HOROSKOP ZA NEDELJU, 18. DECEMBAR Bik ima najbolje aspekte za nove početke, Vodoliju očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, a Devica mora hitno kod lekara
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Nadređeni su zadovoljne vašim radom, zalaganjem, imaju potpuno poverenje u vas. Imate priliku da ostavrite neke svoje ideje, autoriteti će rado prihvatiti vaše sugestije, jer smatraju da ne možete pogrešiti pri donošenju procena i odluka.

LJUBAV: Morate se malo opustiti. Ljubomora vam komplikuje situaciju na polju partnerstva i smanjuje mogućnost da bilo koja veza preraste u ozbiljnije dešavanje. Za partnerske odnose to može biti prilično opterećujuće. Pokušajte da kontrolišete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa zadržavanjem vode u organizmu. Prekontrolišite rad bubrega.

RAK

POSAO: Poslovni aspekti su vam povoljni tokom dana. Imate i odlične aspekte za nove početke, potpisivanje odredjenih ugovora, projekata i slično.

LJUBAV: Slobodni će imati priliku da putem prijatelja, ili pak putem poslovnog okruženja zapaze osobu koja će im u velikoj meri privući pažnju. Potrudite se da to otvoreno pokažete , jer vremenom ta varnica može da preraste u nešto više ili ćete propustiti šansu zbog koje ćete kasnije stalno prebacivati sebi.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja, pad imuniteta. Čuvajte se, jer ste podložni prehladama, virusima.

BLIZANCI

POSAO: Osećate da se ne ceni vaš rad, vaše zalaganje. Možda ste upravu, ali budite svesni da možete uticati na neke stvari. Potrudite se da pokažete koliko vredite, koliko mogu pojedinci da se oslone na vas.

LJUBAV: Morate se malo opsutiti, ne brzajte. Često izgovorite ono što ne mislite, ono što nema nikakve veze sa vašim osećanjima, emocijama. Ni sami ne znate zašto to činite, svesni ste da vam to može doneti samo nevolju. Drugi vas mogu pogrešno shvatiti.

ZDRAVLJE: Ne vidim ozbiljnije komplikacije. Poradite, ipak, na svojoj fizičkoj aktivnosti.

RAK

POSAO: Manje više stanje solidno. Ne vidim neke komplikacije, tegobe. Mada nije povoljan dan za potpisivanja ugovora, neke nove početke, naročito potpisivanje nekih papira dobijenih od strane suda.

LJUBAV: Partner želi malo više pažnje, ne može da prati vas ritam. Pokušajte da se malo prilagodite svom partneru, pokušajte da sada vi pratite malo njega

ZDRAVLJE: Povećana nervoza, što se tiče fizićkog dela, ne vidim bilo koje komplikacije. Pokušajte da smirite osećanja, potrudite se da relano sagledate postojeću situaciju, bićete manje napeti, jer ćete pronaći rešenje.

LAV

POSAO: Ako ne radite imate odlične aspekte da konkurišete na neko radno mesto, potražite posao. Budite ažurniji u podnošenju prijava za posao, aktivirajte se sada maksimalno kod poznanika, prijatelja, kako bi našli odgovarajući posao.

LJUBAV: Napeti ste, sve vam smeta, morate se malo iskontrolisati, jer sa ovakom postavkom, teško cete ostvariti kvalitet na polju ljubavi. Ukoliko ste u vezi, partner će otvoreno pokazati svoje nezadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Problemi sa žlezdama, štitnom žlezdom posebno. U pitanju je disbalans hormona, obratite se endokrinologu, kako ne bi došlo do većih problema.

DEVICA

POSAO: Ne dozvolite da drugi ljudi određuju vaš deo posla, mogu vam lako podmetnuti ono u čemu niste učestvovali, kao nešto što je loše ili pogrešno urađeno. Oslonite se na intuiciju pri izboru saradnika.

LJUBAV: Previše ste se zatvorili u sebe. Imate problem da pokažete svoja osećanja. To vam nikako neće olakšati stanje na polju emocija. Partner sumnja u vas, primećuje da ste se promenili. To vodi konfliktu. Porazgovarajte, time ćete rešiti sve nedoumice.

ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje, malaksalost. Imate osećaj nemoći, nezadovoljstva, kao i usamljenosti. Obratite se psihologu za pomoć.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 18. DECEMBAR Bik ima najbolje aspekte za nove početke, Vodoliju očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, a Devica mora hitno kod lekara

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Postoji velika mogućnost da vam se na poslu ponudi neka dodatna edukacija ili pak neka promena u poslovanju, koju trebate prihvatiti. To bi vam znatno olakšalo u kasnijem obavljanju posla, kao i napredovanju.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa emotivnim problemima, a ne da nastavite da čekate da biste videli šta će se desiti, da li će se nešto promeniti. Porazgovarajte sa partnerom, a ukoliko taj razgovor ne bude obećavajući, vreme je da svako krene svojim putem.

ZDRAVLJE: Zdravstveni aspekti su dobri, ali morate fokusirati svoje misli u pozitivnom ritmu, jer stalno se plašite nekih bolesti. Postajete hipohondar, upravo ono što ranije nikako niste razumeli.

ŠKORPIJA

POSAO: Mogućnost dobitka ili pak dobijanja informacija o povećanju zarade. Zasluženo, svakako! Neočekivano dobijate ponudu za promenu radnog mesta. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa novim izazovima.

LJUBAV: Malo ste zabrinuti po pitanju ljubavi. Osoba sa kojom se viđate vam je privlačna, ali vi stvarate konfuziju bez razloga. Time možete stvoriti utisak kod partnera da niste dovoljno zainteresovani za ovaj odnos. Nemojte se iznenaditi ukoliko se udaljite jedno od drugog.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, sa organima za varenje. Potrebna je promena režima ishrane.

STRELAC

POSAO: Po pitanju posla ste bezvoljni. Morate biti oprezni što se tiče same komunikacije. Vidi se da možete biti nepromišljeni i samim tim da sebe stavite u nezgodan položaj.

LJUBAV: Današnji dan može da vam donese prijatno iznenađenje od strane partnera. Imate jako dobre aspekte i pokušajte da ih iskoristite, opustite se. Slobodni mogu krenuti u lov, ili pak dozvoliti zainteresovanim osobama da im priđu.

ZDRAVLJE: Solidni su aspekti po pitanju zdravlja. To znači da neće doći do iznenadnih promena, a osobe koje već imaju neki vid problema, stanje se neće pogoršati.

JARAC

POSAO: Osećaćete pritisak autoriteta, smatraćete da sistem vrednosti nije uredu, da nešto ne štima u vašoj firmi. Pokušajte da nađete obrazloženje u tome da nešto ne štima u državi.

LJUBAV: Potrebno je da se u toku dana malo više posvetite partneru. Vidi se da ste se ranije mnogo više zalagali, a sada ste sve to zapostavili. Morate shvatiti da je mnogo lakše ostvariti vezu, nego je održavati i graditi stabilnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, osećaj malaksalosti. Konzumirajte više tečnosti, i unosite više vitamina, jer vam je imunološki sistem u padu.

VODOLIJA

POSAO: Malo vas nerviraju nastale promene na polju poslovanja, ali u svakom slučaju nemate izbora, morate se prilagoditi. Isami ćete uvideti da vam je ovo stanje prolazno, ubrzo ćete naći rešenje koje vama najviše pogoduje.

LJUBAV: Imate odlične aspekte da sa svojim partnerom porazgovarate o ozbiljnijim planovima. Zajedno planirate odlazak na odmor, nakon kojeg će uslediti veoma otvoren razogovor o oobostranim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, obratite pažnju na ishranu. Veliki ste hedonista, jaka, začinjena i masna hrana, kao i alkohol su vam omiljeni, pa uvek tome pribegavate.

RIBE

POSAO: Poprilično ste rasejani, razbacujete energiju na sve strane, pokušajte da se malo bolje fokusirate na svoje poslovne zadatke i obaveze. Svuda vas ima, a ništa ne završavate. Stići će vas rokovi.

LJUBAV: Današnji dan trebate posvetiti svom partneru. Partner počinje da sumnja u vas, jer ste u zadnje vreme poprilično zatvoreni, mistični. Za slobodne, dobar je period da krenu u akciju

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija, pad imuniteta, skloni ste prehladama, virusima. Poradite malo više na podizanju imuniteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading