HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. JUL Ovnu saradnici spletkare iza leđa, za Blizance sledi bitna promena u vezi, Škorpiji osetljive oči
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt može da dovede do pogoršane komunikacije s nekim kolegama i nadređenima. Najbolje bi bilo da ne ulazite u rasprave, i to uprkos tome što do vas mogu dopreti i neke spletke koje mogu širiti neki vaši saradnici. Bićete iznenađeni kako dojučerašnji saradnici mogu da vam spletkare iza leđa.

Ljubav: Period iskušenja u vašem odnosu sa partnerom, i to posebno ako neko od vas u poslednje vreme nije bio potpuno iskren. Tu krizu možete premostiti iskrenim razgovorom.  Slobodne Ovnove  očekuje susret s jednom Vodolijom.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju profesionalnog usavršavanja i inostranstva nagoveštava bitna dešavanja na tim planovima. Očekuje vas uspeh ako polažete ispite ili nameravate da sarađujete sa stranim kompanijama. Moguće su spletke u radnom okruženju, ali to neće uticati na vaše rezultate.

Ljubav: Postoji mogućnost da između vas i partnera dođe do krize poverenja,  budući da nepovoljan aspekt  može da uspostavi tu atmosferu. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili na nekom putovanju.

Zdravlje: Osetljivost grla.

BLIZANCI

Posao: Veliki broj planeta boravi u vašem polju prometa i karijere, što će doprineti promenama u tim sferama. Ispoljićete efikasnost na poslu, a rezultati će se sastojati u pohvalama od strane nadređenih. Dodatna energija vas pokreće na analizu u kom pravcu dalje krenuti.

Ljubav: Odlučili ste o tome da nešto bitno promenite u vašoj vezi s partnerom. Uspešno ćete prevazići problem statičnosti,  a poći će vam za rukom i da ostvarite važan poduhvat. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. JUL Ovnu saradnici spletkare iza leđa, za Blizance sledi bitna promena u vezi, Škorpiji osetljive oči

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju poslovne saradnje i javnosti nagoveštava vaše intenzivnije javne nastupe i uspeh u prezentacijama. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u medijima, u svetu zabave i čiji posao podrazumeva komunikaciju s klijentima.  Uspeh vas očekuje kroz javne nastupe i u okviru pregovora.

Ljubav: Ovaj period donosi obnavljanje veze sa nekom osobom koja vam je ranije mnogo značila. Rakovi koji su u vezi više će izlaziti sa partnerom, što će doprineti boljoj atmosferi između njih i većoj bliskosti.

Zdravlje:  Probavne tegobe.

LAV

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju privatnog biznisa doneće vam na početku meseca uspeh u okviru proširenja kruga saradnika i delatnosti. Slušajte više svoju intuiciju, jer će vas to povesti u dobrom pravcu. Ovaj period vam nalaže oprez što se tiče rizičnih investicija.

Ljubav: Ovaj period će vam doneti oscilacije na ljubavnom planu, pa su moguće razmirice između vas i partnera. To ćete rešiti tako što ćete provoditi više vremena zajedno i tako nadoknaditi period kada ste bili svako u svom svetu.

Zdravlje: Tahikardija. Obavezna je odgovarajuća terapija.

DEVICA

Posao: U vašem polju komunikacije i poslovne saradnje su moguće poteškoće u pregovorima i komunikaciji uopšte. Ovaj vikend, međutim, donosi povoljan aspekt i donosi vam poboljšanje situacije, kao i uspeh kroz inovativne ideje.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti nesporazume u odnosu s partnerom, ali će vas otvoren razgovor ponovo stabilizovati i rešiti komplikovanu situaciju. Usaglasićete stavove oko bitnih pitanja, pa će vaš odnos krenuti uzlaznom putanjom.

Zdravlje: Nervoza stomaka. Pokušajte da svoje emocije držite pod kontrolom, kako kasnije ne bi imali veći zdravstveni problem.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. JUL Ovnu saradnici spletkare iza leđa, za Blizance sledi bitna promena u vezi, Škorpiji osetljive oči

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Ovaj period je povoljan za to da završite rad na važnom projektu, ali isto tako i da završite jednu etapu i započnete nešto potpuno novo. Sada vam se pruža prilika da ostvarite svoj dugoročni cilj da se osamostalite i započnete biznis.

Ljubav: Partner je promenio u svom ponašanju sve ono na šta ste mu skrenuli pažnju i vaš odnos sve više dobija na kvalitetu. Uprkos tome, povremeno su mogući ljubomorni ispadi od strane partnera, ali to neće biti tako ekstremno i poslužiće više kao začin ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta. Unosite više svežeg voća i povrća.

ŠKORPIJA

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije može vam doneti intenzivirane sastanke, poslovne pregovore i niz kraćih putovanja. Ovaj period vam može doneti uspeha ukoliko radite u oblasti saobraćaja, komunikacija i obrazovanja. Moguće su spletke na poslu.

Ljubav: Ovaj period postavlja vaš odnos s partnerom u iskušenje, a na ispitu će se naći vaše uzajamno poverenje. Postoji mogućnost da povremeno dođe do ljubomornih scena, ali će one biti kratkotrajne. Slobodne očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

Zdravlje: Povećanje dioptrije.

STRELAC

Posao: Veliki broj planeta je u vašem polju novca, pa će vam to doneti uspeh u finansijskim poduhvatima i investicijama. Možete pokrenuti novu saradnju i poboljšati komunikaciju sa saradnicima, a poseban uspeh možete postići u trgovini ili uvozu i izvozu. 

Ljubav: Ovaj period donosi iskušenje pred vas i partnera. Preispitujete se i pitate kuda vodi vaš odnos, jer partner ne pokazuje spremnost da zaplovi u ozbiljnije vode. Uprkos tome, očekuje vas trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. JUL Ovnu saradnici spletkare iza leđa, za Blizance sledi bitna promena u vezi, Škorpiji osetljive oči

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Veliki broj planeta u vašem znaku donosi vam uspeh u okviru vaših dugoročnih ciljeva vezanih za karijeru i unapređenje, a tu posebno pomaže dodatna energija, koja vam daje entuzijazam i energiju. Pravi je trenutak da sprovedete u delo svoje dalekosežne ciljeve. Ovaj period doneće vam dobre rezultate i finansijski dobitak

Ljubav:  Ovaj vikend doprinosi stabilizaciji vašeg odnosa sa partnerom, tako da ćete mnogo više vremena posvetiti jedno drugome. Poći će vam za rukom da sprovedete u delo zajednički poduhvat.

Zdravlje: Glavobolja, kao posledica visokog pritiska.

VODOLIJA

Posao: Tokom ovog perioda je neophodno da oprezno upravljate novcem, jer su mogući vanredni izdaci. S druge strane, veliki broj planeta u vašem polju tajni, može vam doneti dosta zakulisnih radnji na poslu, kao i spletke. Čuvajte se manipulativnih kolega.   

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubavnu dilemu i pomešana osećanja. Mogući su  komplikovani odnosi, jer se partner ponaša nedosledno i ne znate na čemu ste. S vremena na vreme, može doći do razmirica.

Zdravlje: Reumatske tegobe. Osećate bolove u zglobovima, poželjno je da uradite snimak, za početak.

RIBE

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju prijatelja i organizacije u kojoj radite stavlja akcenat na vašu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Postoji mogućnost da s prijateljima uđete u zajednički biznis, ali je vreme idealno više za planiranje i pripreme, nego za sam početak.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera mogu obeležiti ovaj period. Pa ipak, poći će vam za rukom da ih prevaziđete, a s vremenom će se vaše razlike u stavovima ublažiti. U tom smislu, biće neophodan kompromis.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu. Pijte čajeve za izbacivanje tečnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading