HOROSKOP ZA SREDU, 9. NOVEMBAR Bik treba da prestane da povređuje sebe, Lav traga za novim poslom, Jarac se sa lakoćom upusta u avanturu
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Može se reći da ćete prihvatiti bilo kakav posao, sve dok vam donosi zaradu kakvu očekujete. Niste preterano izbirljivi kada su u pitanju poslovi, ali vam je plata važna. Potrebna vam je finansijska stabilnost, kako biste bili zadovoljni, ne volite neizvesne situacije.

LJUBAV: Slušajte svoju intuiciju, unutrašnji osećaj koji će vam pomoći da otkrijete šta želite i na koji način se zaista možete stabilizovati emotivno. Vi najbolje poznajete sebe.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama i povredama, današni dan vam je malo teži, pa pripazite. Obratite pažnju na saobraćaj.

BIK

POSAO: Ne plašite se promena koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju, jer smatrate da se svemu možete lako prilagoditi. Povedite računa da vas nešto ipak ne iznenadi. Budite oprezni i analitični, kako vam neke stvari ne bi izmakle kontroli.

LJUBAV: Došlo je vreme da jednom zauvek stavite tačku na dešavanja iz prošlosti i da prestanete da povređujete sebe. Jedino na taj način ćete biti sposobni ponovo da volite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom, pogotovo su osetljivi ženski pripadnici ovog znaka. Skloni ste urinarnim infekcijama, ešerihijom koli.

BLIZANAC

POSAO: Zaustavite se na vreme i promenite svoju poslovnu strategiju. Ako sada budete odreagovali kako treba, izbećićete probleme koji vas u suprotnom mogu dočekati. U suprotnom, možete doživeti drastičan pad, kako ugleda, tako i finansijske stabilnosti.

LJUBAV: Nemojte čuditi ako vaš partner neke stvari potraži na drugom mestu, ipak mu u poslednje vreme niste pružili dovoljno ljubavi i razumevanja da bi imali zdrav odnos.

ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara probleme, pronađite način da se opustite. Odlazak u neki spa centar ili masažu, moće da vam poboljša raspoloženje.

HOROSKOP ZA SREDU, 9. NOVEMBAR Bik treba da prestane da povređuje sebe, Lav traga za novim poslom, Jarac se sa lakoćom upusta u avanturu

Foto: GettyImages

 

RAK

POSAO: Moguće je da ste neke poslovne probleme za sada uspeli privremeno da rešite, ali nemojte da mislite da će sve ostati na tome. Potrebno je da se suočite sa nekim stvarima. Nemojte ništa prepuštati slučaju.

LJUBAV: Priredićete voljenoj osobi neko lepo i romantično iznenađenje. Možete da očekujete da ćete uživati u zajedničkim trenucima ispunjenim nežnostima i toplinom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje, odgovorno ste se posvetili tome da ojačate svoj organizam. Prijao bi vam odmor iodlazak na neku usamljenu destinaciju, kako bi vratili svoj mir i stabilnost.

LAV

POSAO: Tragate za poslovnim prilikama koje bi mogle biti dovoljno dobre za vas. Razmišljate o promeni posla, iako još uvek niste naišli na neku ponudu koja je odgovarajuća.

LJUBAV: Ako vodite tajni i paralelni ljubavni život, vaš strah od razotkrivanja je potpuno opravdan. Polako se bliži momenat u kom ćete morati da donesete odluku...

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija i masaža. Imate osetljiva leđa i mišiće, pa ste često u raznim bolnim stanjima. Vratni deo kičme je takođe problematičan. Potrebna vam je fizikalna terapija, odlazak kod fizijatra je neophodan.

DEVICA

POSAO: Dokazaćete svoje sposobnosti pred nadređenima koji će zatim biti raspoloženi da vam ponude mogućnost za unapređenje. Nema razloga da se premišljate previše oko toga. Iskoristite ponudu, jer se ona retko dešava.

LJUBAV: Uživate u tome što vaša popularnost u društvu raste i što se polako pojavljuju novi udvarači... Prija vam pažnja koju dobijate i raspoloženi ste za neobavezan flert.

ZDRAVLJE: Vitalni ste i puni energije! Današnji dan vam je veoma povoljan, iskoristite ga! Odlazak u prirodu ili dužu šetnju prijaće vam radi sticanja bolje kondicije.

VAGA

POSAO: Poslovi u koje ste uložili mnogo vremena, novca i truda se polako razvijaju u željenom pravcu. Biće potrebno još vremena dok sasvim ne ostvarite željene rezultate.

LJUBAV: Imaćete priliku da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu i mirnu komunikaciju, dobar odnos pun razumevanja. Očekuje vas veoma lep i prijatan dan u romantičnoj tamosferi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o povišenom pritisku koji bi mogao da vam stvara probleme. Obavezan je odlazak kod kardiologa, kako biste dobili odgovarajuću terapiju. Ne zanemarujte simptome, jer možete imati većih zdravstvenih problema.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Iako ste očekivali određen priliv novca, on vam danas nije stigao. Prilično ste razočarani zbog toga i niste sigurni na koji način ćete rešiti finansijske probleme. Imajte na umu da uvek imate dodatna rešenja, u slučaju da imate sličnu situaciju. Pozitivno je to što ćete i ovog puta naći rešenje.

LJUBAV: Iz samo vama poznatih razloga ponovo počinjete da sumnjate u vernost vašeg bračnog partnera. Nalik pravom detektivu iz kriminalističkih romana, bacate se na špijunažu.

ZDRAVLJE: Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku, mogli biste da izazovete neželjene efekte.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da se suočite sa problemima koji vas muče u vezi vašeg posla. Ako neke stvari budete gurali pod tepih, sebi nećete ni malo olakšati situaciju...Budite određeniji i odlučniji u rešavanju problema, ne odažite odluke ma koliko bile bolne za vas. Imajte na umu da za sve postoji rešenje.

LJUBAV: Da biste ostvarili sreću i harmoniju u ljubavnim odnosima, potrebno je da poradite na tome da imate više samopouzdanja... Važno je da prvo zavolite sebe...

ZDRAVLJE: Preterano ste umorni i iscrpljeni. Posvetite ovaj dan odmaranju, leškarenju, nemojte da se forsirate.

JARAC

POSAO: Dolazite do sve boljih rezultata, ali i do veće zarade! U svoj posao ste uložili maksimum svoje energije, truda i rada i možete da očekujete da će vam se to zaista isplatiti!

LJUBAV: Lako se možete upustiti u neku avanturu, iako ljudima koji vas gledaju “sa strane” deluje da imate savršen brak. Vi sami najbolje znate zbog čega ste sve nezadovoljni. Možda je rešenje u otvorenom razgovoru. Ukoliko partner ne nalazi razumevanje, razmislite da li treba da budete i dalje u ovom braku.

ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena, pa možete loše reagovati na vremenske uslove.

VODOLIJA

POSAO: Kritike vaših nadređenih dolaze sa svih strana, jer niste uspeli da iskontrolišete svoje neodgovornp ponašanje na poslu... To vam se ne dešava prvi put. Potrebno je da ozbiljno korigujete neke stvari.

LJUBAV: Uživate dok se upuštate u razne ljubavne igrice sa novom osobom koja u vama budi neki novi nivo uzbuđenja i strasti. Očekuje vas veoma zanimljiv dan. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas iznenađenje, koje će vam partner prirediti.

ZDRAVLJE: Osetljivost u predelu očiju je moguća, kao i pucanje očnih kapilara. obavezan je odlazak kod oftalmologa.

RIBE

POSAO: Postajete preumorni, jer ste se preopteretili poslom u prethodnoj fazi. I vi ste čovek od krvi i mesa koji ima pravo na predah, nema potrebe da se forsirate izvan svih granica. Nadređeni su vas prihvatili upravo na taj način, pa su njihova očekivanja prevelika.

LJUBAV: Od voljene osobe očekujete odgovor na neko pitanje ili reakciju na neki predlog koji ste imali za nju. Malo ste nestrpljivi, pa možete postati i navalentni.

ZDRAVLJE: Sasvim solidno zdravlje danas, ali ipak nemojte da se umarate previše. Može doći do ozbiljnog pada imuniteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading