HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 31. OKTOBAR Preokret u ljubavi doživeće Ovan, dinamičan dan čeka Devicu, slaba tačka Ribama je varenje
Foto: GettyImages

OVAN

POSAO: Međusobni odnosi se znatno poravljaju, pa će se pozitivna energija širiti i na poslove koje obavljate. Ukoliko ste privatnik, odličan dan je pred vama, uspećete da ostvarite sve poslovne projekte iz prethodnih dogovora sa poslovnim partnerima.

LJUBAV: Zavirite duboko u svoje srce i potražite odgovor na mnoga pitanja. Odgovori koje budete dobili  omogućiće vrlo radostan i neobičan preokret u vašoj vezi. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Sve dok možete, zanemarujete svoje zdravstvene potrebe. Ali morate promeniti naviku. Naći ćete se kako uživate u opuštajućim terapijama, izvodite svoje omiljene vežbe i uživate u omiljenoj hrani. Šetnja po obližnjim stazama ili lagani trening, na vas će delovati okrepljujuće.

BIK

POSAO: Ako radite za nekoga, postavlja se pitanje vašeg prelaska na bolje radno mesto, što će vam omogućiti mnogo bolje finansije. Ovo je veliki pomak u vašoj karijeri i nemojte se dvoumiti da li da prihvatite predlog pretpostavljenih.

LJUBAV: Srce vam se osmehuje. Imaćete jedinstvenu priliku da radite sa vrhunskim ekspertima iz svoje branše. Kriterijumi moraju biti sačuvani, ne smete odstupiti ni milimetar od kavliteta i uslova delovanja. Samo najveće ambicije imaju pravo na ostvarenje.

ZDRAVLJE: Dopustićete da vas tuđe brige iscrpe i oduzmu vam energiju. Jasno postavite granice prema drugima, jer ćete biti iscrpljeni. Obratite pažnju da ne preterate sa hranom. Pojaviće se problemi sa zadržavanjem vode u organizmu. Dajte telu vremena da stekne kondiciju.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste nezaposleni, očekujte razgovor za posao. Zbog toga se morate maksimalno potruditi, kako bi ste ostavili utisak. Jedan prijatelj će se založiti za vas, a i bićete nakvalifokovaniji za to radno mesto.

LJUBAV: Obostrano poverenje vlada u vašoj emotivnoj relaciji i u ovom danu neće biti nekih većih problema. Iako većina vas nema razloga za sumnju, dileme su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja. Komentari i saveti su vam možda potrebni, ali nikako kada je vaš ljubavni život u pitanju.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje i vitalnost su na vrhuncu. Naći ćete novu energiju u sebi. Ali, užurbanost može uticati na san i neki od vas mogu patiti od nedostatka odmora. Ne treba da ga zanemarujete. 

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 31. OKTOBAR Preokret u ljubavi doživeće Ovan, dinamičan dan čeka Devicu, slaba tačka Ribama je varenje

Foto: GettyImages

 

RAK

POSAO: Trebali bi ste povesti računa o dešavanjima na poslu. Svi poslovi koje ste planirali moraju biti realizovani sa posebnom opreznošću. Potrebno je da sačekate uslove kako bi se sve odvijalo po vašim zamislima. Poslovni partneri će vam ponuditi pomoć, kako bi ste realizovali svaki započeti posao.

LJUBAV: Obostrano poverenje vlada u vašoj emotivnoj relaciji i u ovom danu neće biti nekih većih problema. Iako većina vas nema razloga za sumnju, dileme su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja.

ZDRAVLJE: Zdravstveni problemi bi vam mogli oduzimati dosta vremena. Jedite zdravu hranu i redovno vežbajte kako bi ste izbegli zdravstvene probleme i stres. Situacije mogu biti emocionalno naporne, što takođe može uticati na vaše zdravlje.

LAV

POSAO: Ukoliko imate posao koji niste uspeli da završite, zatražite pomoć poslovnog partnera, bilo da je to finansijska ili stručna pomoć u pitanju. Ukoliko ste privatni preduzetnik, ovaj partner bi mogao vašu firmu da podigne na mnogo viši nivo.

LJUBAV: Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promenite neke svoje stavove, kako bi ste očuvali ljubav i poverenje. Učinite određene ustupke i naći ćete način da vaši interesi ostanu sigurni i to za duži vremenski period.

ZDRAVLJE: Svesni ste važnosti brige za zdravlje, iako vas neki optužuju da preterujete. Mogući su problemi s koncentracijom, ali to je samo umor koji vas je stigao od prethodnog dana. Početkom dana ćete doslovno osetiti nalet energije. Do sada ste sačuvali dobro zdravlje, pa tako nastavite i u budućnosti.

DEVICA

POSAO: Pred vama je dinamičan dan. Možete očekivati dosta susreta, razgovora, dogovora i odluka. Ipak, nemojte donositi nikakve odluke – sačekajte povoljniji dan. Bez obzita što se situacija na poslovnom planu odvija dobro, vi ne osećate zadovoljstvo.

LJUBAV: U ljubavnim odnosima funkcionišete gotovo besprekorno i ne treba da vas brine šta druge misle o tome. Ako budu postojali problemi, vaša ljubav će vam pomoći da ih prevaziđete.

ZDRAVLJE: Ovo je idealan trenutak da počnete s redovnim vežbama. Slušajte svoje telo i ono će vam reći sve što morate znati. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća. Postoji mala opasnost od problema sa jetrom.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 31. OKTOBAR Preokret u ljubavi doživeće Ovan, dinamičan dan čeka Devicu, slaba tačka Ribama je varenje

Foto: GettyImages

 

VAGA

POSAO: Suviše razmišljate, a i zabrinuti ste za odvijanje nekih poslovnih dogovora. Ponekad mislite da nećete uspeti da ih realizujete, ali je vaša strepnja bez osnove. Teško donosite odluke da nešto promenite i to je vaš najveći problem.

LJUBAV: Partner manje nego ikada ima potrebu da vas prati i ugađa. Ili ga uključite u svoje planove ili preusmerite pažnju u pravcu koji je on izabrao, time će svađe i nesporazumi biti izbegnuti ili bar vidno umanjeni.

ZDRAVLJE: Imaćete potrebu za mirom, jer samo tako možete preživeti sve probleme. Ne ustručavajte se da isključite telefon kako bi ste u miru mogli da razmislite. Pazite šta jedete i kakvu hranu kupujete. Zbog stresa i loših prehrambrenih navika nakupićete višak kilograma.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate osećaj da vam se sve dešava sporo. Treba da shvatite da vam to samo može doneti boljitak, jer stvari i treba da se odvijaju sporo, polako i sigurno. Ako ste nezaposleni, očekujte ponude za posao, ali usmenim putem, kao i informacije gde je potrebna vaša stručnost.

LJUBAV: S partnerom možete imati sukob samo početkom dana, dok je slobodnim Škorpijama zagarantovan dobar provod, druženje i uživanje. U emotivno – partnerskim odnosima se malo toga dešava, jer i niste zainteresovani za ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Obnovićete energiju u toplini svog doma. Relaksaciju tražite kroz umetnost i slobodno vreme. Izbegavajte preterano nerviranje, jer na to najpre reaguje vaš sistem za varenje. Pazite šta jedete, kako ne bi ste dodatno uznemiravali želudac lošom ishranom.

STRELAC

POSAO: Shvatićete da su vam prekratki rokovi za realizaciju nekih poslova i zato na vreme morate definisati vreme . To je posledica vašeg odlaganja , mada ste videli da su promene neophodne, a vi ih niste sprovodili.

LJUBAV: Naglašena je pojava značajnog muškarca u vašem poslovnom okruženju.Teško da ćete ostati usamljeni, budući da su vaši kvaliteti šarm, elokvencija, elegancija i naravno – lepota. Neke emocije koje ste tajili, postaju očigledne.

ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti uticaj osoba koje na vas deluju pozitivno i uravnotežuju vaš temperament. Ako razmišljate o dijeti, mogle bi biti nadahnute novim planovima. Budite oprezni kod unosa namirnica, a ako je potrebno, uzimajte i multivitamine. Prejedanje je strogo zabranjeno, jer može negativno uticati na varenje.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 31. OKTOBAR Preokret u ljubavi doživeće Ovan, dinamičan dan čeka Devicu, slaba tačka Ribama je varenje

Foto: GettyImages

 

JARAC

POSAO: Za nezaposlene pripadnike ovog znaka, koji su konkurisali za posao, postoji mogućnost da dobiju odgovor da su ušli u uži krug, pa bi bilo dobro da se spreme za odlučujući razgovor sa poslodavcem. Budite samouvereni, jer imate iskustva u ovakvoj vrsti posla.

LJUBAV: Privući će vas osoba iz vašeg poslovnog okruženja, neko vreme ste uspevali da sakrijete svoju zainteresovanost, ali nema potrebe za tim – simpatije su obostrane. Neki problem vidite većim nego što on zapravo jeste. Pokušajte da se ne opterećujete sitnicama.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će najviše zavisiti od emocionalnog života. Opšte stanje je usko povezano s dobrim odnosima s drugima. Mogući su problemi sa zubima i kostima. Težite uvođenju reda i raščišćavanju stvari. Napravićete svojevrsno čišćenje života i osetiti potrebu za radiklanim obračunom s prošlošću.

VODOLIJA

POSAO: Danas ste izrazito ambiciozni. Imate osećaj da niko ne razume vaše ideje. Zacrtali ste da ćete pokrenuti neke poslove i uporni ste da to i realizujete. Budite diplomata, objasnite nadređenima i kolegama vašu ideju, a i cilj.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, mogli bi ste da ispravite greške, koje ste sami napravili preteranim zadovoljavanjem svojih potreba, zbog kojih su u partnera zapostavili. Većina stvari koje se dešavaju se vrte oko važnih emotivnih odnosa.

ZDRAVLJE: Kosti i skeletni sistem vam pale alarm. Stari zdravstveni problemi sa kožom, zubima i urinarnim traktom se vraćaju. Rešavajte zdravstvene probleme sada! Stresne situacije na partneskom planu, osećaja da gubite kompas na profesionalnom planu, kašnjenje, kočenje...mogu probuditi štitnu žlezdu.

RIBE

POSAO: Budite istrajni u onome što radite, jer se rezultati neće odmah videti. Na početku je moguć i otpor, ali ćete ubediti saradnike u ispravnost vaših ideja. Moraćete da sačekate , kako bi ste pokupili sve pohvale. Osetićete i finansijski napredak, ali ćete dobiti i priznanja nadređenih.

LJUBAV: Konačno ste naišli na osobu koja vas u potpunosti prihvata i nema nikakvu zamerku na vaš temperament i savršeno odgovara vašim karakternim osobinama, štaviše i sami ih posedujete. Jedini problem može biti ogromna količina strasti.

ZDRAVLJE: Slaba tačka vam je varenje i spazam mišića u ramenom i vratnom delu. U svakom slučaju uradite analizu krvi i proverite stanje organizma. Posvetite više vremena svom telu i aktivnostima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading