HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. OKTOBAR Ribe treba da pripaze šta pričaju, Jarcu stari dug dolazi na naplatu, sujeta Škorpiji remeti partnerski odnos
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Pokušajte da poradite na svom samopouzdanju. Nema razloga da se osećate inferiorno u susretu sa saradnicima. Poradite na tome da sebe izgradite i da se dodatno edukujete. Posedujete sve kvalitete s kojima biste mogli da premašite konkurenciju, a da toga niste svesni.

LJUBAV: Primetili ste jednu veoma zanimljivu osobu pred kojom želite da ostavite najbolji mogući utisak. Nemojte da glumite nešto što niste. Potrudite se da je osvojite spontanošću, a pre svega iskrenošću.

ZDRAVLJE: Bez većih promena na ovom polju tokom današnjeg dana, možete se konačno opustiti.

BIK

POSAO: Potrudite se da sačuvate dobar ugled koji ste uspeli da steknete tokom proteklih godina, nemojte sve da stavljate na kocku zbog neke beznačajne sitnice koja je prolazna. Ukoliko ne možete sami da donesete odluku, posavetujte se sa iskusnijom osobom u koju imate poverenja ili se oslonite na svoju intuiciju.

LJUBAV: Bićete zadovoljni emotivnom situacijom. Možete da računate na to da ćete sa voljenom osobom postići kompromis. Sada konačno lakše dišete!

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak redovno, kao i stanje vezano za holesterol i trigliceride.

BLIZANAC

POSAO: Uz pomoć ljudi iz vaše bliske okoline možete lako da realizujete svoje poslovne interese. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam važni, ne ispuštajte ih! Zainteresovani su za ono što imate da im ponudite, spremni su na saradnju.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja! Nema potrebe da krijete svoju naklonost ka jednoj osobi, ona želi isto što i vi! Potrudite se da napravite prvi korak! Budite otvoreniji i sigurni u sebe!

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu. Posvetite se sebi i zdravim navikama do maksimuma! Boravite više u prirodi.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. OKTOBAR Ribe treba da pripaze šta pričaju, Jarcu stari dug dolazi na naplatu, sujeta Škorpiji remeti partnerski odnos

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imate jasne ciljeve koje ste sebi odredili i ne želite nikome da dopustite da to na bilo koji način ugrozi. Svesni ste da sada najviše stvari zavisi od vas i načina na koji se postavite. Stoga, ne govorite previše o tome, ne odajte drugima ono što planirate.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner smatra da ste počeli da ga zanemarujete zbog posla. Objasnite mu da vam je i dalje stalo do njega, samo trenutno imate dosta obaveza.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom, kao i da nedostatkom koncentracije u drugom delu dana. Opredelite se za neke analgetike koji bi vam umanjili tegobe.

LAV

POSAO: Svoju poslovnu taktiku ćete lako realizovati uz prave informacije koje imate. Dobili ste veoma važne podatke od jedne osobe u koju imate poverenja. Pokažite joj svoju zahvalnost. Uključite je delom u svoje poslove.

LJUBAV: Potrudite se da ispunite datu reč. Ukoliko budete prekršili obećanje koje ste dali partneru, kasnije zbog toga, možete imati velikih problema. Ostanite pri onome što ste rekli. Do sada ste uvek ispunjavali zadatu reč.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa, mogući su malo veći problemi sa zubima. Posledica toga je i upala desni. Moguća je ozbiljnija intervencija.

DEVICA

POSAO: Biće vam potrebno malo više vremena da se prilagodite novim dešavanjima koja su se pokrenula na poslovnom planu. Pripremite se da menjate veći deo svojih planova. Budite prilagodljivi novim okolnostima, jer jedino na taj način možete profitirati.

LJUBAV: Ne možete da se pomirite sa tim da vaš emotivni partner nema dovoljno poverenja u vas iako se maksimalno trudite da se pokažete kao idealna osoba u njegovim očima.

ZDRAVLJE: Prilično ste uznemireni, ali ne znate ni sami koji je razlog za to. Pokušajte da smirite živce. Odlučite se na relaksirajuću šetnju.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. OKTOBAR Ribe treba da pripaze šta pričaju, Jarcu stari dug dolazi na naplatu, sujeta Škorpiji remeti partnerski odnos

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

POSAO: Potrudite se da kritike koje budete dobili na svoj račun iskoristite na najbolji mogući način. Nemojte da ulazite u rasprave, nego se potrudite da stvarno naučite nešto novo. Poradite na svom egu!

LJUBAV: Posvetite se rešavanju problema koje imate u braku, ako ne želite da kasnije postane prekasno. Potrebno je da se u pravo vreme posvetite pravim stvarima da bi došlo do pomaka. Naravno, ako želite da sačuvate svoju porodicu na okupu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom, izbegavajte preteran unos kofeina. To vam može naročito smetati u večernjim časovima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvoljavate sebi da pokažete zabrinutost, ali u dubini duše sumnjate u neke svoje odluke. Primetili ste da su neke komplikacije na pomolu, pa pravite novu taktiku. U parvo vreme! Uvek se oslonite na svoju intuiciju, jer ste u tome nepogrešivi.

LJUBAV: Ne prija vam to što je partner u nekim situacijama dominantniji od vas, sujeta vam je ugrožena. Pokušajte da se ne opterećujete tako površnim načinom razmišljanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su mogući, kao i sa alergijama. Prilično ste osetljivi. Potrudite se da se posavetujete sa alergologom na vreme.

STRELAC

POSAO: Rado ćete saslušati svaki predlog i preporuku koju možete da dobijete. Želite da pravite pozitivne promene, a nove ideje su vam neophodne. Cenite mišljenje svojih saradnika. Oni to primećuju i na tome su vam zahvalni.

LJUBAV: Partner će biti veoma prijatno iznenađen, ako mu budete otvoreno pokazali svoje emocije. Možete da računate na sreću i zadovoljstvo na ljubavnom planu! Samo vam je potrebno malo hrabrosti.

ZDRAVLJE: Osetljiv je grudni koš, mogući su manji problemi sa tahikardijom.  Ipak, posavetujte se sa kardiologom na vreme. Nemojte zanemarivati postojeće simptome.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. OKTOBAR Ribe treba da pripaze šta pričaju, Jarcu stari dug dolazi na naplatu, sujeta Škorpiji remeti partnerski odnos

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete malo veće troškove, nestabilnost na finansijskom planu ili će vam neki stari dug doći na naplatu. Stanje na vašem računu se drastično smanjuje.

LJUBAV: Reagujete preosetljivo na neke sitne zamerke koje vaš partner ima za vas. Umesto što se durite, pokušajte da razmislite o tome gde grešite. Poradite na sebi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim temperaturom, najbolje bi bilo da se danas ne forsirate previše. Poželjan je pregled, kao i analize krvi koje će dati pravu sliku vašeg stanja. Moguć je pad imuniteta. Unosite više vitamina, minerala.

VODOLIJA

POSAO: Biće vam potrebno mnogo snalažljivosti i prilagođavanja kako biste uspeli da ostvarite napredak na polju posla. Imate velike ambicije, ali ne i dovoljno strpljenja da ih ostvarite. To može za vas biti veliki minus, jer takav status možete steći u poslovnim krugovima. Posledica toga je da saradnici neće želeti saradnju sa vama.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba od vas očekuje da pokrenete inicijativu po nekim pitanjima, da nešto promenite. Ako ostanete preterano pasivni možete je duboko razočarati.

ZDRAVLJE: Hronični problemi su naglašeni tokom današnjeg dana, pazite se.

RIBE

POSAO: Moguće je da će neke vaše reči biti pogrešno protumačene. Pazite kako se izražavate, jer se bukvalno sve može na neki drugačiji način prevesti. Ne stvarajte sebi nove komplikacije.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nešto skriva od vas, ne znate na koji način da se postavite kako biste otkrili u čemu je stvar. U vama se ponovo bude strahovi i nesigurnost... Možda bi razgovor doneo neki rezultat, pa pokušajte da partnera navedete na iskrenost. To će vam svakako doneti olakšanje, ma kakav rezultat bio.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući, potrudite se da se posvetite meditaciji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading