HOROSKOP ZA SREDU, 6. JUL Ovan na meti konkurencije, Lav će započeti tajnu vezu, Vodoliji stiže nenadani novac
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Venera boravi u vašem znaku i donosi vam poseban osećaj u komunikaciji s partnerima. Dolazi do poboljšanja komunikacije, a svi dogovori će vam ići lakše od ruke. Veoma je važno da čuvate svoje poslovne tajne, jer možete biti na meti konkurencije koja budno prati vaš rad. 

Ljubav: Povoljan period na ljubavnom planu, u najširem smislu te reči. Ako postoji problem između vas i partnera, ovaj vikend će vam doneti njegovo prevazilaženje. Posvetite se više jedno drugome. Slobodne Ovnove očekuje lepo novo poznanstvo.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BIK

Posao: Imate opasnu konkurenciju koja bi mogla da pokuša da vas iznenadi. Vaš prioritet je da počnete da radite u ostvarenju vašeg ranije zacrtanog plana. Naići ćete na opšte odobravanje, a posebno na podršku moćne osobe koja će biti spremna da investira u vas. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Zauzetim Bikovima predstoji početak period velike ljubavne dileme, da li da krenu u nešto novo ili ostanu u staroj vezi. Slobodni Bikovi povremeno gube nadu da će sresti svoju srodnu dušu, ali im se takva prilika uskoro sprema.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Foto; iStock-Getty-Images

 

BLIZANCI

Posao: Odlučili ste se da započnete jednu saradnju, i to sa nekim prijateljima. Pravi trenutak za osamostaljenje, ali sa komunikacijom budite malo obazriviji. Razmotrite šta vam to zaista mogu pržiti. Uspeh možete postići u trgovini i radu sa klijentima, i to u najširem smislu te reči. Aspekti u vašem polju karijere, ističe napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da započnu vezu sa osobom koju će upoznati preko posla. Blizanci koji su u vezi prolaze kroz pomalo krizni period, veoma je važno da razgovaraju.

Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte ishranu.

RAK

Posao: Očekuje vas važan poslovni sastanak oko dobijanja posla. Veoma je važno da zablistate sada upravo u  poslovnoj komunikaciji. Pred vama se nalazi izazov da pronađete pravi ton i nastup pred budućim poslodavcima. Zaposleni Rakovi mogu da očekuju unapređenje.

Ljubav: Previše ste se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza. Ovaj period vam pruža odličnu priliku da se više posvetite jedno drugome. Trebalo bi da promenite tu lošu naviku. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu sa osobom koju znaju preko posla.

Zdravlje: Probavne smetnje, izbegavajte brzu ishranu.

LAV

Posao: Planete u vašem polju kreativnosti, u ovom periodu predstoji uspeh u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima. Planete vam pružaju posebnu podršku da ostvarite značajno poboljšanje finansijske situacije, ali i da se izborite protiv neke ranije vama nanete nepravde.  

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da se odluče da uđu u vezu s osobom koja nije slobodna. Privlačnost je neodoljiva, pa će biti teško ne započeti tajnu vezu. Lavovi koji su u vezi žele da unesu novi ritam u vezu, jer ne vole rutinu.

Zdravlje: Teža upala zglobova. Neophodan je odlazak kod reumatologa.

Foto; iStock-Getty-Images

 

DEVICA

Posao: Device ulaze u period kada može biti zastoja u platnom prometu. Zato je neophodno da obazrivije upravljaju finansijama. Uspeh vas očekuje kroz privatan biznis i menadžment i dizajn. Device koje su nezaposlene mogu da očekuju angažman, i to u struci.

Ljubav: Device se nalaze u dilemi da li da uđu u ljubavnu vezu s osobom koju poznaju preko prijatelja. Mogu vrlo lako da se odluče da u početku tu vezu s novom osobom kriju. Device koje su u vezi prolaze kroz skladan period. Ubrzo vam se otvara zajedničko putovanje.

Zdravlje: Neophodan vam je odlazak na odmor.

VAGA

Posao: Zahtevajte na poslu one uslove kakvi vam odgovaraju. Iako danas neće sve teći glatko što se tiče posla, uspešno ćete prevazići stari problem u komunikaciji s kolegom. Vaš rad na usavršavanju doneće vam unapređenje i boljitak finansijske situacije na duge staze.

Ljubav: Slobodne Vage pronalaze svoju srodnu dušu na svakom koraku, jer su kao magnet sa pripadnike suprotnog pola. Pre svega, ovog vikenda ih mogu sresti u krugu saradnika ili prijatelja sa kojima se svakodnevno viđaju. Zauzete Vage uživaju u skladnom periodu. 

Zdravlje: Prehlada.

ŠKORPIJA    

Posao: Postojeći aspekti u ovom periodu, stavljaju akcenat na finansijski plan i neki novi izvor prihoda za vas. Možete obnoviti staru saradnju. Poseban uspeh vas očekuje u kreativnim zanimanjima, dizajnu i menadžmentu. Očekuje vas podrška neke moćne osobe, tako da je moguće veće unapređenje.

Ljubav: Priželjkujete novu ljubav, ali kao da vam niko nije po ukusu niti ga vidite kao bliskog. Planete vam zaista spremaju ljubavnu scenu za jedno takvo novo ljubavno poglavlje. Pred vama je veza puna strasti i dinamike.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

STRELAC

Posao: Postojeći aspekti u ovom periodu, stavljaju akcenat na finansijski plan i neki novi izvor prihoda za vas. Možete obnoviti staru saradnju. Poseban uspeh vas očekuje u kreativnim zanimanjima, dizajnu i menadžmentu. Očekuje vas podrška neke moćne osobe, tako da je moguće veće unapređenje.

Ljubav: Priželjkujete novu ljubav, ali kao da vam niko nije po ukusu niti ga vidite kao bliskog. Planete vam zaista spremaju ljubavnu scenu za jedno takvo novo ljubavno poglavlje. Pred vama je veza puna strasti i dinamike.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

JARAC

Posao: Veoma je važno da utvrdite prioritet i sledite radni plan kako ne bi došlo do probijanja roka što se tiče rada na projektu.  Oslanjajte se na svoju disciplinu , ali i pouzdane članove tima. Postojeći aspekti ukazuju na neke tajne pregovore ili da spremate tajni plan kojim ćete pobediti konkurenciju. Obratite oažnju na neke zakulisne radnje pojedinaca.

Ljubav: Neophodno je da sa partnerom budete otvoreni jer može početi da sumnja. Previše vremena posvećujete poslu. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Upala grla.

VODOLIJA

Posao: Važno je da se na sastancima izjašnjavate precizno, jer bi se moglo desiti da vam neko od kolega pripiše da ste nešto rekli ili uradili, a u stvari niste. Potrudite se da sa nadređenima zadržite stabilan i korektan odnos. Pružiće vam se prilika vanredne zarade. Uspeh postižete u oblasti dizajna i trgovine. 

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu u krugu poslovnih saradnika ili preko rođaka. Ne samo što ćete početi da se viđate, već to može prerasti u nešto mnogo više od obične avanture. 

Zdravlje: Loša cirkulacija.

RIBE

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu je da ostanete imuni na nedobronamerne kolege s kojima sarađujete. Neki od njih grade rivalski odnos s vama. Planete vam pružaju podršku da se izborite protiv neke stare nepravde. Uspeh vas očekuje u rešenjima pravne i administrativne prirode.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu prolaziti kroz turbulentan period, može biti dosta razmirica s partnerom. Neko od vas će morati da popusti. Slobodne Ribe mogu da uđu u avanturu s osobom koju će upoznati preko prijatelja ili putem posla. Romantičan period.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

Komentari (0)

Loading