HOROSKOP ZA PETAK, 9. SEPTEMBAR Lavu partner okreće leđa, Rak će imati problema u komunikaciji na poslu, Bik previše brine
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Nađite snagu da se izborite sa neočekivanim problemima koji su vam se pojavili. Moguće je da ćete imati neka veća otežanja i komplikacije, biće vam potrebno strpljenje. Sada je važno da načinite plan kako biste došli do pravog rešenja problema. Budite unapred pripremljeni za sva iznenađenja.

LJUBAV: Sasvim nepromišljeno ulazite u ljubavnu vezu sa osobom koju poznajete jako kratko. Moguće je da ćete shvatiti da ste pogrešili, ali vaše kajanje neće vratiti vreme. Uvek se oslonite na intuiciju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa parodontopatijom, desni su vam veoma osetljive.

BIK

POSAO: Ne zanima vas mnogo šta ljudi iz vaše okoline imaju da vam kažu. Vi gledate samo svoja posla i od drugih očekujete isto to. Nećete dopustiti da vam se bilo ko meša u posao. Ipak, nemojte u tome biti isključivi, jer na taj način možete propustiti neke važne informacije.

LJUBAV: Nemojte preterivati sa grubim rečima prilikom svađe sa voljenom osobom, jer biste veoma lako mogli da kažete nešto što vam neće tako lako oprostiti.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni, pokušajte da nađete način da budete opušteniji. Previše brinete, možda bez preke potrebe.

BLIZANAC

POSAO: Moraćete da se prilagodite okolnostima. Iako ste imali detaljan plan, moraćete da odustanete od njega, jer se situacija sasvim preokrenula. Uspećete da se snađete, kao i uvek.

LJUBAV: Možete imati malo veće probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Svako vuče na svoju stranu i nezainteresovani ste za bilo kakav kompromis. Razmislite kuda vas to vodi... Slobodnima odgovara postojeća situacija. Trenutno, niste spremni za neku ozbiljniju priču.

ZDRAVLJE: Na ovom polju je sve bolja situacija, zdraviji način života polako daje dobre rezultate. Pridržavajte se i dalje iste ishrane.

HOROSKOP ZA PETAK, 9. SEPTEMBAR Lavu partner okreće leđa, Rak će imati problema u komunikaciji na poslu, Bik previše brine

Foto: privatna arhiva

 

RAK

POSAO: Imaćete manjih problema u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Moguće je da neki od njih smatraju da ste preterano sebični i da se ne ponašate u skladu sa interesima kolektiva. Nađite vreme da sa njima usaglasite mišljenja.

LJUBAV: Potrebno je da razgovarate sa voljenom osobom o stvarima koje vas muče i da poradite na tome da jedno drugome pokažete više razumevanja u spornim situacijama. Slobodni teže druženju, novom poznanstvu.

ZDRAVLJE: Infekcije grla su moguće. Veoma ste osetljivi. Potrudite se da ojačate imunitet. Uvedite ishranu bogatu vitaminima i mineralima.

LAV

POSAO: Iskoristite povoljnu situaciju koja je pred vama i završite posao koji je za vas važan. Imaćete zaista velike koristi od toga ako se budete postavili na prav način u pravom trenutku.

LJUBAV: Moguće je manje zahlađenje odnosa između vas i partnera. Sve to može biti prolaznog karaktera ako budete bili dovoljno posvećeni rešavanju problema. Nemojte stvari prepuštati slučaju, niti odlagati poverljiv razgovor.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate manje probleme zbog osećaja nadutosti u stomaku. Pokušajte da ga se oslobodite lekovima ili još bolje odgovarajućom ishranom.

DEVICA

POSAO: Željni ste napredovanja i dokazivanja. Da biste ostvarili svoje ambicije biće vam potrebno više strpljenja, jer tako veliki uspeh kakvom težite nije lako ostvariti preko noći. Problem je u tome što vi nikada niste zadovoljni postignutim rezultatima i uvek pred sebe stavljate nove zamisli. Važno je samo da druge ne opterećujete istim.

LJUBAV: Nećete se dobro provesti ako krijete bilo kakve tajne od voljene osobe. Neke stvari mogu izaći na videlo mnogo lakše nego što mislite. Razmislite o svojim postupcima.

ZDRAVLJE: Alergijske reakcije su moguće, veoma ste osetljivi danas.

HOROSKOP ZA PETAK, 9. SEPTEMBAR Lavu partner okreće leđa, Rak će imati problema u komunikaciji na poslu, Bik previše brine

Foto; iStock-Getty-Images

 

VAGA

POSAO: Nećete naći rešenje za probleme koji vas muče ako ne budete bili spremni da sasvim objektivno sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Jako je važno da se ne zavaravate.

LJUBAV: Nemojte da zanemarujete partnerove potrebe, pričajte iskreno o svemu. Vaša napetost i nervoza sa posla ne bi smeli da se prenesu na privatni život, nemojte to dopustiti. Nikada ne mešajte posao i privatnost.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima, povećajte unos magnezijuma. Problem može nastati od preopterećenja mišića na koji niste navikli, jer ste slabo aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokušajte da održite balans između brojnih obaveza i slobodnog vremena. Nemojte sebe da forsirate i da zatrpate sa više posla nego što zaista možete da postignete. Precenjujete se, a i sami znate da su vremesnki rokovi kratki za završavanje određenih projekata.

LJUBAV: Današnji dan nije povoljan za ljubav. Ukoliko ste sa nekim došli do faze upoznavanja, sada biste mogli na kratko da se distancirate. Ako ste zauzeti, situacija sa partnerom je mirna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom tokom čitavog dana. Ukoliko ne budete pribegli lekovima, možete očekivati hroničan problem, migrenu.

STRELAC

POSAO: Odlučno branite svoje ideje i stavove. U određenim situacijama nemate dlaku na jeziku i nije vas briga da li će neko biti uvređen. Smatrate da samo iznosite činjenice na videlo.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od voljene osobe. Moguće je da ni vi sami niste pokazali da se trudite dovoljno, iz tog razloga nemate pravo da joj zamerite. Previše ste opušteni i partner ima utisak da gledate samo sebe i svoje interese.

ZDRAVLJE: Osetljiva koža vam stvara manje probleme. Moguće su iritacije i problemi. Pokupšajte redovno da negujete ten odgovarajućim kremama. Posavetujte se sa farmaceutom.

HOROSKOP ZA PETAK, 9. SEPTEMBAR Lavu partner okreće leđa, Rak će imati problema u komunikaciji na poslu, Bik previše brine

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Radite punom parom! Pod velikim ste pritiskom i imate previše obaveza. Nije vam lako da neke stvari rešavate sami ali bolje je i tako nego da ste okruženi nepouzdanim ljudima. Sledi promena u sistemu poslovanja, dovodite novu radnu snagu, a odlazi stara, čak i oni koji su bili od početka sa vama.

LJUBAV: Budite prirodni i otvoreni prema voljenoj osobi, nemate šta da izgubite. Došli ste do tačke u kojoj jedino iskrenost i velika sreća mogu da spasu odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Vraćaju se neke hronične tegobe koje su vas mučile u prethodnom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Danas je vaš dan za uspeh! Iskoristite maksimalno povoljne okolnosti koje su pred vama. Imate priliku da ostvarite nešto o čemu ste ranije mogli samo da maštate.

LJUBAV: Osećate leptiriće u stomaku kad god se približite jednoj zanimljivoj osobi. Deluje vam da ni njoj nije sasvim svejedno kada je u vašem prisustvu i to vam je znak za akciju! Skoro niste imali slično osećanje i ne dozvoljavate da vas napusti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak u prirodi i rekreacija, pasivnost nikako nije za vas. Važna vam je promena sredine, kao i druženje sa dragim osobama. Deluju vrlo pozitivno na vas.

RIBE

POSAO: Vaša prepotentnost dolazi do izražaja. Takav stav se ne sviđa mnogim ljudima koji su u vašoj blizini. Potrebno je da poradite na svom stavu, ako ne želite da imate probleme. Povedite računa kako saopštavate određene situacije.

LJUBAV: Nemojte da očekujete da će vaš partner imati sasvim isto mišljenje kao i vi po svim pitanjima. Niste baš u svemu upravu. Potrebno je da i tuđe mišljenje uzmete u obzir. Ne zanemarujte partnerova osećanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o problemima sa povišenim holesterolom. Smanjite masnu,tešku hranu, posavetujte se sa lekarom oko terapije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading