleže zategnuti odnosi sa ljudima na poslu. Postoji mogućnost da imate rivala i da pretendenti na vašu poziciju na neki način ugroze vašu reputaciju. Uprkos tome, vi ćete dobiti pohvale i bićete predloženi za unapređenje. Ipak, budite i nadalje oprezni.

Ljubav: Ovaj period donosi vam veliko iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju ili preko posla. Budite oprezni, jer postoji mogućnost da kasnije dođe do nepredviđenih okolnosti. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz kratkotrajnu krizu.

Zdravlje: Bolovi u vratnom delu kičme.

Jarac

Posao: Može lako doći do nesporazuma sa kolegama i sa nadređenima. Poslovni sastanak može da protekne u atmosferi nesporazuma i rasprave, pa će biti neophodna dodatna prilagođavanja. Ključ finansijskog uspeha sastojaće se u konstruktivnim poslovnim pregovorima.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi, mogu uspešno da reše neki dugotrajan problem koji postoji u vezi između njih i partnera. Uslediće dalja harmonizacija. Jarčevi koji su slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vodolije ili Raka.

Zdravlje: Reumatični zglobovi, ali i artritis. Neophodno je lečenje.

Vodolija

Posao: Pozitivan aspekt omogućiće vam uspešne poslovne dogovore i sklapanje važnog poslovnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Nezaposlene Vodolije mogu da dobiju izvanrednu poslovnu ponudu, a to se može desiti čak i Vodolijama koje su zaposlene. Finansijski dobitak.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi prolaze kroz turbulentan period. Mogući su nesporazumi, tako da se možete osetiti neshvaćenim. Zbog toga možete u jednom trenutku razmišljati čak i o raskidu. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Lava.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao:  Povoljan aspekt doprineće tome da vam mnoge stvari lakše krenu od ruke. Međuljudski odnosi, međutim mogu biti prilično problematični, kao i vaši odnosi sa nadređenima. Mudrije je da sada neprotivrečite, jer u suprotnom možete pasti u nemilost, što će odgovarati vašim neprijateljima. Uprkos tome, možete ostvariti finansijski uspeh.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazio kroz turbulentnu fazu, ali vam sada povoljni aspekti pružaju priliku da ispravite neku nepravdu i da zajedno rešite sporno pitanje. Slobodne Ribe mogu da uđu u vezu sa osobom u znaku Vage.

Zdravlje: Glavobolja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading