VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški dani su pred Blizancima, povoljan period za ljubav i lepa dešavanja za Škorpiju
Shutterstock

OVAN

Posao

Očekujte vrlo zanimljivu nedelju, punu dešavanja. Uostalom, vi nikako ne volite staganciju, monotoniju, jer prelazi u dosadu. I posao mora biti dinamičan! Vama je važno da imate posao koji zahteva vaše maksimalno angažovanje. Tada možete dati svoj maksimum i da postignete uspeh. Sada ste puni zanimljivih ideja, težite da ih što pre realizujete. Imaćete snage da radite više poslova odjednom. Nećete sedeti skrštenih ruku, već ćete stalno razmišljati kako da napravite dva izvora prihoda. Želite da budete u toku, pa ćete od svojih kolega tražiti detaljne informacije o poslovima koji vas zanimaju. Možete očekivati napredovanje, pogotovo ako ste u oblasti komunikacije, jer ste u tome vrlo vešti. Sada će vaša brilijantnost logičkog rasuđivanja, kao i rečitost potpuno razoružati i one koji nisu delili vaše mišljenje.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, više se rukovodite strašću nego emocijama. Iznad svega volite igru i zabavu. Volite da flertujete, a i igra rečima vam je vrlo bliska. Sada niste spremni za ozbiljnija emotivna dešavanja, već samo ona koja ne zahtevaju previše angažovanja. Pokazujete jednu dozu površnosti u ljubavi. Potrudite se da partner ne oseti vaša trenutna osećanja, kao i nedovoljnu posvećenost. Da bi partner zadržao vašu pažnju, mora vas mentalno uzbuditi, ujedno da bude duhovit, zabavan, a nikako vam ne sme uskratiti slobodu. Ukoliko do toga i dođe, nezadovoljstvo, koje ste prikupljali prethodnih dana, sada preti da eskalira, ali kao grom iz vedra neba. Postajete cinični, dvolični, pa vam ni neiskrenost neće biti strana. Time ne samo da možete oterati osobe za koje nemarite previše, već i one vama bliske.

Zdravlje

Na polju zdravlja nema nekih bitnijih promena. Puni ste energije, ali je prisutan i pozitivan stav koji nosite u sebi. Vrlo je važno da ste aktivni i da vam je bavljenje sportom ili bar rekreacijom, prioritet. Iskoristite ovu nedelju pojačane energije, kako bi poboljšali treninge, a ujedno i jačali svoj mentalni sklop. Zadovoljni ste, a bilo bi pozeljno da to prenesete i na svoje prijatelje. Družite se i izlazite što više, pojačajte šetnje. Iskoristite lepo jesenje vreme za što duži boravak u prirodi, akumulirajte energiju. Potrudite se da izbegnete zadimljene prostorije i veća okupljanja unutar prostorija. Vrlo ste zadovoljni svojom zdravstvenom situacijom. Osećate se zdravim i poletnim, možete da pomerate brda i doline. Pozitivan stav donosi i pozitivne misli, ništa vas ne može oneraspoložiti.

Savet

Svi mi smo samo učenici u zanatu u kom niko nije postao učitelj.

BIK

Posao

Očekuje vas period kada su vam očekivanja prilično velika, jer ne volite ništa što ukazuje na minimalizam. Vi ste hedonista u svemu što radite, ali umete i da preterate. Pred sebe stavljate prevelike ciljeve, poslove i obaveze, koje ne možete da obavite, što izaziva stres. Pri tom ste detaljista, ne volite površnost, što vas dodatno opterećuje i odlaže završavanje poslova u odrešenim rokovima. Ali i sada ćete uspeti da se izvučete, imate veliku sreću, što vas spašava od problema. Ove nedelje možete da ostvarite ono što ste naumili. Ipak, obratite pažnju na finansije, jer vaša rasipnost stvara finansijsku krizu. Na poslu je potrebna doza rezerve, brzi ste na jeziku, a i verujete ljudima. Možete se razočarati. Jer, vaša iskrenost može samo da vam šteti. Ponekad pokazujete priličnu dozu naivnosti.

Ljubav

Očekuje vas nedelja puna emocija, srasti. Uvek ste bili poželjno društvo, jer ste vedrog duha, zanimljivi, zabavni. Očekujete da maksimalno iskoristite slobodno vreme u društvu partnera. Sa voljenom osobom, ove nedelje, možete imati mnogo lepih trenutaka, koje vezu produbljuju i šalju je na viši nivo. Partner želi vaše društvo, jedino što vam može zameriti, je vaša brzina na jeziku. Pokušajte da ne kažete uvek ono što mislite, zadržite neke misli za sebe, jer u suprotnom, možete doći u nezavidnu situaciju, razočarati voljenu osobu. Od njega dosta očekujete, neće vas razočarati. Kako ste i sami otvoreni, puni samopouzdanja, trudiće se da vas prati. Može se reći da uživa u svakom momentu provedenog s vama! Svakako možete da se nadate povoljnom periodu u ljubavi. Trudite se da ovaj odnos podignete na viši nivo.

Zdravlje

Kako ste sportski tip, često se možete videti na igralištima i sportskim terenima. Ova nedelja ne bi trebala da vam donese zdravstvene probleme. Generalno se dobro osećate, a pozitivizam vam umanjuje stres. Inače se bavite poslovima koji mogu doneti stresne situacije. Važno je da nastavite sa dobrim navikama, budite aktivni, zadržite redovne  treninge, jer se posle njih osećate daleko bolje. Kako ste hedonista, umete da uživate u hrani, ali nećete preterivati. Pažljivo je birate i vrlo zdravo se hranite. Važno je da se rešite negativnih kontakata, jer oni loše utiču na vas, na vašu psihu. Poželjno je da izbegavate zadimljene prostorije, a i da sami smanjite unos alkohola i cigareta. Kako je još uvek bogata ponuda voća i povrća na tezgama, iskoristite maksimalno ovaj period, pojačajte unos vitamina, konzumirajte veću količinu vode.

Savet

Čovek živi samo današnji trenutak. Sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.

BLIZANCI

Posao

Teška nedelja je pred vama! Osećaćete ograničenje gotovo na svim poljima. U poslu će vam nedostajati odlučnost, jer ste svesni da sve morate da radite više puta, da bi došli do željenog cilja. Doći ćete u situaciju da napravite jedan korak napred, a dva unazad. Nameću vam se situacije i događaji koje ne možete promeniti i nad kojima nemate kontrolu. Nemojte ništa preduzimati! Ne možete da ostvarite svoje ideje i zbog manjka prodornosti. Ovaj period vam teško pada, jer i vaše raspoloženje varira od količine novca, a ova nedelja nije sjajna za realizaciju poslova, naprotiv! Provedite više vremena u razgovoru sa drugima, jer ove nedelje poslovi više zavise od drugih, nego od vas! Uostalom, ukoliko ugovarate važne poslove, donosite bitne odluke, obavezno sa ponudom upoznajte saradnike kojima verujete, kako bi vam pomogli u realizaciji istih.

Ljubav

Naredni period u ljubavi može da vam donese problema, pre svega zbog mešanja drugih u odnos. Nekako i gubite poverenje u partnera, postajete nesigurni i povlačite se u sebe. To svakako nije rešenje, već otvoren razgovor. Uostalom, vi ne volite nedefinisane i nejasne odnose. Ali i sami mozete ući u paralelnu vezu, a razlog tome može biti osećaj usamljenosti. Ukoliko ste u braku, vezi, partner vas može optužiti da ste sposobni samo da primate, a ne i da dajete. Naravno, postoje emocije, ljubomora, ali je ispoljavate kroz razdražljivost. Imajte na umu da veza može da opstane samo kroz iskrenost i poštovanje i naravno, ljubav! Pokušajte da steknete veću sigurnost, a za početak porazgovarajte sa partnerom. Objasnite mu razlog vašeg nezadovoljstva. Pokušajte da mu mirnim glasom saopštite sumnje, bez unosa tenzija. Jedino na taj način možete raspršiti svoje sumnje.

Zdravlje

Zdravlje baš nije najbolje iskazano u ovoj nedelji. Niste u sjajnoj formi i toga ste svesni. Razdražljivi ste, osetljivi, lako zaplačete i za najmanju sitnicu. Muči vas nesanica, ujedno ste i premoreni. Zbog toga dolazi i do pada imuniteta, anemije i lošije krvne slike. Poželjno je da se posavetujete sa lekarom, da obavite redovne kontrole. Potrudite se da ishrana bude kvalitetna, a ne bi bilo loše da unosite više minerala i vitamina, suplemenata. Najvažnije da pijete dosta tečnosti. Nemojte se previše forsirati. Ukoliko hoćete da se relaksirate, možda je plivanje najbolje rešenje za vas, jer vaš boravak u vodi oslobađa. Možda čak i ples može biti preporučljiv, jer ćete neosetno sticati kondiciju. Prijaće vam! Odlazak kod nutricioniste za savet i promenu načina ishrane, takođe može biti preporučljiv.

Savet

Ne predaj se očajanju. Život nije ni bolji ni gori od naših snova. Samo potpuno drugačiji.

RAK

Posao

Očekuje vas jako dobra poslovna nedelja. Napokon stižu i plodovi vašeg truda i zalaganja. Posedujete beskrajnu energiju, a takmičarski duh vas vodi ka cilju, jer volite da pobeđujete, da budete najbolji. Sada vam ništa ne pada teško, imate rešenje za sve novonastale situacije. Ali, budite oprezni, nemojte zbog preterane samouverenosti doneti pogrešnu odluku, neka svaka bude i pravno potkovana. Konsultujte najbliže saradnike, pravnike, pre no što donesete odluku, prodate rešenje. Obezbedite se maksimalno, kako kasnije ne biste plaćali penale. Iskoristite u pregovorima sposobnost da se drugima podvučete pod kožu. Važno je da sve završite kroz poštenje i samopoštovanje. Koliko vi pokažete poštovanje prema drugima, tako će i oni prema vama. U suprotnom, skrećete sa koloseka i povratka više nema, a Anđeo čuvar vas napušta.

Ljubav

Na polju ljubavi ćete biti vrlo dominantni, a neće vam biti važna samo ljubav, već i strast, a njoj dajete prioritet. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete svoju jaču stranu, koja se graniči sa grubošću, što vodi sukobu, svađi. Partner vas može optužiti da ste nepopravljivi egoista, jer znate da se transformišete i da napravite neobjašnjivu promenu stanja, a sve u cilju ostvarivanja svojih želja. Pred vama je nedelja koja donosi zanimljive promene, ukoliko ste sami, pa upoznajete osobu koja može nositi uniformu, a koju ćete doživeti kao idealnog partnera. Očigledno da sledi fatalna ljubav i strast. Konačno, uspevate da ostvarite odnos koji će biti prioritet kod partnera. Pokazivaće prema vama maksimalnu ljubav i pažnju. Naravno, vi umete da uzvratite istom merom, uživaćete u trenucima sa njim.

Zdravlje

U ovom periodu vas mogu očekivati zdravstveni problemi, a oni se mogu ponajviše odnositi na urogenitalni sistem, kao i stomak, pa je poželjno da odete kod lekara i posvetite malo više pažnje svom zdravlju, kako bi održali stabilno stanje. Osetljiviji ste, imunitet je opao, pa ste podložni infekcijama. Ukoliko dobijete temperaturu, obavezan je odlazak kod lekara, testiranje, uradite sve neophodne analize. Važno je da povedete računa o ishrani, kako bi ste poboljšali odbranu organizma. Pojačajte unos vitamina i minerala, kao i suplemenata, ali pazite da u tome ne preterate. Možete imati smetnje u organizmu. Poželjeno je da unosite veću količinu tečnosti, pre svega vode, kako bi ste održali balans organizma. Sada bi vam prijao aktivan, kratak odnos. čisto da napunite baterije i da obnovite energiju.

Savet

Čovek može da kaže da mu život nije promašen ako može bar jednu stvar da uradi bolje od drugih.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški dani su pred Blizancima, povoljan period za ljubav i lepa dešavanja za Škorpiju

Foto: GettyImages

 

LAV

Posao

Imaćete dosta poslovnih obaveza, a ova nedelja donosi nagle, neočekivane promene, na koje nećete moći uticati. Iznenadni događaji mogu doneti novine koje ne želite, ali koje ne možete izbeći. Važno je da ih prihvatite na najbolji način. Ujedno, spremni ste da u poslove unesete nove radikalne ideje, koje će vam se isplatiti. Propagirajte sada svoje zamisli i ideje i ne dajte da vas drugi pokolebaju. Ne oslanjajte se na kolege, jer vas mogu izneveriti i razočarati. U ovo vreme vam neko može zatražiti novac, ne bi ste trebali da ga dajete, jer vam neće biti vraćen. Time možete narušiti svoju finansijsku stabilnost, ali i dragoceno prijateljstvo. Pri donošenju odluke, oslonite se na svoju intuiciju. Nemojte se oslanjati na tuđe sugestije, bez obzira od koga dolaze. Ukoliko imate svoj biznis, očekujte dobru zaradu.

Ljubav

Naredni period, na polju ljubavi, može da donese problem, koji nećete moći samostalno da rešite, što će vas i najviše deprimirati. Partner vas može razočarati, nećete imati razumevanja za njegov postupak. Spremni ste da napravite rezove i radikalne mere. Čak će vam usamljenost dobro doći. Lakše vam je da budete slobodni, sami, nego da ste u vezi koja ne funkcioniše, koja vam donosi nervozu, nezadovoljstvo, pa se pitate čemu to o šta vam to treba! Za slobodne Lavove dolazi do pozitivnih dešavanja. Sledi susret na specifičnom mestu, zaljubljuju se u ekscentričnu, čudnu osobu, koja će ih privući svojom posebnošću. Nemojte očekivati otvoreno divljenje i pokazivanje emocija, što bi vam, naravno, prijalo. Ali možete očekivati da će uvek stati uz vas, onda kada vam je najpotrebniji, čak i ako zbog toga može imati problema. Ali, to je prava ljubav, zar ne?!

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju, očekuju vas manji problemi, koji mogu biti vezani ponajviše za nervni sistem, pa je važno da izbegavate stres i da se potrudite da budete maksimalno posvećeni što zdravijem životu. Da bi ste to ublažili, probleme morate svesti na minimum. Takođe izbegavajte sukobe sa partnerom i poslovnom okolinom, jer možete biti nekontrolisani. Obratite pažnju na kolovoz, jer lako može doći do pada, kao i preloma kostiju, zgloba, naročito u uslovima povećane vlažnosti.  Ova nedelja donosi i manji pad energije, pa je važno da se što više odmarate i relaksirate. Druženje sa prijateljima, dragim osobama može da vas relaksira i oslobodi negativnih misli, negativne energije. Generalno, čuvanje zdravlja u ovoj nedelji mora biti prioritet, jer ste osetljiviji no obično. Ne dozvolite da vas obuzmu negativne misli.

Savet

Ko smisao života nije tražio, taj nije živeo, ali ko ga je tražio, nikad nije bio dovoljno srećan.

DEVICA

Posao

Možete očekivati da ćete ostvariti povoljnu situaciju na polju zarade. Očekuju vas naporan trud i rad, kada ćete imati osećaj da se sve zaverilo protiv vas i da razultat nikada nećete postići. Ipak, do njega dolazite, ali pod nešto težim uslovima. Trudite se da ne podležete tuđim uticajima. Ukoliko i dođe do pada koncentracije, važno je da ne našinite veće greške, zbog kojih bi kasnije snosili posledice. Važno je da se ne dvoumite previše oko donošenja odluka. Potrudite se da uhvatite svaku priliku koja vam se pruži. Svaki rizik može doneti i korist. Vaćno je skupiti hrabrost i zakoračiti u nepoznato. Sporost, koja je sada zastupljena, doprinosi izmicanju jedinstvenih prilika, koje donose zaradu. Pokušajte da nađete način da zaobiđete situacije koje vas koče i ne dozvoljavaju da idete napred.

Ljubav

Želite da budete posvećeni jednoj osobi, da vam bude oslonac, da u nju imate poverenja. Niste spremni sada na usamljenost. Važno vam je da izgradite stabilan odnos. Ipak, sada ovo nije period kada bi ste mogli da gradite ozbiljnu vezu. Ukoliko ste u braku ili vezi, možete ući u flert, avanturu, ponajviše iz radoznalosti. Generalno, nezadovoljni ste partnerovom nezainteresovanošću, nedovoljnom posvećivanju. Kao da ste se malo udaljili, zahladili odnose. Postajete sumnjičavi, ljubomorni, što vodi i manjem ekscentričnom ponašanju, kada se to najmanje očekuje. Razmislite da li je vaš napad opravdan! Svakako razmislite i da li je u redu vaš nastup, koliko ćete imati štete zbog njega i da li vam može biti od koristi. Savetujemo vam da se nekako primirite, ako ne želite da vam bude uzvraćeno istom merom.

Zdravlje

Povedite računa o svom zdravlju, jer ova nedelja donosi probleme sa urogenitalnim traktom. Očigledno da to nije skorašnji problem, jer ovo stanje može da pređe u akutno, zbog ranijeg zanemarivanja, odlaganja odlaska kod lekara. Sada možete imati upalne, bolne procese. Vreme je da se obratite stručnom licu, posavetujte se o merama lečenja, jer je ovo delikatan problem, koji traje već neko vreme. Budite odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Morate unositi što više tečnosti. Pomozite svom organizmu da funkcioniše na pravi način. Svakako smanjite unos pojedinih namirnica, kao i unošenje kafe, koju konzumirate u velikim količinama, ako imate problem sa urinarnim organima, naročito ako je prisutna kalcifikacija u bubrezima. Svakako morate biti odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, kako kasnije ne biste imali ozbiljnih zdravstvenih problema.

Savet

Tajna života leži u tome da se padne sedam puta i ustane osmi put.

VAGA

Posao

Trud i naporan rad koji ste uložili, sada može konačno da se isplati. Poslovna okolina će vam pružiti potrebnu podršku u rešavanju problema. Važite za marljivog i odgovornog radnika, pa se vaš napor mora isplatiti. Očekujte napredovanje, kao i bolju zaradu. Vreme je za nove ideje, koje možete plasirati kod nadređenih i dobiti njihovu saglasnost, kao i veru da ćete ih sa uspehom plasirati. Ove nedelje ćete imati jasno postavljene ciljeve, koji će vas nepogrešivo voditi i ka boljoj materijalnoj situaciji. Važno je da oko sebe stvorite dobar tim, koji će vas pratiti ka tom cilju. Oni će imati potpuno poverenje u vas i vaše sposobnosti. Zajedno možete mnogo toga postići, važno je da funkcionišete ka tim i da svako od vas ima priliku da doprinese zajedničkom cilju. Usavršite saradnju sa njima, kako biste bili uspešni.

Ljubav

Ušli ste u period kada možete očekivati lepa emotivna dešavanja. U vaš život ulazi osoba koja je spremna da vam pruži pažnju i ljubav, koja će imati jaka, duboka osećanja. Spremni ste na potpuno davanje, bez rezerve ćete mu pružiti svoju ljubav. Ako ste u braku, niste zabrinuti za vaš emotivni život, jer ste okruženi ljubavlju. Vrlo ste opušteni, jer znate šta možete da očekujete i zadovoljni ste partnerovom pažnjom. Ipak, nemojte se previše opuštati, već nastojte i dalje da radite na međusobnom poverenju i što većoj bliskosti. Među vama postoje iskrena osećanja, koja treba održati. Budite potpuno posvećeni jedno drugom. Ljubav se mora negovati, poverenje i poštovanje graditi. Budite otvoreni i iskerni prema partneru, koji će to umeti da ceni. Istom merom će vam uzvratiti. Trudite se da vaš odnos podignete na više nivo.

Zdravlje

Naredni period ne bi trebao doneti veće zdravstvene probleme. Zadovoljni ste, srećni, zračite optimizmom, što se odražava kako na vas, tako i na bliske osobe. Puni ste pozitivne energije, koje ne bi bilo loše i da utrošite na veću akivnost, druženja, kao i napornije treninge. Sada nećete osetiti nikakav napor, jer vam sve polazi za rukom. Spremni ste da se posvestite svom zdravlju, ali i fizičkom izgledu, koji vam je u ovom periodu vrlo bitan. To će vam biti prioritet, pa ćete rado upražnjavati bilo koji vid aktivnosti, kako biste poboljšali kondiciju i svoj fizički izgled. Volite da privlačite poglede, to vas usrećuje! Odlazak kod nutricioniste, može vam omogućiti da krenete sa novim režimom ishrane. Sada je vreme da sebe usrećite dobrim šopingom. Ipak, ne trošite puno novca na bespotrebne stvari!

Savet

Dok živim, nadam se!

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški dani su pred Blizancima, povoljan period za ljubav i lepa dešavanja za Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Posao

Možete očekivati povoljan period za ostvarenje novih poslovnih dogovora, koji vodi dobrim rezultatima, pa ćete napraviti znatan pomak u odnosu na prethodni period. Ove nedelje ćete imati dosta sreće, a razlog tome može biti i optimizam kojim zračite. Zahvaljujući tome lako postižete poslovne dogovore, jer vam komunikacija sa bliskim poslovnim okruženjem pozitivna, jer ste zaslužili njihovo poverenje i podršku. Situaciju možete bez problema okrenuti i u svoju korist. Umete da nametnete svoje ideje, jer vam je konkurencija obično slaba. Za sada niste naišli na dostojnog protivnika. Važno je da postojeću energiju uložite u posao i da ne odustajete. Ovaj period vam može doneti uspeh i stabilizaciju na poslu. Ali, isto tako, i bolje finansije, koje će se poboljšati kako na nivou firme, tako i na vaš lični budžet.

Ljubav

Moguće da ćete tokom nedelje upoznati osobu koja će pokrenuti sva vaša čula. Ostaviće poseban utisak na vas! Možete je upoznati preko ženske osobe, na nekom lepom bliskom druženju, skupu. To je osoba koja je baš po vašim merilima. Na početku će vam prijati koketiranje, flertovanje, ali ćete vrlo brzo želeti da ostvarite i nešto ozbiljnije sa njom. Simpatija je obostrana, među vama je naglašena hemija, privlačnost je obostrana. Ukoliko ste već u dužoj vezi ili braku, očekujte lepa dešavanja, sada dolazi do izražaja topao odnos, pun emocija. Oboje znate da ljubav možete održati samo kroz kompromis, fleksibilnost, ali i kroz maksimalnu posevećenost. Spremni oboje da uložite u ovaj odnos, spremni ste na odricanja, ugađanja. Takav odns uvek uspeva. Uopšte, naredni period vam je povoljan za ljubav i lepa dešavanja.

Zdravlje

Očekuje vas period kada može doći do pada imuniteta, a sve iz razloga sto se niste dovoljno posvetili očuvanju svog organizma, zdravlju. Preforsirali ste se, a to je moralo da se odrazi na opšte stanje vašeg organizma. Sada je važno da poradite na sebi, da polako menjate loše navike. Za početak izbegavajte zadimljene prostorije i boravite što više na svežem vazduhu. Potreban vam je unos suplemenata, kao i vitamina C, minerala. Režim ishrane je neophodno menjati, jer vi umete da uživate u hrani, piću, preterujete. Nezdrava ishrana može da šteti vašem zdravlju. Posavetujte se sa nutricionistom oko promene režima ishrane. Naravno, to nije dovoljno, morate se odreći hedonizma, čemu ste skloni i postati disciplinovaniji u očuvanju zdravlja. Sem toga, niste zadovoljni i zbog viška kilograma, to niako ne pogoduje vašem imidžu.

Savet

Ljudi su nerazumni, nelogični i orijentisani sami na sebe, voli ih uprkos tome.

STRELAC

Posao

Očekuje vas period kada ćete ključne odluke morati prepustiti nekom drugom, ko je u sada mnogo realniji od vas. Nemojte biti tvrdoglavi, jer je izvesno da situaciju ne sagledavate jasno. Idete za ciljem koji je neuhvatljiv, ne donosi korist. Možete raditi na svoju štetu, jer ćete verovati da je situacija bolja no što jeste. U komunikaciji sa poslovnim kolegama ne odajete spremnost za poslove koje obavljate. Često pričate, a da u suštini ništa i ne kažete. Prilično ste pasivni, prepuštate se, niste u stanju da se izborite sa problemima. Sada je vreme i da neke stvari privodite kraju, kako bi ste bili spremni za nove ciljeve. Takođe je važno da ne mešate posao i emocije. Pre svega ego morate ostaviti po strani, on svakako ne može doneti korist ni vama, niti vašoj firmi. Saslušajte tuđe predloge, moraćete priznati da su bolji.

Ljubav

Može se očekivati da ćete u narednom periodu imati dosta samopouzdanja kada je ljubav u pitanju. Dopadljivi ste i toga ste svesni. Partneru uvek možete da izmamite osmeh na lice. Svestan je da bez vas nema smisla života, da u njemu uvek budite ono najbolje. Ipak, prilično ste zatvoreni, a otvorićete se onda kada vi to budete želeli. Taj trenutak se može ukazati kada steknete potpuo poverenje, kada se opustite. Ukoliko niste u vezi, u ljubavi morate biti oprezni, idealizujete partnera, što kasnije dovodi do razočarenja, propadanja, pa i duševnog pada. Nemojte biti tvrdoglavi, ako vam neko blizak ukazuje na njegove mane, koje niste u stanju da sagledate. Prihvatite kritike, koje svakako nisu zlonamerne, sagledajte realno situaciju. Ovo je period koji donosi obmanu, možete bežati od realnosti.

Zdravlje

Naredni period ne bi trebao da vam donese veći problem oko zdravlja. Naravno, pokušajte da smanjite konzumiranje cigareta, alkohola, izbegavajte zadimljene prostorije. Često želite da se opustite da pobegnete od stvarnosti, a onda pribegavate cigaretama, alkoholu. Povedite ipak računa o imunitetu, prevencije radi pojačajte unos vitamina, minerala. Polako menjajte ono što vam može ugroziti zdravlje. Važno je da budete što više na svežem vazduhu, zajedno sa osobama koje su vam drage i koje deluju pozitivno na vas. sada vam je to potrebno! Pod stresom ste i osećate umor, poželjno je da negde otputujete, kako bi obnovili energiju. Izaberite destinaciju koja je bliža vašem mestu, gde biste se aktivno odmorili. Idite na redovne preglede, posavetujte se sa lekarom, ako vas nešto muči. Važno je da brinete o svom zdravlju.

Savet

Nikad se ne čudim što vidim ljude zle, ali se često čudim što ih ne vidim da se stide.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Teški dani su pred Blizancima, povoljan period za ljubav i lepa dešavanja za Škorpiju

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao

Očekuje vas jako dobra nedelja u poslovnom smislu. Prisutna su pozitivna desavanja, bićete puni energije i spemni da krenete u nove poslovne pobede. Euforični ste i puni ideja, ali i pored toga ništa ne prepuštate slučaju. Dobar ste analitičar, metodični ste i odgovorni, vidite i ono što drugima promakne. Računajte da ćete imati dosta obaveza, a sa dobrom organizacijom možete sve da postignete. Lako ćete sve odrađivati, čak i najteže poslove. Sada za vas ne postoje prepreke, sigurni ste u sebe i u ono što predstavljate. Odajete utisak osobe koja sve može i sve postiže. Očekujte dobru saradnju sa partnerima, dopada im se vaš pozitivizam, ali i realno sagledavanje situacije, u kojoj znate kolike su mogućnosti da neki posao, projekat uspe. Rado će i nadalje sa vama sarađivati, jer su sigurni u uspeh.

Ljubav

U centru ste zbivanja, pažnje, a to vam ponajviše sada prija. Potrebna vam je posvećenost, a težite i stabilnom odnosu. Spremni ste da gradite stabilan i ozbiljan odnos koji će biti na duže staze, potreban vam je partner sa kojim možete da gradite budućnost. U vaš život ulazi osoba koja će imati jaka, stabilna osećanja. Odmah ćete je prepoznati kao potencijalnog paratnera i nećete kriti svoju zainteresovanost. Možete izgraditi lep, dugotrajan odnos. Znaćete šta možete da očekujete od njega. Među vama će postojati iskrena osećenja koja će vas spajati. Lepi trenuci, koji slede, mogu da vas usreće. Vama je važno poverenje, ne želite da razmišljate o partnerovoj iskrenosti, intuicija vam je vrlo izražena. Pravilno ste procenili partnera i ne želite da gaizgubite. Posvetite se potpuno voljenoj osobi.

Zdravlje

Naredni period je dobar kada je u pitanju zdravlje. Osećate se jako dobro, nemate tegobe koje bi bile od značaja. Naravno, kod vas je već hroničan problem sa kostima, kožom i zubima, ali ste tome i maksimalno posvećeni. Idete na redovne kontrole, jer ste i sami vrlo odgovorni. Mogući su manji problemi sa pritiskom, holesterolom, ali se mogu regulisati ishranom i većom aktivnošću. Svakako povedite računa o krvnim sudovima glave, jer oni mogu biti ozbiljno ugroženi. Zato korisitite svaki slobodan trenutak, kako bi prošetali ili otišli na trening. Obratite pažnju, jer se ne smete previše forsirati, a vaša rekreacija mora biti lagana, zato vam predlažem plivanje, koje će vam najviše prijati. Kako ste odgovorni, ništa neprepuštate slučaju, predani ste svom zdravlju i njegovom održanju. Ništa ne prepuštate slučaju.

Savet

Kad bi svi ljudi znali što jedni drugima govore, na svetu ne bi bilo ni četvorice prijatelja.

VODOLIJA

Posao

Može se reći da će vam ova nedelja doneti povoljnosti na polju posla i zarade. Naravno, moraćete uložiti veliki trud i napor da to i ostvarite. Materijalna sigurnost vam je vrlo važna. Tome dajete maksimalnu prednost, jer ste sveni da ne možete biti zadovoljni, ako ne postoji finansijska stabilnost. Možete na početku teško startovati, trpićete blokade, frustracije, ali je krajnji rezultat vrlo povoljan. Ovakva situacija vas primorava na odgovornost, red, rad, disciplinu. Sposobni ste da poslovima koje započnete dodelite trajnost i postojanost. Samo je važno da donosite nezavisno odluke, bez uplitanja drugih. Prilično ste sumnjičavi, oprezni, pa svakako ne ulećete u poslovne transakcije kao “ grlom u jagode “! Već se dobro pripremite, pre bilo kakvog razgovora, potpuno ste upoznati sa materijom, ništa vas ne može iznenaditi.

Ljubav

Ljubav iz mladosti je ostavila dubok trag u vašem srcu i u svakoj sledećoj tražite komadić te ljubavi, vraćajući se u prošlost i preispitujući se zbog čega i zašto se to desilo. To može da vas blokira, pa nove ljubavi možete propustiti, živeći u prošlosti. Imate veliku potrebu za ljubavlju, ali slabo pokazujete svoja osećanja. Suzdržani ste, što u braku, što u vezi, a to može biti veliki problem, naročito ukoliko ste sumnjičavi prema partneru. Možete biti tvrdoglavi i uporni, ali na žalost to je dobro samo pri izvršavanju poslova, ali ne i u ljubavi. Vama je potrebna ljubav na duže staze, a sada imate priliku i da je pronađete. Ipak, trebaće vam vremena da se oslobodite i da joj otkrijete tajne, koje čuvate, pa samo mali broj privilegovanih mogu znati vašu pravu stranu vaše ličnosti. Čuvajte ono što imate!

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je naglašena jako dobra faza, pa ne možete očekivati veće probleme. Naravno, to ne znači, da ne treba da rešite tegobe koje vas muče već neko vreme, koje nisu akutne, a koje i  datiraju iz ranijeg perioda. Važno je da budete odgovorni prema sebi, da posetite lekara i uradite redovnu godišnju analizu organizma. To vam neće oduzeti mnogo vremena. Morate se aktivirati, biti pokretljiviji, jer vas statičnost ubija. Uvedite zdraviju ishranu, sa većim unosom voća i povrća. Premoreni ste i pod stresom. Pokušajte da nađete vreme samo za sebe i svoje potrebe. Izbegavajte negativne osobe u svojoj okolini. Sada vam je potrebno pozitivno okruženje, kako biste oporavili svoju psihu. Nervoza vas prati, a da zapravo nemate pravog razloga za to. Kako ste osetljivi, možete lako potonuti.

Savet

Za većinu ljudi život je kao ružno vreme: stanu i čekaju da prođe.

RIBE

Posao

Možete da očekujete dobru poslovnu nedelju. Sada ste spremni da idete napred, očekujete nešto novo, kroz progres, transformaciju. Spremni ste za nove ideje, koje će vas zadiviti, pokrenuti. Imaćete dobru komunikaciju sa bliskim poslovnim okruženjem. Umete dobro da plasirate stvari, a i da stignete do vrha i dobre zarade. Vaši saradnici to veoma dobro znaju. Spremni ste da uložite i nadljudsku snagu, samo da dođete do željenog cilja. Vaši nadređeni znaju da na vas uvek mogu da računaju, da od vas mogu očekivati samo uspeh, kao i poboljšanje finansijske situacije. U vama već tinja nova ideja, koja može doneti i drastične promene u načinu poslovanja. Samo morate povesti računa da sa tom velikom energijom, koja je u vama, ne srušite one koji su vam privrženi i u kojima uvek možete imati podršku.

Ljubav

Možete opteretiti partnera stalnom kontrolom i ultimatumima. To svakako ne vodi stabilnom odnosu. Morate uneti neke promene kod sebe, kako bi ste vezu održali. U suprotnom, vaša posesivnost, energija, plavi i ruši sve pred sobom, pa i emocije. Ukoliko ste sami, nemate nikakav problem da pokažete interesovanje i inicijativu prema osobi koja vam se dopada. Za vas ne postoje prepreke! Čak i ako je ta osoba zauzeta, nećete prezati da dođete do cilja. Ponekad i sami sebe možete iznenaditi. Vaša osećanja mogu biti uzvraćena, ali povedite računa da je ne povredite, ujedno i ugušite svojom ljubavlju. Sve što budete dali, biće vam uzvraćeno istom merom. Toga ste potpuno svesni, radite na tome da se osećate zadovoljno i srećno. Posvetite se u potpunosti voljenom biću, ne razmišljajte o budućnosti, živite taj trenutak!

Zdravlje

Dolazi do pada imuniteta! Moguće da ćete ove nedelje imati promenljivo zdravlje. Nećete biti baš u sjajnoj formi. Mogući su problemi sa krvnom slikom, anemijom, pa je poželjno da se posavetujete sa lekarom. Ove nedelje ste pod priličnim stresom, potreban vam je mir i odmor, kako bi obnovili svoje zalihe energije. Sada nije dobar period za bilo kakav rizik sa zdravljem. Ishrana mora da vam bude bogata mineralim, vitaminima, jedine što kvalitetniju i svežu hranu, kako ne bi došlo do simptoma blažeg trovanja. Povedite računa šta unosite u organizam. Sada je bar bogata ponuda svežih namirnica,koristite još malo ovaj jesenji period. Potrudite se da obezbedite sebi sve što vam je potrebno da bi se osećali bolje. Radite na svom zdravlju, aktivnosti. Sada bi vam prijalo plivanje, ali i bilo koji drugi vid aktivnosti.

Savet

Ja druge ljude posmatram kroz njihove dobre osobine. S obzirom da ni ja nisam bezgrešan, ne bih smeo ispitivati tuđe greške.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading