Žizrl Bundšen
Foto: EPA/EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

OVAN

Posao: Ovaj dan može da obeleži dodatna motivacija da ostvarite neke svoje ranije zacrtane dugoročne ciljeve. Uspeh postižete zahvaljujući efikasnosti na poslu, pa neće izostati pohvale nadređenih. Poseban uspeh očekuje Ovnove koji se nalaze na rukovodećim pozicijama ili imaju sopstveni biznis. 

Ljubav: Imate pojačanu potrebu za nežnošću i ljubavlju. Atmosfera u odnosu s partnerom je puna ljubavi i podrške. Slobodne Ovnove očekuje  sastanak s osobom koja im se jako dopada.  

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije, bar u ovim letnjim mesecima.

BIK

Posao: Aspekti u vašem polju profesionalnog usavršavanja i saradnje sa inostranstvom doneće vam pojačanu dinamiku poslovnog plana, posebno ako se bavite građevinom, turizmom ili bi trebalo da rešite neka pravna i administrativna pitanja. Očekuje vas takođe poslovno putovanje.    

Ljubav: Poći će vam za rukom da odete na neko zajedničko putovanje s partnerom, a to će u potpunosti povratiti vašem odnosu stari žar i romantiku. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom preko prijatelja ili rođaka.    

Zdravlje: Bolovi u vratu, moguće da ste dobili upalu od promaje.

BLIZANCI

Posao: Razmišljate o tome da napustite posao koji radite i potražite drugi posao, koji će vam doneti daleko veći prihod. Veoma je važno da sve dobro analizirate kako ne biste napravili previd. Ubrzo sledi nova poslovna prilika i razgovor, na kojem bi trebalo da ostavite dobar utisak.  

Ljubav: Povoljan period za ljubav i to bez obzira da li ste u vezi ili tragate za svojom srodnom dušom. Vaš odnos s partnerom je pun ljubavi. Slobodne Blizance očekuje početak veze s osobom koju će upoznati preko prijatelja ili preko posla.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. JUL Nastavak ljubavne priče iz prošlosti za Devicu, napredak u karijeri za Jaraca, Ribe pokazuje pojačanu  nervozu

Foto: privatna arhiva

 

RAK

Posao: Odlične rezultate u ovom periodu ćete postići kroz javne nastupe ili prezentacije. Predstoji vam jedna doza popularnosti, pa možete biti veoma traženi u svojim poslovnim krugovima i u radu s klijentima. Uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom, radite u medijima ili u uslužnim delatnostima.

Ljubav: Poznanstvo sa novom osobom obeležiće ovaj vikend, a kako vreme bude prolazilo, tako će vam se ona više dopadati. Uprkos tome, potrudite se da budete realni i da vidite ono što zaista jeste, a ne ono što želite da vidite.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

LAV

Posao: Planete su vam u ovom periodu veoma naklonjene, tako da će vam mnogi poslovi lako poći za rukom. Očekuju vas nove nadležnosti ili prelazak na odgovornije radno mesto. U ovom periodu možete preći na novo radno mesto ili započeti posao u novom delokrugu.   

Ljubav: Lavovi koji su u vezi u ovom periodu prolaze kroz stabilnu fazu. Rešili ste da se mnogo više posvetite partneru i to je daje rezultata. Slobodne Lavove očekuje mnogo prilika za flert, ali će im jedna Vodolija posebno privući pažnju. Ubrzo će uslediti sastanak.

Zdravlje: Više odmarajte.

DEVICA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju kreativnosti, donose posebnu dinamiku, što će prožeti upravo oblasti kreativnog izražavanja i rada sa decom. Ukoliko se bavite prosvetom, pružiće vam se prilika da pređete na novu, bolje plaćenu poslovnu poziciju.

Ljubav: Prevazići ćete problem koji postoji na nivou porodice. Odnosi s ukućanima bi trebalo u velikoj meri da se poprave. Slobodne Device mogu da obnove komunikaciju s nekom osobom iz prošlosti. Očekuje vas nastavak ljubavne priče iz prošlosti.

Zdravlje: Anksioznost. Poželjno je da se odmah obratite lekaru.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. JUL Nastavak ljubavne priče iz prošlosti za Devicu, napredak u karijeri za Jaraca, Ribe pokazuje pojačanu  nervozu

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Planetarni aspekti ukazuju na to da će akcenat tokom ovog perioda biti na tome da prvo završite projekte i radne zadatke koje ste ranije započeli. Uspeh možete imati ako se bavite nekretninama, ugostiteljstvom i uslužnim delatnostima. Pužiće vam se prilika da unapredite svoju finansijsku situaciju. 

Ljubav: Slobodne Vage će se zaljubiti u osobu koja će ih oduševiti svojim lepim izgledom i savršenim manirima. Ubrzo se može ispostaviti da je to srodna duša za kojom su oduvek tragale, pa veza može postati ozbiljna.

Zdravlje: Problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju komunikacija doneće vam akcenat na sastanke, pregovore i dogovore, kao i kraća putovanja, koja u ovom periodu mogu biti češća nego inače. Pojačanu dinamiku posla možete očekivati ako se bavite saobraćajem, komunikacijama i uvozom i izvozom.  

Ljubav: Kriza poverenja može povremeno nagrizati vaš odnos s partnerom. Bez obzira na to da li za to postoji realan razlog ili ne, povremeno možete sumnjati, i to i vi i vaš partner. Očekuje vas period igre vruće - hladno, ali neće dugo trajati.   

Zdravlje: Nesanica i nervoza.

STRELAC

Posao: Aktivira se vaše polje finansija, tako da vas očekuje period u kojem ćete za mnogo kraće vreme moći da unapredite finansijsku situaciju, pa čak i da obezbedite više izvora priliva novca. Uspeh u kreativnim zanimanjima i trgovini. Povoljan period za natprosečno unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju osobu koja se savršeno uklapa u njihove kriterijume. Ubrzo mogu početi da se viđaju s tom osobom, ali je mudrije da zadrže realan pristup da se ne bi razočarali. 

Zdravlje: Vrtoglavica, promena pritiska.

JARAC

Posao: Uspešne rezultate mogu da očekuju Jarčevi koji se nalaze na rukovodećim pozicijama ili žele da dobiju odgovorniju poziciju. To vam donosi moćna energija, koja će vam nadalje davati dodatni elan. Pred vama se otvara nova perspektiva za napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju fatalno privlačnu osobu preko posla ili na nekom putovanju. Svakodnevni susreti mogu ukazati na to da je privlačnost obostrana, pa ubrzo mogu krenuti sastanci i početak veze.

Zdravlje: Problemi sa zubima, zanemarili ste odlaske kod stomatologa u prethodnom periodu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. JUL Nastavak ljubavne priče iz prošlosti za Devicu, napredak u karijeri za Jaraca, Ribe pokazuje pojačanu  nervozu

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao: Trenutni planetarni aspekti ukazuju na tajnovitost vaših ambicija i tajni plan kojim želite da pobedite konkurenciju. Doći će i do promene u timu zaposlenih u firmi gde radite. To će vam doneti pozitivne promene u radnom okruženju. Budite oprezni u odnosu sa nadređenima.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da prolaze kroz fazu stabilizacije s partnerom. Otvoreni razgovor dao je rezultat i sada se vaš kvalitet odnosa drastično popravio. Slobodnim Vodolijama predstoji poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Prehlada sa temperaturom vam nikako ne odgovara u vrelim letnjim danima.

RIBE

Posao: Uspešna saradnja s prijateljima i obnavljanje neke stare saradnje, to mogu biti okosnice zbivanja na vašoj poslovnoj sceni. Planetarni aspekti u vašem polju saradnje i poboljšavaju kvalitet poslovne komunikacije. Sledite glas intuicije, tako ćete ostvariti napredak na finansijskom planu. 

Ljubav: Vaš odnos s partnerom će biti protkan ljubavlju i razumevanjem. Među vama postoji uzajamna podrška i poverenje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju privlačnu osobu preko prijatelja. Ubrzo sledi prvi sastanak.

Zdravlje: Neispavani ste, što doprinosi pojačanoj nervozi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading