HOROSKOP ZA SUBOTU, 15. OKTOBAR Ovan će imati uspeha na poslu, Bik ulazi u novu ljubavnu vezu, a Blizanci moraju hitno kod stomatologa
Foto: Pixbay

OVAN

POSAO: Da bi se promena desila potrebna su vam konkretna dela i akcije. Stoga, nije preporučljivo da se oslanjate na prevelika obećanja koja dolaze od strane raznih ljudi. Do sada niste tome pribegavali. Sada kao da ste izgubili snagu.

LJUBAV: Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe i treba da slušate svoju intuiciju. Iskoristite priliku koja vam se nudi, na kraju se može ispostaviti da je to jedna jako važna odluka. Odluka koja će biti značajna za vašu budućnost.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje i odmor u nekom spa centru. Iskoristite vikend za to!

BIK

POSAO: Moguće je da vas neko od saradnika zbunjuje. Od većine njih nikada ne znate šta da očekujete, pa je blago reći da su nepouzdani. Oslonite se maksimalno samo na sebe, kao i na svoju intuiciju koja vas do sada nije izneverila.

LJUBAV: Ukoliko budete poslušali svoje emocije nećete pogrešiti. Nema potrebe da ovaj put budete preterano ponosni ili da izigravate nešto što niste. Budite prirodni i spontani, nećete pogrešiti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa holesterolom su mogući, proverite krvnu sliku. Moguća je masnija jetra, potreban je savet interniste.

BLIZANAC

POSAO: Nije povoljan dan za to da svoje ideje javno prezentujete u bilo kakvom okruženju. Potrudite se da se prvo uverite da se vaša zamisao dopada makar bliskim saradnicima. Za sada ih zadržite samo u krugu bliskih osoba.

LJUBAV: Partner ne veruje u vaša opravdanja. Na pragu ste većih problema u vezi, komunikacija vam je jako loša. Trebaće vam snage da prevaziđete krizni period. Pokušajte razgovorom ili sve prepustite vremenu.

ZDRAVLJE: Preporučuje se da posetite stomatologa radi redovne kontrole - za svaki slučaj. Zanemarili ste ih, možete očekivati intervenciju.

RAK

POSAO: Dolazite do zaključka da su sve vaše pređašnje zamisli bile sasvim pogrešne i da niste imali realnu sliku o dešavanjima. Sada se polako posvetite tome da napravite novu strategiju. Ne donosite ishitrene odluke.

LJUBAV: Više pričajte, budite otvoreniji, a manje donosite zaključke na osnovu subjektivnih pretpostavki. Moguće je da ste partnera osudili ni krivog ni dužnog ovaj put.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i to vam stvara probleme. Aktivirajte se na fizičkom planu! Tromost, kao i zadihanost pri blagim usponima vam daje nagoveštaj da se morate obratiti kardiologu.

LAV

POSAO: Trenutno trpite neku manju nepravdu na poslu i to samo zbog nečije samovolje. Nije vam lako da se nosite sa takvom situacijom, niste navikli da budete predmet tuđeg hira. Budite strpljivi!

LJUBAV: Nakon burne svađe sa voljenom osobom, emocije nisu iščezle. On će vam ponuditi pomirenje, a na vama je da ne izigravate ledenu kraljicu i da ne kalkulišete. Pokažite svoje emocije, razgovarajte otvoreno o osećanjima, ali i očekivanjima.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj imunitet pojačanim unosom vitamina, ali i veće količine vode. Vodite više računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Umete da prepoznate dobru poslovnu ideju. Podržaćete osobu za koju smatrate da ima najbolje šanse da ostvari uspeh i da vam vrati uložen novac, kao i da donese zaradu.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljan dan za ljubav. Dobro poznajete svog partnera i znate kako da mu udovoljite. Koristite svoje dobro proverene metode. Slobodne Device uživaju u samoći, trenutno nisu raspoložene da svoje slobodno vreme posvete drugoj osobi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, čuvajte se dehidratacije. To je važno i za normalizaciju metabolizma, smanjenje težine.

VAGA

POSAO: Pokušavate da razumete nečije bezobzirno ponašanje. Ipak, ni vi niste bez ega i duše, pa samim tim ne možete da trpite iživljavanje. Protiv mobinga se treba boriti. Samo morate da zadržite strpljenje, kako biste mogli da vladate situacijom.

LJUBAV: Nemojte da donosite ishitrene zaključke. Osoba koja vam se sada na prvi pogled dopada, kasnije može da se pokaže u jako lošem svetlu, samo joj dajte dovoljno vremena. Morate vladati svojim emocijama. U suprotnom, budite spremni na razočarenje.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa reproduktivnim organima. Javite se lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se budete oslonili na svoju intuiciju i ovaj put nećete pogrešiti! U jako ste dobrom periodu i sami možete napraviti najbolju procenu poslovne strategije. Oslonite se na svoju intuiciju, ne dozvolite da bilo ko utiče na vaše odluke.

LJUBAV: Nadopunjujete se međusobno vi i vaš partner i uživate u jako dobrom odnosu koji ste kreirali godinama unazad. Tokom današnjeg dana će se veza dodatno učvrstiti. Već planirate zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol, gazirana pića i sve ostalo što škodi vašoj jetri. Ne preterujte u masnoj hrani.

STRELAC

POSAO: Sledi vam verbalni okršaj sa osobom za koju provereno znate da nije dovoljno iskrena. Ne možete da trpite lažne moraliste kao i one koji večito glume nešto što nisu. Sami ste vrlo iskreni, pa pojedinci veoma dobro znaju šta mogu od vas očekivati. To je dobro za njih, ali vrlo loše za vas.

LJUBAV: Partner ima određena očekivanja. Moguće je da ste mu davno obećali nešto i da je sada red ta to obećanje održite. Ukoliko prekršite datu reč, razočaraćete ga.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenom temperaturom su mogući, moguća su upalna stanja. Obavezne su osnovne analize.

JARAC

POSAO: Napravili ste pogrešan poslovni potez i svesni ste toga. Istrpećete kritike koje koje dobijate od strane nadređenih, jer ste svesni da ste ovaj put zaista vi pogrešili. Oprezni ste i nisami ne znate kako vam se to dogodilo. O vama imaju svi pozitivno mišljenje, pa se taj propust neće negativno odraziti na vaš status.

LJUBAV: Ne nalazite dovoljno snage da oprostite svom partneru iako ga volite. Smatrate da za neke stvari ne postoji bilo kakvo opravdanje i postavljate jasne granice.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak, mogući su veći problemi na tom planu.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će u kolektivu biti prisutna tenzija. Svi očekuju neki važan događaj i pripremaju se za to. Vama nije jasno oko čega se diže tolika buka i panika. Prilično ste smireni i umete da vladate situacijom.

LJUBAV: Pokažite strpljenje prema voljenoj osobi i ona će to umeti da ceni u pravom trenutku. Pored toga što ste dobar ljubavnik, umete da budete i izvanredan prijatelj. Od vas očekuje punu podršku, skladan odnos.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom i krajnicima. Povećajte unos vitamina i čajeva. Moguće da je došlo do pada imuniteta.

RIBE

POSAO: Moguće je da ste se našli u nekoj neugodnoj situaciji u kojoj se od vas očekuje da birate stranu. Dolazite do zaključka da vam se ne isplati da se bilo kome priklonite ovaj put.

LJUBAV: Sumnjate u namere voljene osobe iako nemate neki realan razlog za to. Nemojte da stvarate problem bez ikakve potrebe, razmislite malo o svom stavu i tenziji koju unosite. Partner može imati problem poslovne prirode, neće imati strpljenja za vaše optužbe.

ZDRAVLJE: Smeta vam hladnoća, promaja i vetar. Skloni ste reumatskim oboljenjima. Zaštitite se na neki način.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading