HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. JUL Ovnu saradnici spletkare iza leđa, za Blizance sledi bitna promena u vezi, Škorpiji osetljive oči
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt može da dovede do pogoršane komunikacije s nekim kolegama i nadređenima. Najbolje bi bilo da ne ulazite u rasprave, i to uprkos tome što do vas mogu dopreti i neke spletke koje mogu širiti neki vaši saradnici. Bićete iznenađeni kako dojučerašnji saradnici mogu da vam spletkare iza leđa.

Ljubav: Period iskušenja u vašem odnosu sa partnerom, i to posebno ako neko od vas u poslednje vreme nije bio potpuno iskren. Tu krizu možete premostiti iskrenim razgovorom.  Slobodne Ovnove  očekuje susret s jednom Vodolijom.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju profesionalnog usavršavanja i inostranstva nagoveštava bitna dešavanja na tim planovima. Očekuje vas uspeh ako polažete ispite ili nameravate da sarađujete sa stranim kompanijama. Moguće su spletke u radnom okruženju, ali to neće uticati na vaše rezultate.

Ljubav: Postoji mogućnost da između vas i partnera dođe do krize poverenja,  budući da nepovoljan aspekt  može da uspostavi tu atmosferu. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili na nekom putovanju.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju prometa i karijere, što će doprineti promenama u tim sferama. Ispoljićete efikasnost na poslu, a rezultati će se sastojati u pohvalama od strane nadređenih. Dodatna energija vas pokreće na analizu u kom pravcu dalje krenuti.

Ljubav: Odlučili ste o tome da nešto bitno promenite u vašoj vezi s partnerom. Uspešno ćete prevazići problem statičnosti,  a poći će vam za rukom i da ostvarite važan poduhvat. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovne saradnje i javnosti nagoveštava vaše intenzivnije javne nastupe i uspeh u prezentacijama. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u medijima, u svetu zabave i čiji posao podrazumeva komunikaciju s klijentima.  Uspeh vas očekuje kroz javne nastupe i u okviru pregovora.

Ljubav: Ovaj period donosi obnavljanje veze sa nekom osobom koja vam je ranije mnogo značila. Rakovi koji su u vezi više će izlaziti sa partnerom, što će doprineti boljoj atmosferi između njih i većoj bliskosti.

Zdravlje:  Probavne tegobe.

LAV

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa doneće vam na početku meseca uspeh u okviru proširenja kruga saradnika i delatnosti. Slušajte više svoju intuiciju, jer će vas to povesti u dobrom pravcu. Ovaj period vam nalaže oprez što se tiče rizičnih investicija.

Ljubav: Ovaj period će vam doneti oscilacije na ljubavnom planu, pa su moguće razmirice između vas i partnera. To ćete rešiti tako što ćete provoditi više vremena zajedno i tako nadoknaditi period kada ste bili svako u svom svetu.

Zdravlje: Tahikardija. Obavezna je odgovarajuća terapija.

DEVICA

Posao: U vašem polju komunikacije i poslovne saradnje su moguće poteškoće u pregovorima i komunikaciji uopšte. Ovaj vikend, međutim, donosi povoljan aspekt i donosi vam poboljšanje situacije, kao i uspeh kroz inovativne ideje.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu s partnerom, ali će vas otvoren razgovor ponovo stabilizovati i rešiti komplikovanu situaciju. Usaglasićete stavove oko bitnih pitanja, pa će vaš odnos krenuti uzlaznom putanjom.

Zdravlje: Nervoza stomaka. Pokušajte da svoje emocije držite pod kontrolom, kako kasnije ne bi imali veći zdravstveni problem.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Ovaj period je povoljan za to da završite rad na važnom projektu, ali isto tako i da završite jednu etapu i započnete nešto potpuno novo. Sada vam se pruža prilika da ostvarite svoj dugoročni cilj da se osamostalite i započnete biznis.

Ljubav: Partner je promenio u svom ponašanju sve ono na šta ste mu skrenuli pažnju i vaš odnos sve više dobija na kvalitetu. Uprkos tome, povremeno su mogući ljubomorni ispadi od strane partnera, ali to neće biti tako ekstremno i poslužiće više kao začin ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta. Unosite više svežeg voća i povrća.

ŠKORPIJA

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije može vam doneti intenzivirane sastanke, poslovne pregovore i niz kraćih putovanja. Ovaj period vam može doneti uspeha ukoliko radite u oblasti saobraćaja, komunikacija i obrazovanja. Moguće su spletke na poslu.

Ljubav: Ovaj period postavlja vaš odnos s partnerom u iskušenje, a na ispitu će se naći vaše uzajamno poverenje. Postoji mogućnost da povremeno dođe do ljubomornih scena, ali će one biti kratkotrajne. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

Zdravlje: Povećanje dioptrije.

STRELAC

Posao: Veliki broj planeta je u vašem polju novca, pa će vam to doneti uspeh u finansijskim poduhvatima i investicijama. Možete pokrenuti novu saradnju i poboljšati komunikaciju sa saradnicima, a poseban uspeh možete postići u trgovini ili uvozu i izvozu. 

Ljubav: Ovaj period donosi iskušenje pred vas i partnera. Preispitujete se i pitate kuda vodi vaš odnos, jer partner ne pokazuje spremnost da zaplovi u ozbiljnije vode. Uprkos tome, očekuje vas trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Nervoza.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Veliki broj planeta u vašem znaku donosi vam uspeh u okviru vaših dugoročnih ciljeva vezanih za karijeru i unapređenje, a tu posebno pomaže dodatna energija, koja vam daje entuzijazam i energiju. Pravi je trenutak da sprovedete u delo svoje dalekosežne ciljeve. Ovaj period doneće vam dobre rezultate i finansijski dobitak

Ljubav:  Ovaj vikend doprinosi stabilizaciji vašeg odnosa sa partnerom, tako da ćete mnogo više vremena posvetiti jedno drugome. Poći će vam za rukom da sprovedete u delo zajednički poduhvat.

Zdravlje: Glavobolja, kao posledica visokog pritiska.

VODOLIJA

Posao: Tokom ovog perioda je neophodno da oprezno upravljate novcem, jer su mogući vanredni izdaci. S druge strane, veliki broj planeta u vašem polju tajni, može vam doneti dosta zakulisnih radnji na poslu, kao i spletke. Čuvajte se manipulativnih kolega.   

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubavnu dilemu i pomešana osećanja. Mogući su  komplikovani odnosi, jer se partner ponaša nedosledno i ne znate na čemu ste. S vremena na vreme, može doći do razmirica.

Zdravlje: Reumatske tegobe. Osećate bolove u zglobovima, poželjno je da uradite snimak, za početak.

RIBE

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju prijatelja i organizacije u kojoj radite stavlja akcenat na vašu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Postoji mogućnost da s prijateljima uđete u zajednički biznis, ali je vreme idealno više za planiranje i pripreme, nego za sam početak.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera mogu obeležiti ovaj period. Pa ipak, poći će vam za rukom da ih prevaziđete, a s vremenom će se vaše razlike u stavovima ublažiti. U tom smislu, biće neophodan kompromis.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu. Pijte čajeve za izbacivanje tečnosti.

 

Komentari (0)

Loading