HOROSKOP ZA SREDU, 24. AVGUST Ovan će imati nesuglasice sa partnerom, Vodolija će dobiti ponudu iz inostranstva, Jarca muči nedostatak volje
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju poslovne saradnje i organizacije u kojoj radite, ukazuju na priliku da obnovite neku staru saradnju ili sprovedete promene u organizaciji i uvedete neke novine. Neke uplate mogu kasniti, što može poremetiti vaše obaveze prema saradnicima.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom mogu obeležiti neke stare nesuglasice. Potrudite se da to što pre raščistite da ne bi došlo do daljeg otuđenja. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko društvenih mreža. 

Zdravlje: Proverite pritisak, jer dolazi do stalnog variranja.

BIK

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju karijere mogu dosta da uspore tempo vašeg poslovanja. Neophodan je rezervni plan. Akcenat će biti na poboljšanju u međuljudskim odnosima, kao i sa nadređenima. Dolazi do blokade finansija, budite strpljivi, sačekajte da nepovoljnosti prođu.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da prođu kroz ljubomorne scene u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi su veoma različiti i to donosi konflikte između vas. Pa ipak, sukobi i rasprave biće kratkog daha. Ubrzo će uslediti stabilizacija.

Zdravlje: Melanholični ste, lako zaplačete.

BLIZANCI

Posao: Aspekti u vašem polju visokog obrazovanja i inostranstva, pružiće vam priliku da dodatno usavršite svoja saznanja i veštine. Ukoliko imate nameru da radite u inostranstvu ili da sarađujete sa strancima, tu možete uspeti donekle, dok će put na neko vreme biti odložen.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi imaju priliku da dodatno urede svoj odnos s partnerom. Sada ste se konačno oslobodili sumnje u partnera, ali je to u isti mah prilika da raščistite neke stvari.

Zdravlje: Probavne smetnje. Promenite režim ishrane. Izbacite iz upotrebe masnu, začinjenu hranu.

HOROSKOP ZA SREDU, 24. AVGUST Ovan će imati nesuglasice sa partnerom, Vodolija će dobiti ponudu iz inostranstva, Jarca muči nedostatak volje

Foto: Printscreen/instagram

 

 

RAK

Posao: Stvari koje ste započeli, pa morali da ostavite, sada ćete moći da dovršite. Ovaj period vam najavljuje češća putovanja, ali povremeno i neke zastoje u prilivu novca. Neki stari problem u komunikaciji može iskrsnuti.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu konačno da pronađu svoju srodnu dušu preko društvenih mreža. S tom osobom je moguća veza. Rakovi u braku mogu imati nesuglasice i krizu poverenja, ali će im poći za rukom da to prevaziđu.

Zdravlje: Više se krećite. Potpuno ste se opustili, a svakako bi vam prijala bar masaža. Rezervišite boravak u nekom od spa centara.

LAV

Posao: Sada se aktiviraju sadržaji koji se tiču poslovnih sastanaka, nastupa u javnosti i ugovaranja rada na krupnim poslovima. Prilika je da završite konačno ugovorne obaveze, ali i da sklopite sporazume koje ste ranije započeli. Odnosi s inostranstvom bi trebalo da se uspostave, ali ćete putovanja odložiti.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi mogu imati krizu poverenja u odnosu s partnerom. Često ćete započinjati rasprave, a vaši odnosi će biti problematični. Slobodne Lavove očekuje burna ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Bol u leđima.

DEVICA

Posao: Postojeći aspekti mogu vam usporiti tempo poslovanja, posebno u privatnom sektoru. S druge strane, vaša poslovna komunikacija može da se odvija otežano. Uprkos tome, Device očekuje uspeh u pogledu profesionalnog usavršavanja, kao i ako se bave kreativnim zanimanjima. Oscilacije na finansijskom planu.

Ljubav: Veoma je važno da se postavite drugačije prema partneru, da sve što je moguće bolje razjasnite. U suprotnom, stvari mogu da izmaknu kontroli i da vode u pravcu raskida. Neophodan je iskren razgovor.

Zdravlje: Otežano disanje, učestao kašalj.

HOROSKOP ZA SREDU, 24. AVGUST Ovan će imati nesuglasice sa partnerom, Vodolija će dobiti ponudu iz inostranstva, Jarca muči nedostatak volje

Shutterstock

 

 

VAGA

Posao: Vage koje se bave kreativnim zanimanjima ili prosvetom očekuju dobri rezultati, ali postoji takođe mogućnost da se vrate na stari sistem poslovanja. Veoma je važno da što više primenite svoje inventivne ideje i sprovedete neophodne promene u načinu poslovanja. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju.

Ljubav: Slobodne Vage imaće brojne prilike za to da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da započnete vezu sa osobom koju znate preko društvenih mreža. Vage koje su u vezi prolaze kroz krizu poverenja.

Zdravlje: Vrtoglavica.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period će vam doneti konstruktivne dogovore s inostranstvom. To vam može doneti finansijski uspeh na dugoročnom nivou. Nezaposlene Škorpije mogu pokrenuti sve oko osamostaljenja i okušati se u privatnom biznisu, ali će mnogo toga zavisiti od njihovog samopouzdanja i prezentacije.

Ljubav: Pruža vam se prilika da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dopada, a s kojom ste se do sada viđali samo u okolnostima koje vam to nisu dopuštale. Sada načinite najbitniji prvi korak i sve će vam poći za rukom. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Aspekti će vam doneti obnavljanje neke stare saradnje, ali povremeno i poteškoće u komunikaciji sa saradnicima ili nadređenima. Uspeh ćete postići zahvaljujući profesionalnom nivou i kvalitetu u obavljanju radnih zadataka. Očekuje vas finansijski uspeh.

Ljubav: Strelčevi u braku mogu nailaziti na poteškoće u komunikaciji s partnerom i ukućanima. Kriza poverenja se s vremena na vreme javlja, pa su moguće češće oscilacije. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Meteoropata ste, ne prijaja vam promenjivo vreme.

HOROSKOP ZA SREDU, 24. AVGUST Ovan će imati nesuglasice sa partnerom, Vodolija će dobiti ponudu iz inostranstva, Jarca muči nedostatak volje

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

JARAC

Posao: Aspekti u vašem polju finansija ukazuje na neka zakašnjenja na finansijskom planu, pa je neophodno da oprezno trošite novac. Iskoristite ovaj period da dobro osmislite strategiju daljeg poslovanja. Očekuje vas obnavljanje neke stare saradnje. 

Ljubav: Slobodnim Jarčevima predstoji novo poznanstvo, sjajna prilika da promene svoj status. Moguća je ljubav na prvi pogled, i to na nekom putovanju. Jarčevi koji su u vezi mogu proći kroz krizni period. Započeti razgovor s partnerom može se pretvoriti u raspravu.

Zdravlje: Muči vas nedostatak volje.

VODOLIJA

Posao: Aspekti u vašem znaku ukazuje na to da ćete morati malo da se vratite unazad i napravite rekapitulaciju iskustva da biste videli koliko ste postigli, a koliko želite da postignete. Možete imati uskoro ponudu iz inostranstva.

Ljubav: Između vas i partnera se povremeno javljaju razmirice, ali će konstruktivan razgovor srediti sve probleme. Za vas kreće stabilizacija. Slobodnim Vodolijama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom, pa čak i pomalo ekscentričnom osobom koju mogu upoznati preko društvenih mreža.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

RIBE

Posao: Kontroverzna situacija u komunikaciji sa saradnicima iz inostranstva može vas dovesti u dilemu šta dalje. Posvetite se tome da raspravite sve detalje. U suprotnom slučaju, mogli biste da pretrpite gubitak. Oprez sa rizičnim investicijama. 

Ljubav: Dinamičan period na ljubavnom planu donosi vam vaše novo poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije. Slobodne Ribe mogu upoznati svoju srodnu dušu preko društvenih mreža. Ukoliko vam se dopada neka osoba iz susedstva, moguća je uzbudljiva avantura. Zauzete Ribe imaju krizu poverenja.

Zdravlje: Anksioznost.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading