HOROSKOP ZA SREDU, 7. SEPTEMBAR Ovnu sledi veliki uspeh, flert sa zauzetom osobom Raku će se obiti o glavu, Vaga će biti rasejana
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija. Sledi vam i uspeh u poslovnim pregovorima i sastancima koji vas očekuju, samim tim, bićete veoma zadovoljni. Sledi dugoročni period odlične saradnje. Nadređeni će takođe biti vrlo zadovoljni.

LJUBAV: Danas donosite odluke isključivo na bazi strasti! Ne razmišljate svojom glavom već ste se prepustili emotivnom zanosu i erosu koji vas vodi. Imaćete uzbudljiv dan!

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim očima. Predeo glave takođe može biti problematičan. Proverite očni pritisak i očno dno.

BIK

POSAO: Najradije biste se nekako odmorili i distancirali od svega. Nemate želju da rešavate i svoje i tuđe poslovne probleme, nemate dovoljno energije za to. Potreban vam je predah. Preumorni ste, niste u stanju da ispratite druge poslove.

LJUBAV: Ukoliko se budete upustili u paralelni flert to bi ozbiljno moglo da ugrozi bračnu zajednicu u kojoj ste. Možete da očekujete neugodnu situaciju ako ste lagali partnera. Bilo kakva tajnost sada može da izađe na videlo.

ZDRAVLJE: Razmislite o mogućnosti da odete na dijetu, zaista vam je tako nešto neophodno. Preterujete sa slatkišima.

BLIZANAC

POSAO: Da li ste spremni da uložite maksimalan trud u svoj posao? Ako je tako, onda uspeh možete da očekujete bez ikakve sumnje i dileme. Oslonite se na svoje sposobnosti.

LJUBAV: Trenutni odnos sa voljenom osobom vam deluje više nego savršeno. Pitate se da li je moguće da vam toliko dobro ide... Zadovoljni ste i trudićete se da tako i ostane. Ukoliko ste slobodni, odgovara vam samoća i niste raspoloženi za bilo kakvo novo upoznavanje.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak vam može stvarati manje probleme, povedite računa o tome. Obavezan je odlazak kod lekara radi odgovarajuće terapije.

HOROSKOP ZA SREDU, 7. SEPTEMBAR Ovnu sledi veliki uspeh, flert sa zauzetom osobom Raku će se obiti o glavu, Vaga će biti rasejana

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Razmišljate o otkazu. Umorni ste od toga da konstantno bijete bitke sa svojim nadređenima... Teško vam je da se odlučite, ali neke promene se moraju desiti. Sada već dobijate prilike za nove poslove, ali budite oprezni, ne donosite odluke naprečac.

LJUBAV: Nemojte da očekujete previše od flerta sa osobom koja je već zauzeta. Vi umete lako da se zaletite i emotivno vežete, a u ovom slučaju vam se to ne može uzvratiti istom merom.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen. Povedite računa. Moguće je otežano disanje. Moguća je samo lakša upala pluća.

LAV

POSAO: Pred vama je mnogo obaveza i potrudićete se da sve završite u zadatom roku. Ispred vas je veoma težak zadatak, ali smatrate da ste mu dorasli i da ćete moći da sve iznesete.

LJUBAV: Moguće je da imate jednog upornog udvarača kog malo i zavlačite. Prija vam pažnja i iz tog razloga niste došli do definitivnog i konkretnog odbijanja njegove ponude. Razmislite da li on zaista može da zadovolji vaše kriterijume i da li biste uz njega mogli biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste loše spavali. Ukočenost i bolovi vas prate tokom celog dana. Vežbe opuštanja bi vam vrlo prijale.

DEVICA

POSAO: Povedite računa o svojoj koncentraciji. Dosta toga obavljate u žurbi i skloni ste pravljenju grešaka. Možete da očekujete manje komplikacije na radnom mestu...Budite odgovorniji i posvećeniji onome što radite, jer ponavljanje grešaka može da vas košta radnog mesta. Prate vas rivali, ali i nadređeni.

LJUBAV: Udaljenost od voljene osobe vam ni malo ne prija. Ne volite samoću jer vam sr tada javljaju neke mračne misli. Imate želju da promenite situaciju, pričajte sa partnerom o tome.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, jako je važno da uvedete zdravije navike.

HOROSKOP ZA SREDU, 7. SEPTEMBAR Ovnu sledi veliki uspeh, flert sa zauzetom osobom Raku će se obiti o glavu, Vaga će biti rasejana

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Trenutno vam je profesionalna strana života važan prioritet. Nećete dopustiti da vam bilo ko stane na put, okrenuti ste tome da ostvarite svoje ciljeve bez obzira na sve. U tome će vas podržati i neka osoba iz vašeg neposrednog okruženja, koja može imati velikog iskustva iza sebe.

LJUBAV: Moguće je da ćete pristati na nečiju ljubavnu ponudu samo zato što vam je dosadno i što nemate pametnija posla. Poigravanje sa tuđim emocijama nije baš prikladan hobi...U redu je, ako imate želudac za tako nešto.

ZDRAVLJE: Prilično ste rasejani. Potrebno je da se saberete i da konstruktivnije usmerite svoju energiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Čuvajte se preteranih troškova koji nisu neophodni. Ostvarićete bolju zaradu ako budete bili još više usmereni na svoj posao, imate dobru priliku pred vama. Iskoristite je na pravi način.

LJUBAV: Nećete pristati na manje od onoga što zaslužujete. Niste zainteresovani za polovične odnose i površne veze, tragate za tim da nađete pravu ljubav. Partneru to jasno daju do znanja, možete bitti iznenađeni odgovorom.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Iskoristite maksimalno ovaj pozitivan dan i posvetite se dragim ljudima. Uz njihovu pozitivnost ćete se bolje osećati.

STRELAC

POSAO: Dobili ste novu poslovnu ponudu. Na prvi pogled vam se čini da bi sve po tom pitanju moglo da se reši. Imate utisak da su stvari konačno krenule nekim boljim tempom...Ipak, sve prihvatite sa dozom rezerve.

LJUBAV: Kada se budete probudili iz emotivnog zanosa, shvatićete da ste pogrešili. Nakon prevelike strasti sa pogrešnom osobom, razočarenje je neminovno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kašljem. Pluća su vam osetljiva, podložni ste upali, pa i bronhitisu. Sadanije vreme da se igrate svojim zdravljem i da zanemarujete simptome. Obavezan je odlazak kod lekara.

JARAC

POSAO: Imate veoma velike želje i ambicije. Ipak, vaše realne mogućnosti nisu u skladu sa tim. Nemojte da degradirate sebe, nego poradite na tome da stvorite bolje uslove napornim radom. Kada se opustite možete pokazati s kakvim znanjem i iskustvom raspolažete.

LJUBAV: Oštri verbalni sukobi su neizbežni tokom današnjeg dana. Ne možete da štedite partnera i dalje, a nemate lep način da izgovorite ružne i realne stvari koje vas muče.

ZDRAVLJE: Držite se dalje od stresnih situacija ako ikako možete, radi svog zdravlja. Budite aktivniji, nemate više kondicije.

HOROSKOP ZA SREDU, 7. SEPTEMBAR Ovnu sledi veliki uspeh, flert sa zauzetom osobom Raku će se obiti o glavu, Vaga će biti rasejana

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

POSAO: Svojoj okolini delujete misteriozno, jer niko ne zna tačno kojim se poslom bavite. Nekima ste i sumnjivi. Bićete na meti raznih glasina i tračeva, što vam ne ide u prilog. Pokušajte da se opustite, time ćete biti bliskiji, prijemčiviji za razne konsultacijer. Samim timće vas i kolege gledati drugačije.

LJUBAV: Na pravom ste putu da osvojite osobu koja vam se dopada! Tačno znate kada šta treba da uradite i kažete kako biste skrenuli njenu pažnju, možete da računate na uspeh!

ZDRAVLJE: Manji pad energije tokom drugog dela dana vam stvara neprijatnosti.

RIBE

POSAO: Potrebno je da se sami više potrudite ako želite da ostvarite bilo kakvu promenu na polju posla. Od kukanja nema ništa, niko vas neće spasiti ako se vi sami ne angažujete više.

LJUBAV: Moguće je da imate veće probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne razumete se povodom nekih ključnih stvari, što vam zadaje glavobolju. Probajte da budete otvoreniji.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče, emocionalna nestabilnost loše utiče na vaše zdravlje. Aktivirajte svoje telo, svoj um, opustićete se. Samim tim možete očekivati bolje raspoloženje. Sada ste na granici depresije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading