VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak
Shuterstoock

OVAN

Posao

Kreće vam polako period u kojem ćete imati više elana, energije i motivacije da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što želite na ovom polju. Bićete veoma inicijativni i direktni. Ako bude došlo do sukoba sa saradnicima, uspećete da isterate stvari po svom i da pokažete da je vaša ambicija ipak ispred njihove. Povoljna je nedelja za promenu nekog ugovora ili dogovora, a može lako da vam se desi i neki vid prekida saradnje. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti aktivni na polju posla i moći ćete da ostvarite dobre rezultate. Sa vašim rivalima biste takođe mogli da se suočite na veoma direktan i otvoren način. Ovo je faza u kojoj ćete biti veoma konkretni u obavljanju svih obaveza, ali i poslovnih pregovora, ne postoji niko i ništa što bi moglo da vam promakne. Možete da očekujete fazu u kojoj ćete uspešno rešavati poslove koji su bili u zastoju u prethodnom periodu.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuje faza u kojoj ćete takođe biti veoma aktivni u kojoj ćete želeti promene. Možete da očekujete da ćete imati priliku za neko novo poznanstvo ili neki nov susret koji bi za vas mogao da bude prilično značajan. Pred vama je nedelja u kojoj ćete biti skloni tome da jurite ka postizanju zadovoljstva kao i ka tome da budete viđeni, poželjni, flert će vam biti i te kako važan i vaše zavodničke sposobnosti će biti u porastu. Moguće je da ćete imati i neke neočekivane preokrete ili promene na ovom polju. Ukoliko ste u vezi, mogla bi da vam se desi kriza u odnosu sa voljenom osobom, razdvajanje ili neki privremeni prekid. Moguće je da će do udaljavanja i problema doći na vašu inicijativu iz nekog razloga. Nije vam baš povoljna faza za ostvarenje bilo kakve stabilnosti u vezi. Sada vam je sve podložno promenama, pa bi bilo dobro da još uvek ne donosite važne konačne odluke.

Zdravlje

Pred vama je faza u kojoj ćete biti boljeg zdravlja nego do sada. Možete da očekujete da ćete imati priliku da ojačate i da se regenerišete. Na ovom polju vas prati uticaj dobre sudbine koja je na vašoj strani. Ako ste iz prošlosti imali neke probleme i poteškoće, tokom ovog perioda biste mogli da ih prevaziđete lakše nego što je do sada to bio slučaj. Potrudite se da uložite više energije u vremena u to da se pozabavite vašim zdravljem. Važno je da budete spremni da pravite neke promene vaših navika kao i da se odreknete poroka i nezdravog ponašanja. Redovna fizička aktivnost i bavljenje sportom će za vas uvek biti ključan faktor za očuvanje dobrog stanja na polju zdravlja pa se pozabavite time da budete posvećeniji stvaranju jednog svakodnevnog aktivnog ritma i dobrih navika. Posavetujte se sa vašim lekarom oko bilo kakvih problema koji vas muče na ovom polju. Po horoskopu su mogući manji problemi sa srčanim sistemom.

Savet

Za čoveka koji ima imalo samopoštovanja, ništa nije toliko nečasno kao biti poštovan, ne zbog tebe, nego na račun reputacije tvojih predaka.

BIK

Posao

Pred vama je jako povoljna nedelja u kojoj će sreća biti na vašoj strani. Možete da očekujete da će sudbina za vas da pripremi dosta dobrih promena i da ćete imati mogućnost da budete zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povećanje obima posla, povećanje profita, bolju zaradu i generalno pozitivnije okolnosti na ovom planu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite saradnju sa nekim članom porodice ali i sa nekom osobom koja je povezana sa inostranstvom. Očekuje vas mogućnost dobitaka na sreću, dolazi period u kojem biste mogli da imate neku zaradu koja dolazi lako i generalno dosta pozitivnih preokreta. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da ostvarite poslovni i finansijsku stabilnost i poboljšanje. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni ostvarenju svojih ciljeva i imaćete pozitivne rezultate. Sudbina vam je veoma naklonjena tokom ove nedelje.

Ljubav

Na polju emocija vas očekuju velike i važne odluke u narednom periodu. Ukoliko ste već pronašli svoju srodnu dušu, ovo je faza u kojoj ćete imati mogućnost da sa voljenom osobom pravite planove za zajednički život, kupovinu kuće, proširenje doma ili porodice, zajednička putovanja ili ćete jednostavno želeti da pokažete jedno drugom da ćete moći pružiti stabilnost i sve ono što je potrebno, kako biste bili zadovoljni i kako bi se osećali voljeno i sigurno. Ako ste slobodni, ovo je faza u kojoj dolazi do susreta i spajanja sa osobom koja će u vama probuditi jaka osećanja, jaku strast i sa kojom ćete poželeti dugotrajnu i ozbiljnu vezu, ali ne zbog obaveza već iz iskrenih emocija i najbolje namere da u takvom odnosu budete ostvareni kao kompletni i da se osećate voljeno. Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje naći svoje zadovoljstvo u ljubavi i strasti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem biste mogli da budet skloni nekim problemima. Tokom ove nedelje biste mogli da budete skloni preteranom unosu šećera i masti, pa biste samim tim mogli da imate probleme sa gojenjem, viškom kilograma, što bi moglo negativno da se odrazi na brojne funkcije u vašem organizmu i na stanje vašeg zdravlja generalno. Povedite računa o nivou holesterola u krvi, izbegavajte alkohol, pazite na jetru i mogućim problemima sa masnom jetrom. Očekuje vas period u kojem ćete imat dosta iskušenja pred sobom i potrebu da se prepustite užicima u jelu i piću bez umerenosti. Ipak biste o tome trebali da povedete više računa i da sebi postavite neke zdrave i realne granice u pogledu ishrane. Potrudite se da održavate dobru liniju, a s vremena na vreme se počastite nekom poslasticom u kojoj ćete ipak biti umereni! Ukoliko imate bilo kakve dileme po pitanju ishrane posavetujte se sa nutricionistom.

Savet

Ni porodica, ni privilegija, ni bogatstvo, ni ništa osim ljubavi ne može da osvetli put kojim čovek mora ići kada krene u bolji život.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak

Shuterstoock

 

BLIZANCI

Posao

Imaćete probleme sa koncentracijom u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na poslovnom polju biti skloni ponavljanju nekih grešaka iz prošlosti. Generalno sada, na polju komunikacije sa bliskim poslovnim okruženjem i saradnicima, možete da imate neke probleme koje ne očekujete i koje biste možda voleli i da izbegnete. Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako dolaziti do svih oblika nesporazuma. Povedite računa o tome da jasnije predstavite svoje namere i da se posvetite konkretnijem obavljanju poslovnih zadataka. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate dosta sitnih komplikacija na polju posla. Moguće su i blokade vezane za tehničke probleme, komplikacije sa papirologijom, administracijom, neki manji gubitak na putu ili poslovna šteta radi nesporazuma ili nekih pogrešnih informacija. Možete da očekujete napetu nedelju tokom koje će biti potrebno da posvetite više koncentracije i energije svom poslu.

Ljubav

Na emotivnom polju ćete želeti otvoreno da pokažete svoje namere kao i svoja osećanja, ali može da vam se desi da budete pogrešno shvaćeni. Pred vama je period u kojem ćete na neki način imati poteškoće da ostvarite sasvim mirnu situaciju sa voljenom osobom, često može biti nerazumevanja među vama ili će vam se ponekad činiti da vaš odnos zapravo može da vodi do nekih komplikacija na opštem planu. Moguće su sitne čarke i prepirke, svađe tokom ove nedelje. I vi možete da budete sumnjičavi ili da partneru zamerate neke situacije iz prošlosti. Generalno ste skloni osećaju ogorčenosti tokom ove nedelje. Ako ste slobodni, možete imati zanimljiv kontakt i flert na putovanju ili sa nekom osobom koju srećete u prolazu, ali vam ovaj period svakako nije povoljan za početak nove veze. Postoje uticaji koji govore i o mogućnosti povratka stare ljubavi u vaš život. Očekuje vas period u kojem emotivno kod vas može biti nekih nestabilnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas prate hronični problemi i neke tegobe koje bi mogle da budu vezane za vašu prošlost. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično skloni tegobama sa disajnim putevima koji su vaša slaba tačka tokom celog života. Ukoliko imate probleme sa plućima, bronhijama, ako vas muči kašalj obavezno se obratite vašem lekaru. Možete da budete skloni i problemima sa astmom. Ako vas ništa od ovoga inače ne prati sada je moguća neka prolazna prehlada ili virus koji napada respiratorni sistem pa se potrudite da o tome povedete računa. Generalno je ovo period u kojem možete da budete osetljiviji. Izbegavajte unos alkohola. Takođe se potrudite da se držite podalje od cigareta, pušenja koje je svakako veoma štetno za vaše zdravlje. Potrudite se da živite zdravije i da se više posvetite potrebama svog organizma, a manje da se prepuštate užicima i porocima bilo koje vrste. Rizičan vam je period, pa ako vas nešto muči - posetite vašeg lekara.

Savet

Šutnja se smatra odobravanjem.

RAK

Posao

Za vas kreće naporna nedelja. Moguće je da ćete imati dosta turbulencija na polju posla i zarade. Maksimalno ćete biti usmereni na posao i na novac. Možete da očekujete da će biti potrebno da budete aktivni, komunikativni, ali i da sledite svoju intuiciju na ovom polju. Pred vama je period u kojem biste veoma lako mogli da ostvarite promenu posla ili promenu delatnosti. Postoje i neke stvari koje tokom ove nedelje neće sasvim zavisiti od vas. Za finansijski dobitak ili zaradu vam je povoljnija prva polovina ove nedelje tokom koje možete da očekujete pozitivnu situaciju na ovom polju. U drugom delu nedelje ćete biti nešto povučeniji, ali i štedljiviji, sitničaviji pa ćete tada lakše naći način da neki novac ostavite “sa strane”, za crne dane. Generalno tokom ove faze možete da pokažete više ambicije nego inače, pa se potrudite da adekvatno ispratite taj impuls. Važno je da se posvetite ostvarenju svojih poslovnih planova.

Ljubav

Kada su u pitanju osećanja, očekuje vas nemiran i nestabilan period. U sebi ćete osećati veliku potrebu za promenama, ali i za slobodom. Moguće je da ćete na neki način bežati u samoću ili ćete od voljene osobe biti daleko više udaljeniji nego inače. Ovo je period u kojem biste mogli na neki način da preispitujete svoju potrebu za sigurnošću i da izađete iz zone komfora u kojoj ste se našli. Dosta toga bi sada moglo da vam stane na put pri ostvarenju ljubavne sreće, a najviše biste vi sami sebi mogli da kočite ostvarenje stabilne zajednice sada. Vaša promenljivost bi partneru mogla da krene da predstavlja jedan veći stres. Ako ste slobodni, možete da imate flert sa nekom osobom iz poslovnog okruženja, ali za sada nema naznaka za početak veze. Vi sada trenutno niste spremni da se prema bilo kome, na bilo koji način obavezujete u nekoj većoj meri. Pustite sebe, neka vas prođu bubice, ne rešavajte stvari na ovom planu na silu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni brojnim tegobama. Pošto je ova nedelja za vas prilično stresna i možete često biti napeti i nervozni, logično može da se zaključi da ćete imati poteškoće na nervnoj bazi. Višak stresa bi mogao da utiče i na neki vid poremećaja u ishrani kod vas. Moguće je da ćete naglo mršaviti ili gubiti apetit tokom ovog perioda. Skloni ste tome da budete napeti, da stalno negde jurite i žurite pa se čuvajte nesmotrenih reakcija i poteza koji bi doveli do pada, preloma, uganuća, povrede ili do nekih problema u saobraćaju. Potrudite se da tokom ove nedelje nađete neki način da se iskontrolišete i da dođete do unutrašnje smirenosti koja vam je neophodna kako biste se osećali bolje i kako bi izašli na kraj sa svakodnevnim problemima koji vas na neki način muče i opterećuju. Tokom ove nedelje pazite i na vaše zdravlje zuba i desni koji bi takođe mogli da vam budu osetljivi.

Savet

Ko god pravi konstantan progres ne bi trebao biti obeshrabren, koliko god spor bio.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak

Shuterstoock

 

LAV

Posao

Tokom prvog dela ove nedelje bi moglo da vam se desi da se malo ulenjite i da na neki način izbegavate poslovne obaveze. Moguće je da ćete biti skloni tome da iz pozadine posmatrate dešavanja na poslovnom polju oko vas. U drugom delu nedelje ćete biti nešto aktivniji i motivisaniji da se posvetite poslu. Može da se desi i da budete mišljenja da na ovom polju ne možete sada ništa preterano značajno da učinite ili promenite, pa i zbog toga možete biti nešto pasivniji. No, u svakom slučaju neće stanje na polju posla, kod vas, biti ni toliko loše. Na polju finansija biste mogli da imate sreće, pa bi generalno kod vas moglo da dođe do nekog novog priliva novca koji će vas učiniti zadovoljnim. Očekuje vas period u kojem možete da ostvarite neke manje pomake ili zadatke umerenog obima i da se zbog toga osetite korisnim. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da ipak ostvarite stabilizaciju na poslovnom planu.

Ljubav

Na ovom polju biste mogli da budete prilično zahtevni tokom naredne faze. Lako bi moglo da se desi da budete osetljiviji nego inače i da vašem partneru na neki način namećete svoje potrebe. Moguća je promenljivost u osećanjima kod vas, ali je isto tako veoma moguće i da ćete vi sami biti nekako nesigurni po pitanju sopstvene vrednosti. Shodno tome možete da budete sumnjičavi, skloni ljubomori i nepoverenju prema voljenoj osobi i onda kada za to nema nekog realnog osnova kod vas. Sve ukazuje na to da biste mogli da budete razdražljivi i promenljivog raspoloženja. Ako ste slobodni, postoji osoba koja vas magnetski privlači, ali prema kojoj još uvek niste spremni da napravite neki konkretan korak radi svoje nesigurnosti. Moguće je  da ćete imati tremu i da generalno sada nećete biti spremni da napravite prvi korak ka ostvarenju emotivne veze. Možda je i bolje za vas da malo sačekate, da dođe povoljniji period.

Zdravlje

Na ovom planu ćete biti osetljivi tokom narednog perioda. Očekuje vas faza u kojoj ćete  mati mnogobrojne sitne smetnje i poteškoće. Ukoliko ste bilo kada do sada imali probleme sa vidom, važno je da povedete računa o svojim očima i o tome da li je došlo do neke izmene po pitanju dioptrije. Ukoliko primetite bilo kakve poteškoće vezane za oči, na vreme se obratite vašem lekaru. Glava vam je takođe sada slaba tačka, pa možete imati česte probleme sa bolovima u čeonom predelu glave. Migrene su moguće kao i problemi koji se vezuju za sinuse i bolove u glavi koji su uzrokovani problemima sa sinusima. Posavetujte se sa vašim lekarom detaljnije na tu temu. Potrudite se da tokom ove nedelje redovno spavate, da odmarate i da se ne iscrpljujete. Povedite računa i o mogućim manjim problemima vezanim za visok pritisak. Potrudite se da izbegavate stresne situacije i da se ne naprežete ni na jednom polju.

Savet

Ljudsko ponašanje dolazi iz tri glavna izvora: želja, emocija i znanja.

DEVICA

Posao

Neće vam biti lako da napravite dobru organizaciju svih događaja i poslova koji vas očekuju tokom ove nedelje. Biće vam od velikog značaja da radite mentalne vežbe, koje će vam pomoći da se bolje koncentrišete. Malo je reći da bi stanje na polju posla moglo da vam bude haotično. Potrudite se da svojim stresom i nervozom ne unesete dodatnu negativnu energiju u sve što vas okružuje. Poradite na boljoj organizaciji poslova. Prihvatite činjenicu da ne možete uvek sve sami i da i za vas u poslovnom smislu povremeno postoji preveliki zalogaj. Važno je da spoznate svoje granice na ovom polju i da ne prebacujete sebi kada osetite potrebu da se zaustavite. Potrudite se da obavite osnovne poslovne zadatke, ali nemojte da prelazite svoje granice. Može se desiti da za neki rok omanete ili zakasnite, oprostite sebi to unapred. Važno je da shvatite da vam preveliki stres na poslovnom polju može značajno poremetiti ravnotežu i na drugim životnim poljima.

Ljubav

Moguće je da sada na neki način niste dovoljno spremni da se posvetite osećanjima. Može da se desi da neke svoje emocije i svoje potrebe potiskujete i da jednostavno ne budete spremni da se suočite sa svim onim što se dešava oko vas na polju emocija. Ako ste se upustili u neku tajnu vezu, moglo bi da dođe do velikog preispitivanja kod vas po tom pitanju. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom polako izlaze na površinu problemi koji su se gurali pod tepih i koji su na neki način vezani za prošlost. Suočavanje sa nekim stvarima mora da vam se desi pre ili kasnije. Ako ste slobodni, vraća vam se neka bivša ljubav, sudbina vas na neki način testira po pitanju toga da li ste naučili lekciju koju ste trebali da naučite i da li ste zaista spremni da nastavite dalje. U nekim trenucima ćete imati potrebu za emotivnom izolacijom i osamom kako biste se bolje osećali. Neće vam biti ni malo lako da se izborite sa svim svojim osećanjima.

Zdravlje

Moguće je da vas unutrašnji i emotivni nemiri dovode i do manjih zdravstvenih problema. Očekuje vas period u kojem biste zbog stresa i nerešenih emocionalnih pitanja mogli da imate probleme sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj vam nije ni malo lako da se stabilizujete po pitanju previranja koja osećate u sebi. Da bi spavali mirno i smirili savest potrebno je da zaronite duboko u sebe i da se suočite sa svojim najdubljim potrebama. Neophodno je da se oslobodite sumnji u sebe. Tokom ovog perioda boravite pored vode više nego inače. Meditirajte, opuštajte se uz muziku, uplovite u neki umetnički svet koji bi na vas mogao da ima umirujuće dejstvo. Posvetite se hobijima ili talentima koje ste davno zapostavili. Očekuje vas faza u kojoj će biti potrebno da radite na tome da budete smireniji kako bi vam i zdravlje bilo bolje. Na nervnoj bzi su problemi sa nesanicom kod vas naglašeni, a oni vam uzrokuju kasnije osećaj malaksalosti i hroničnog umora.

Savet

Mi smo kao ljudi koji traže nešto što imaju u svojim rukama celo vreme; mi gledamo u svim smerovima osim u stvar koju želimo, što je verovatno i razlog zašto je nismo našli.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak

yolobook.com

 

VAGA

Posao

Očekuje vas generalno povoljna faza u kojoj ćete imati dosta sreće pogotovo ako vam je povezan posao sa putovanjima ili sa nekim društvenim aktivnostima. Možete da očekujete nedelju u kojoj ćete imati dosta posla i obaveza, ali i nedelju u kojoj će vaš rad na neki način biti priznat i uvažen. Očekuje vas jako povoljna faza da sa svojim saradnicima, kolegama i poslovnim okruženjem, generalno ostvarite jako dobre odnose. Moguće je da ćete na radnom mestu svima biti jedan veliki i iskren prijatelj. Ako su vam poslovi povezani sa inostranstvom, u tom slučaju ćete biti više nego zadovoljni zbog svega što vas očekuje. Možete da se nadate jednoj povoljnoj nedelji u kojoj ćete prilike za napredovanje imati kao i šanse za novu zaradu ili za proširenje posla. Pratiće vas sreća i bez mnogo muke i truda ćete moći da ostvarite ono što želite kada je u pitanju polje posla. Jako je dobra nedelja da ostvarite sve svoje zamisli.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate pravu ljubav, sledi vam spajanje sa osobom pored koje ćete imati osećaj da dobijate sve ono što vam je potrebno. Moguća je velika ljubav, zadovoljstvo, jaka osećanja koja vas spajaju kao i jaka želja da budete zajedno i da zajedno nešto gradite kao par. Moguće je da ćete pored emotivnog imati i prijateljski odnos i da ćete se osećati odlično, jer se radi o osobi prema kojoj možete  da budete iskreni i otvoreni po svim važnim pitanjima. Bićete veoma zadovoljni i ako ste u vezi ili braku, sa voljenom osobom su moguća češća viđanja,prisniji odnos. Neke lepe vesti bi mogle sada lako da vam dođu preko partnera. Ako ste slobodni dolazi do ostvarenja veze sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili na nekom putovanju, a pogotovoje povoljan period za ljubav, koja je povezana sa inostranstvom. Prepustite se svojim emocijama i željama i tokom ove nedelje ćete biti srećni.

Zdravlje

Ne biste trebali da imate probleme sa zdravljem tokom ovog perioda. Sve ukazuje na to da biste generalno trebali da imate pozitivno stanje u ovoj nedelji. Oko vas i u vama vlada mnogo pozitivne energije i generalno možete da budete skloni tome da sada poboljšate svoj kvalitet života kao i da se potrudite da na neki način svoje navike menjate i da generalno ostvarite pozitivno i stabilno stanje na ovom polju. Prijaće vam da budete aktivni na svim poljima i fizički i društveno, da se krećete više, da izlazite i ostvarujete kontakte sa većim brojem ljudi. Možete da očekujete period u kojem ćete na neki način želeti da uradite sve ono što možete kako biste popravili svoj kvalitet života i kako biste uspeli da uspostavite ravnotežu na svim poljima. Prijaće vam bavljenje rekreacijom u prirodi, ali i nekim hobijima. Potrudite se da u svakom danu nađete nešto pozitivno što će održavati vaš vedar duh i dobro raspoloženje!

Savet

Slobodan čovek ne bi trebao ništa da uči pod prisilom. Obavezan trening ne čini štetu telu, ali obavezno učenje se nikad ne zadrži u glavi.

ŠKORPIJA

Posao

Pred vama je period u kojem ćete ponovo imati mogućnost da preuzmete kontrolu nad dešavanjima na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Promene koje ste planirali pre ćete sada uspeti mnogo lakše da sprovedete u delo. Moguće je da ćete imati mogućnost da napredujete ili da osvojite neki trofej na poslu, da pokažete i dokažete svoje sposobnosti, da pobedite konkurenciju i tome sl. Dolazi vam povoljna faza za početak posla na nekom rukovodećem radnom mestu ili na nekoj višoj poziciji. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite veći poslovni uspeh i da ćete biti zadovoljni okolnostima koje vam se budu ukazale. Poslovno okruženje će pokazati da ceni vaš trud i da možete da napredujete na tom planu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih preokreta kojima ćete generalno biti zadovoljni. Možete da se posvetite poslu i da očekujete konkretne pozitivne rezultate.

Ljubav

Pred vama je period u kojem ćete i na polju ljubavi želeti da preuzmete inicijativu. Ako se nalazite u vezi koja vam stvara pritisak i nezadovoljstvo neko duže vreme, možete biti spremni da taj odnos naglo prekinete. Neće vam teško pasti udaljavanje od partnera, kojem već odavno zamerate mnoge stvari iz prošlosti i kojeg razmišljate da ostavite već neko vreme. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada imate šanse da je osvojite lakše nego što mislite, samo je potrebno da nastavite u svom stilu, otvoreno, direktno i bez mnogo dvoumljenja. Sada vaša Škorpionska snaga strast i temperament jako dolazi do izražaja, pa ćete biti i te kako zadovoljni kada budete ostvarili ono što želite, tačnije kada ulovite svoj plen. Možete da očekujete povoljan period da dođe do neke veze koja bi bila ozbiljna i trajna. Sve promene koje treba da se dese ćete vi inicirati i pokrenuti - neće se desiti same od sebe...

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni tegobama i problemima. Moguće je da ćete biti veoma podložni problemima sa povišenom telesnom temperaturom. Skloni ste virusima, infekcijama, oboljenjima vezanim za upalna i bolna stanja. Obavezno se posavetujte na vreme sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da izbegavate unošenje terapije koju vam stručnjak prepiše. Pogotovo se čuvajte glavobolja, povreda glave, očiju i problema sa krvotokom kao i sa srčanim sistemom. Tokom ovog perioda vam i kičma i kosti mogu doneti dodatne poteškoće. Velika doza ukočenosti i bolova u leđima vam takođe na polju zdravlja može predstavljati veći problem. Potrudite se da redovno radite vežbe istezanja koje će vam pomoći oko toga da vam se kičma bolje oseća. Ne naprežite se previše tokom ovog perioda, radite na jačanju imuniteta i krvne slike. Izbegavajte nošenje bilo kakvog težeg tereta.

Savet

Neće biti kraja problemima država dok filozofi ne postanu kraljevi ili dok ovi koje sada zovemo kraljevima i vladarima ne postanu filozofi.

STRELAC

Posao

Možete da očekujete da će sreća biti maksimalno na vašoj strani u narednom periodu. Svaki posao koji budete započeli, uspećete da završite na pozitivan način, a svaki posao koji treba da završite ćete uspeti bez komplikacija da privedete kraju. Podrška iz inostranstva vam dolazi ili neka poslovna saradnja koja je povezana sa inostranstvom ili putovanjima može da vam donese dosta značajnih i pozitivnih preokreta. Ovo je faza u kojoj ćete moći da ispoljite i svoju kreatvnost, ali i slobodan um, duh koji vas vodi ka ostvarenju kreativnih i većih ambicija koje gajite u sebi. Odlična vam je ova nedelja za ostvarenje ciljeva i ambicija, posvetite se poslu maksimalno i bićete zadovoljni okolnostima i ishodom događaja. Važno je da verujete u sebe, da razmišljate pozitivno i da budete spremni na širenje posla, na napredovanje i na dobre promene na ovom polju. Nećete imati ni jedan veći razlog za brigu tokom ove nedelje.

Ljubav

Na ljubavnom planu takođe možete da očekujete faktor sreće koji će vas pratiti, pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni dešavanjima sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je putovanje radi ljubavnog sastanka ili neki susret sa osobom iz daleka. Ako ste u vezi na daljinu shvatićete da bi možda baš ta osoba mogla da bude vaša prava ljubav i partner sa kojim ćete na duže staze imati priliku da dosta toga menjate. Očekuje vas period u kojem ćete želeti slobodan i otvoren odnos u kojem su emocije i strasti stvar prirodnih potreba, a ne nešto što bi se glumelo. Ako ste u braku ili vezi imaćete dosta lepih predloga za vašeg partnera, bićete spremni da vašu ljubav premestite na neki viši nivo ili da se zajedno školujete, da zajedno putujete i na neki način unapređujete vaš odnos. Generalno vas očekuje osećaj zadovoljstva i emotivne ispunjenosti tokom ove nedelje. Možete da očekujete da ćete u vašoj vezi imati veliku dozu iskrenosti.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju zdravlja težiti tome da budete u doborj formi i da rešavate probleme. Možete da se nadate pozitivnim rezultatima i promenama ako ste već primenili bilo kakvu terapiju ili neke nove tretmane u cilju poboljšanja svog stanja. Generalno vam vlada povoljan period u kojem biste trebali da budete rasterećeni, ne očekuju vas bilo kakvi veći problemi na polju zdravlja. Moguće je da ćete vi biti opušteni, raspoloženi, nonšalantni i spremni na neka nova životna iskustva i avanture koje bi mogle da oplemene vaš um i duh. Možete da očekujete da ćete biti u dobroj formi, ali vam na odmet neće biti i neka dodatna fizička aktivnost. Potrudite se da održavate dobro stanje i da pazite na realne potrebe svog organizma. U narednom periodu vam je sudbina naklonjena na svim poljima, pa i kada je zdravlje u pitanju možete očekivati odličnu fazu u kojoj neće biti većih problema.

Savet

Cena koju dobri ljudi plaćaju za indiferentnost prema javnoj politici je da će nad njima vladati loši ljudi.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Devicu čeka haos na poslu, na polju ljubavi Škorpija preuzima incijativu, osetljive tačke Ribama biće želudac i stomak

pixabay

 

JARAC

Posao

Očekuje vas period u kom bi poslovi trebali da vam idu stabilnim i mirnim tokom. Ova nedelja vam je jako povoljna za polje finansija, pa možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja kada je u pitanju novac i poboljšanje zarade. Moguće je i bolje materijalno stanje preko poslovnog ili ljubavnog partnera. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku i da razmislite o nekom nasledstvu, kreditu ili pitanjima koji se tiču nekretnina. Možete da očekujete generalno povoljnu fazu da se pozabavite svim materijalnim pitanjima i organizacijom štednje i troškova. Horoskop vam je dobro postavljen i ukazuje na stabilizaciju i pozitivna rešavanja na ovom polju, možete da se nadate preokretima koji će za vas biti dobri. Vi ste generalno smireni i imate dobru komunikaciju sa saradnicima. Ne bi trebalo da se desi bilo šta što bi ometalo vaše poslovne planove. Preporučuje vam se da u narednom periodu razmislite i o pravljenju dugoročnijih planova za posao.

Ljubav

Pred vama je dobra faza u kojoj ćete sa voljenom osobom imati stabilnu komunikaciju i atmosferu punu poverenja i pozitivnih vibracija. Možete da očekujete generalno dobro stanje kada se radi o vašem polju emocija. Bićete zadovoljni bliskošću koju ste uspostavili sa voljenom osobom i generalno ćete moći da se okrenete ka tome da idete ka stabilizaciji vašeg odnosa. Očekuje vas period u kojem biste mogli da razmišljate o potencijalnoj trudnoći ili da se posvetite tome da sa partnerom polako radite na proširenju porodice. Ako ste slobodni, tekuća nedelja nije povoljna za ostvarenje emotivne veze koja bi bila ozbiljna i trajna ali može da se desi susret sa nekom osobom iz prošlosti ili ljubavna avantura koja bi mogla da vam donese neke lepe trenutke i da vam malo razbije svakodnevnicu i monotoniju. Moguće je da vi sada niste ni u mogućnosti da ostvarite neka nova ljubavna poznanstva u toku ove nedelje.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate probleme. Generalno kod vas sada vlada povoljna faza u kojoj biste trebali da imate stabilno stanje. Možete da očekujete da ćete probleme iz prošlosti dovesti u red. U nekoj manjoj meri biste mogli da budete skloni unosu alkohola ili nekim problemima vezanim za loše navike, pa se potrudite da o tome povedete računa, da uvedete više samodiscipline i da budete na neki način ipak bolji prema sebi. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate poteškoće koje su vezane za jetru, ali i krvotok, pa o tim slabim tačkama povedite više računa i potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole. Ako vas bilo šta muči nemojte da se ustručavate da zakažete lekarski pregled. Ovo je faza u kojoj vam i organi urogenitalnog trakta mogu biti nešto osetljiviji, pa i o tome za svaki slučaj dodatno povedite računa kada je zdravlje u pitanju.

Savet

Čast roditelja je plemenito blago za njihove potomke, ali imati blago bogatstva i časti, a ne ostaviti ništa svojim naslednicima, jer nemaš novca ili reputacije, to je nečasno.

VODOLIJA

Posao

Tokom ove nedelje može da se desi da vam dosta poslovnih aktivnosti generalno zavisi od drugih ljudi. Može da se desi da vaša sudbina na neki način sada bude u tuđim rukama, što vam neće uvek biti lako da prihvatite, očekuje vas faza u kojoj su mogući i neki sukobi sa nadređenima. Može da se desi da sa njihove strane ka vama krene da se dešava veći pritisak nego što ste navikli ili ćete recimo imati na poslu neki vid reorganizacije i smene šefova, pa promene rukovodstva mogu da se odraze svakako i na vaš poslovni položaj. Kada je u pitanju privatni posao, ako se time bavite imaćete šanse za sklapanje neke nove saradnje. Generalno ovo jeste period u kojem možete dodatno da razmotrite neke stare dogovore, ugovore i situacije koje su vam u prethodnom periodu predstavljale bilo koji vid dileme. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim ishodom, iako će vam ova nedelja generalno biti malo turbulentna.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neka nova i prilično važna dešavanja na ljubavnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da menjate svoje ljubavne partnere ili da sami sa sobom razgraničite neka očekivanja na ovom polju. Veoma je moguće da ćete na neki način ostvariti i prisniji i emotivniji odnos sa osobom koja je pored vas ako se toj vezi posvetite. Pitanje je samo što želite. Ovo može da bude faza u kojoj ćete veoma lako preći iz jedne veze u drugu i praviti promene oko kojih ste ranije oklevali. Trebalo bi da od osobe do koje vam je stalo dobijete uzvraćenu ljubav i pažnju i da vam se generalno ukaže mogućnost da negujete jedan dobar i zdrav odnos koji u budućnosti može da napreduje. Povoljna vam je ova faza za ljubav pa je maksimalno iskoristite radi nekih novih dešavanja i promena koje priželjkujete. Važno je da sami sebi priznate svoje želje i kockice će vam se već nekako sklopiti.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem možete da budete skloni nekim manjim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Velike su šanse da ćete imati neke probleme koji su povezani sa organima za izlučivanje tečnosti, a pre svega sa bubrezima, bešikom i urinarnim traktom. Ukoliko već od ranije imate tegobe tog tipa, sada je vreme da se javite vašem lekaru radi nalaza i pregleda kako biste uspeli da vidite o čemu je reč. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite povoljno stanje na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete imati sada sklonost i ka nekim dermatološkim problemima, pa je važno da i o tome povedete računa. Disbalans hormona bi mogao da vam donese neke promene na koži koje će vam stvarati nelagodnosti. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da se lečite na svoju ruku. Važno je da se trudite i da uzimate dovoljno tečnosti i da generalno stvarate zdravije navike.

Savet

Budala se poznaje po ovih 6 stvari: ljutnja bez razloga, govor bez dobiti, promena bez napretka, traženje bez cilja, poverenje u stranca i smatranje neprijatelja prijeteljem.

RIBE

Posao

Možete da očekujete da će vam položaj planeta u narednom periodu biti prilično naklonjen. Sve ukazuje na to da ćete imati dosta sreće na poslovnom polju. Mnogo novih dešavanja je ispred vas, ali vas ta dešavanja i promene neće ometati već će vam doneti mogućnost da poslovno napredujete i da ostvarite još bolje stanje nego ono koje ste imali do sada. Bićete u velikoj meri posvećeni poslu, obavezama, aktivnostima, dužnostima i zadacima, ali ćete isto tako znati i da možete da računate na pozitivan ishod po pitanju novca i poslovnih priznanja. Moguće je da ste krenuli polako da napredujete od nekih nižih pozicija ka višim i da se generalno ne bojite posla. Vredni ste i posvećeni svojim odgovornostima i smatrate da ste dobar kandidat za ostvarenje većeg poslovnog uspeha u budućnosti. Ova nedelja vam je povoljna da na mikro planu rešite neke probleme i da se pozabavite zadacima koji će vam doneti pozitivne promene u budućnosti.

Ljubav

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa ogromnu popularnost! Očekujte mnoštvo poziva od osoba koje će želeti da se vide sa vama, provedu vreme sa vama i budu u vašem društvu. Ne želite da menjate solo status, iako će ovi dani doneti mnogo ponuda! Osoba iz bliskog okruženja se raspituje za vas, ali postoji prepreka koja vas neopisivo privlači. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Zdravlje

Možete da očekujete da ćete tokom ove faze biti skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Povoljna je faza da rešavate probleme kojih ste već svesni i da se posvetite tome da menjate svoje navike. Od vaših navika, ishrane, unosa tečnosti i aktivnosti upravo i zavisi najviše vaše zdravlje. Ako se potrudite da na ovom polju rešite sebe negativnih obrazaca ponašanja uspećete u velikoj meri da popravite i svoje zdravstveno stanje. Oko svega što vas muči, naravno treba najviše da se posavetujete sa lekarom. Generalno vam je ova nedelja povoljna da uradite redovne nalaze i preglede i da se posvetite svom zdravlju. Osetljive tačke tokom ovog perioda će vam pretežno biti vezane za organe za varenje, želudac i stomak, ali su moguće i neke tegobe vezane za žuč, jetru, pankreas i tome sl. Potrudite se da vašem lekaru prijavite sve smetnje i simptome koje osećate u ovom periodu.

Savet

Čuvaj se mirne i pribrane osobe kad je ljuta.                                                            

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading