HOROSKOP ZA SREDU, 13. JUL Jarac ima priliku da zaradi mnogo novca, nervoza i napetost sputavaju Škorpiju, Ovnu partner ne oprašta laž
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Povoljan aspekt doneće vam mnogo pozitivne energije u pogledu dobrih rezultata u karijeri. Utiče na vašu finansijsku situaciju u tom smislu što vam upućuje izazov za rizične investicije, ali koje mogu drastično da poprave vaš status. Početak nove saradnje.

Ljubav: Pozitivni aspekti donose vam stabilnost u odnosu s partnerom. Nije dobro da u ovom periodu bilo šta skrivate partneru, jer možete biti razotkriveni. Potrudite se da prevaziđete tu krizu i povratite poverenje. Problem može postati obimniji zbog vaše povučenosti.

Zdravlje: Problem sa žučnom kesom.

BIK

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh kroz organizaciju i natprosečnu kreativnost i originalne ideje. Ovaj period doneće vam priliv značajnih finansijskih sredstava kroz saradnju sa inostranstvom, a neke stvari mogu se odvijati tajno i iza zatvorenih vrata.

Ljubav: Ovaj dan je jednostavno idiličan za porodično okupljanje, jer Bikovima pozitivni aspekti donose pozitivnu energiju i sklad u porodici i u vezi. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom preko društvenih mreža.

Zdravlje: Poradite na većoj aktivnosti. Boravite više na vazduhu.

BLIZANCI

Posao: Povoljni aspekti donose vam daleko bolju organizaciju poslovanja i jednu posebnu vrstu samodiscipline koja će sve dovesti u red. Na vašoj poslovnoj sceni uspostavlja se nov, daleko efikasniji poredak koji će vam pomoći da vam sve daleko lakše krene od ruke. Uspeh postižete kroz trgovinu. Zahvaljujući tome povećava se obim posla.

Ljubav: Možete naići na nesuglasice u komunikaciji sa partnerom, ali će to biti kratkotrajnog karaktera. Otvorena komunikacija sa partnerom donosi ubrzo harmonizaciju.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, odvojite vreme za odlazak u neki spa centar.

HOROSKOP ZA SREDU, 13. JUL Jarac ima priliku da zaradi mnogo novca, nervoza i napetost sputavaju Škorpiju, Ovnu partner ne oprašta laž

Foto: privatna arhiva

 

RAK

Posao: Povoljan period za poslovne prezentacije i javne nastupe ili plasiranje vaših kreativnih ideja. Planetarni aspekti doneće vam jednu dobru dozu popularnosti u vašim profesionalnim krugovima. Uspeh možete postići takođe u privatnom biznisu. Odaberite pouzdane saradnike i utvrdite njihove prednosti i nedostatke.

Ljubav: Povoljni aspekti tokom ovog perioda mogu da uspostave harmoniju u odnosu s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube u veoma privlačnu osobu, i to preko društvenih mreža.

Zdravlje: Prehlada, praćena temperaturom, kao i bolnim krajnicima.

LAV

Posao: Planetarni aspekti doneće vam značajna sredstva koja ćete moći da uložite u dalji razvoj poslovanja. Ključ vaše finansijske stabilnosti u ovom periodu biće podrška neke veoma uticajne osobe, ali u svemu može postojati i veo tajnosti. To se tiče nekih daljih tendencija vaše saradnje.

Ljubav: Ovo je povoljan period između vas i partnera. Očekuje vas uspeh u zajedničkom poduhvatu koji će vam rešiti neki dugotrajan problem. Slobodni Lavovi mogu da se upuste u tajnu vezu sa osobom sa posla. Problem može biti što nije slobodna.

Zdravlje: Nervoza.

DEVICA

Posao: Device mogu da postignu uspeh u kreativnim zanimanjima,  umetnosti i prosveti. Tu se dešava reorganizacija i primena novih metoda rada, nov pristup. Vi ćete zablistati, jer će se ispostaviti da se brzo prilagođavate novonastaloj situaciji.

Ljubav: Device  koje su u vezi mogu prolaziti kroz period nesporazuma s partnerom, kao i krizu poverenja. Moguća je jednostavno lošija komunikacija koja nastaje, a ta energija može da zamagli značenja reči. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivu Ribu.

Zdravlje: Disbalans hormona. Obratite se endokrinologu.

VAGA

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh kroz organizaciju i nov poredak poslovanja. Uspešno ćete završiti rad na jednom projektu. Poslovni razgovori će vam doneti pohvale od strane nadređenih, kao i poboljšanje finansijske situacije. Zahvaljujući tome, očekujte i sklapanje novog ugovora.

Ljubav: Početak uzbudljive avanture sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Sve može biti pod velom tajnosti, iz nekog razloga nećete želeti da za vas znaju drugi. Vage koje se nalaze u vezi, očekuje povremeno poneka scena ljubomore.

Zdravlje: Migrena, zahvaljujući učestalim glavoboljama.

HOROSKOP ZA SREDU, 13. JUL Jarac ima priliku da zaradi mnogo novca, nervoza i napetost sputavaju Škorpiju, Ovnu partner ne oprašta laž

Foto: privatna arhiva

 

ŠKORPIJA

Posao: Povoljan aspekt donosi vam poboljšanje poslovne saradnje sa saradnicima, ali i finansijske situacije. To će vam doneti uspeh kroz pomalo rizične investicije. Očekuje vas takođe reorganizacija i uvođenje novih načina rada. Finansijska situacija će se popraviti.

Ljubav: Pozitivan aspekt doprinosi skladu vašeg odnosa s partnerom. Mnogo zajedničkih trenutaka obeležava ovaj vikend. Partner je promenio nešto u ponašanju i dokazao da mu je stalo do vas. 

Zdravlje: Nervoza, napetost. Nezadovoljni ste zbog nedostatka slobodnog vremena, koje biste trebali posvetiti sebi.

STRELAC

Posao: Povoljan aspekt omogući će vam da uspostavite bolji odnos sa saradnicima i realizujete kreativne ideje. Dominantna tema ovog dana jesu investicije, a to će vam doneti unosnu saradnju sa inostranim saradnicima, a ukoliko budete spremni na rizik, vaše finansije trajno mogu da se unaprede.

Ljubav: Strelčeve očekuje mnogo zajedničkih trenutaka s partnerom i u krugu porodice. Pa ipak, neće baš sve teći prema planu, jer su povremeno moguće nesuglasice i nesporazumi između vas i vaših ukućana.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj, moguće su povrede.

JARAC

Posao: Povoljan aspekt doneće vam priliku da uspostavite kontrolu nad svojim finansijama i počnete da primenjujete drugačiji sistem poslovanja. Neophodno je da budete spremni na rizik, jer postojeći aspekti donose jedinstvenu priliku da zaradite mnogo novca.

Ljubav: Povoljan aspekt donosi vam harmoničnu atmosferu u odnosu s partnerom, ali i unosi daleko ozbiljniju dimenziju u vaša razmišljanja o vezi, jer sve posmatrate s aspekta svrhe. Razmišljate o svemu na duge staze.

Zdravlje: Problemi sa lumbalnim delom kičme. Neophodne su vam vežbe za pokretljivost.

VODOLIJA

Posao: Ovaj dan vam donosi uspeh kroz realizaciju nekog tajnog projekta, neke tajne ideje koja može da vam donese mnogo novca. Odlična poslovna prilika može biti u vezi s inostranstvom. Planetarni aspekti u vaša razmišljanja unose ozbiljnost i dugoročno planiranje.

Ljubav: Vodolije prolaze kroz period nezadovoljstva, jer ne vole rutine svakodnevnog života u vezi s partnerom. Potreban im je izazov, neko iznenađenje. To će uspeti da nadoknade svojom bogatom maštom i povrate balans u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša, kilogrami se lako talože.

RIBE

Posao: Ovaj dan je povoljan za Ribe koje uglavnom rade preko interneta i bave se informacionim tehnologijama, kao i kreativnim zanimanjima. Planetarni aspekti donose im neophodnu inspiraciju da svoje snove pretvore u javu. Uspeh dolazi kroz timske aktivnosti.

Ljubav: Slobodne Ribe nalaze se pred novim početkom, a svoju srodnu dušu mogu upoznati preko društvenih mreža. Tu može biti nešto više od ljubavne avanture. Ribe koje su u vezi prolaze kroz turbulentan period kada su mogući nesporazumi.

Zdravlje: Problemi sa stomakom, loše varenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading