HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. JUL Ovan započinje novo poglavlje u životu, Rak dobija podršku uticajne osobe, Škorpiju očekuje burna ljubavna romansa
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Postojeći aspekti doneće vam disciplinu i dobre rezultate na poslu kroz vaš urođeni smisao za organizaciju. Novo poglavlje započinjete, i to u smislu primene novih metoda rada. Primenjujete posebnu vrstu reorganizacije.  

Ljubav: Želite da promenite nešto u svom odnosu s partnerom, ne volite rutinu. Vaš odnos je prolazio kroz oscilacije, ali ste nakon otvorenog razgovora ispravili nepravdu i krećete dalje. Za slobodne Ovnove početak veze sa osobom koju znate preko prijatelja.    

Zdravlje: Smanjite pušenje, izbegavajte boravak u zadimljenim prostorijama.

BIK

Posao: Pozitivni aspekti donose stabilizaciju na finansijskom planu. Ovaj period može da vam donese povećan obim posla i dobre rezultate u okviru trgovine, uvoza i izvoza. Pozitivna promena iziskivaće prilagođavanje u smislu proširenja kruga delatnosti. Već imate neku ideju, kako biste savladali sa uspehom konkurenciju.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom je pun harmonije i podrške koju pružate jedno drugome. Osećate se ispunjenim na emocionalnom planu i zadovoljni ste. Slobodne Bikove očekuje lepo poznanstvo preko društvenih mreža.  

Zdravlje: Povišena temperatura.

BLIZANCI

Posao: Ovaj period vam najavljuje uspeh u kreativnim zanimanjima, prosveti i prezentacijama. Upravo na tom planu ćete ispoljiti svoj dar i snalažljivost. Atmosfera značajnih odluka i potencijalnog preusmeravanja fokusa na nove oblasti u kojima se više prepoznajete biće glavna tema.

Ljubav: Vaša komunikacija sa partnerom je na zavidnom nivou, a možete takođe postići uspeh u zajedničkom poduhvatu. Slobodni Blizanci mogu započeti vezu s osobom koju poznaju preko prijatelja, a koja nije slobodna. Moguća je paralelna ljubavna scena.

Zdravlje: Upala desni.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. JUL Ovan započinje novo poglavlje u životu, Rak dobija podršku uticajne osobe, Škorpiju očekuje burna ljubavna romansa

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Uspešan poslovni sastanak i podrška jedne veoma uticajne osobe pomoći će vam da neke administrativne poslove završite u najkraćem mogućem roku. Možete početi da radite na jednom velikom projektu, ali da sam početak rada bude odložen za kasnije. Primenite svoje sposobnosti i ostvarićete korak napred u karijeri.

Ljubav: Rakovi koji su slobodni mogu da se upuste u vezu sa osobom koju su upoznali na društvenim mrežama. Moguć je početak strastvene veze. Rakovi koji su u vezi prolaziće kroz period ozbiljnih razgovora s partnerom. 

Zdravlje: Ne prija vam masna, začinjena hrana.

LAV

Posao: Povoljan aspekt ukazuje na organizaciju kojom ćete ispoljiti visoku efikasnost na poslu ili radu na važnom projektu. Vrlo brzo ćete se prilagoditi novim elementima na poslu. Poslovni uspeh vas očekuje kroz privatan biznis i saradnju sa inostranim partnerima. 

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period provere kvaliteta vaših emocija. Sve one veze koje ne počivaju na pravim emocijama mogu da se uruše za vreme ovih aspekata. Slobodni Lavovi mogu početi da se viđaju s osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje: Smanjite unos peciva i drugih testa.

DEVICA

Posao: Možete očekivati povećan obim posla i poboljšanje finansijske situacije, sa velikim izgledima da to unapređenje bude na duge staze. Moguće je rešenje problema sa dokumentacijom, koji pokušavate da rešite već neko vreme, ali vam do sada nije polazilo za rukom.

Ljubav: Device čeka lep period na ljubavnom planu, i to nakon niza ozbiljnih razgovora s partnerom u periodu kada je moglo biti dosta nesporazuma. Slobodne Device mogu početi da se viđaju s osobom koja ima se dugo dopada.

Zdravlje: Anksioznost. Na vreme se obratite lekaru, radi terapije.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. JUL Ovan započinje novo poglavlje u životu, Rak dobija podršku uticajne osobe, Škorpiju očekuje burna ljubavna romansa

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Pravi trenutak da nastavite saradnju koju ste prekinuli usled posebnog spleta okolnosti. Napravite zaokret u karijeri i osmislite novi plan. Ukoliko želite da promenite radno mesto, o tome sada možete doneti odluku, jer vam u tome može pomoći jedna uticajna osoba.

Ljubav: Nalazite se u dilemi da li da obnovite vezu sa bivšom ljubavi. Svesni ste da i dalje gajite jake emocije, tako da možete doneti odluku da ponovo uđete u vezu s bivšim partnerom. Vage koje su u vezi prolaze kroz period sklada i harmonije u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Moguća je pojava peska u urinu.

ŠKORPIJA

Posao: Planetarni aspekti donose vam mogućnost da sklopite unosnu saradnju, ali sve može biti pod velom tajnosti i iza zatvorenih vrata. Nastojite da izgladite odnos s jednim saradnikom koji gradi rivalski odnos sa vama. Finansijski dobitak vam dolazi zahvaljujući mudrim odlukama.

Ljubav: Očekuje vas burna ljubavna romansa sa osobom koju možete upoznati preko društvenih mreža. Na prvi pogled može izgledati kao prolazna avantura, ali s vremenom može poprimiti ozbiljne note. Možete se naći pred bitnim odlukama.  

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte ishranu!

STRELAC

Posao: Planetarni aspekti donose vam jedinstvenu priliku da zaradite značajnu sumu novca, ali će mnogo toga zavisiti od vaše fleksibilnosti. Spremni ste da promenite plan i uvek se snađete i improvizujete rešenja, bez obzira na neobične situacije. Dobra je situacija na finansijskom planu za vreme ovakvih aspekata.

Ljubav: Atmosfera na vašoj ljubavnoj sceni je dobra. Vaš odnos s partnerom je pun ljubavi. Slobodni Strelčevi mogu da uđu u vezu s osobom sa drugih prostora, koja im se dopada i prema kojoj nisu ravnodušni.

Zdravlje: Migrena, praćena je povišenom temperaturom.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. JUL Ovan započinje novo poglavlje u životu, Rak dobija podršku uticajne osobe, Škorpiju očekuje burna ljubavna romansa

Foto; iStock-Getty-Images

 

JARAC

Posao: Tokom ovog perioda započinjete značajan uspon u karijeri, bilo da je reč o saradnji sa novim saradnicima ili početku rada na projektu. Mudra poslovna odluka može vam doneti napredak i finansijski uspeh, i to na dugoročnom nivou. Mudrim potezima gradite svoju stabilnost.

Ljubav: Ovaj period može da obeleži početak veze sa osobom koja vam se dopada na jedan kompletan način. Pred vama je lep ljubavni period. Novo poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Raka ili Vodolije očekuje vas preko posla.

Zdravlje: Promenite režim ishrane. Izbacite grickalice, slatkiše iz ishrane.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost nove poslovne saradnje. Postojeći aspekti donose vam jedan tajni projekat, a pri tome veliki novac može biti u igri. Finansijska situacija će se popraviti. Ovaj period vam donosi i upornost i dobru organizaciju.

Ljubav: Postoji mogućnost da povremeno dođe do nesporazuma u vezi s partnerom. Ponekad ste udubljeni u svoje misli i delujete odsutno, a prigovori partnera ponekad mogu biti i osnovani. Očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Zdravlje: Stomačne tegobe, posavetujte se sa nutricionistom.

RIBE

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju poslovne saradnje donose vam priliku da sklopite dobar posao, i to na duge staze. Vaše ideje će u ovom periodu naići na dobar odziv, a u tome vas očekuje i podrška. Ovaj period doneće vam uspeh u saradnji sa stranim firmama.

Ljubav: Očekuje vas susret sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža. Osoba u znaku Škorpije mogla bi potpuno zaokupiti vašu pažnju. Mogućnost početka strastvene veze je velika. Ribe koje su u vezi očekuje postepena stabilizacija veze.

Zdravlje: Problemi sa kožom. Česta je iritacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading