HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. JUN Moguć je početak veze za Rakove, napredak u karijeri, ali i poboljšanje finansija za Lavove, neočekivane vesti za Device
Foto: Pixabay

Ovan

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju javnosti i komunikacije naglašava temu poslovne saradnje u ovom periodu. Pozitivan aspekt najavljuje vam novo poglavlje. Očekuje vas proširenje kruga saradnika i dobar prijem na koji mogu naići vaše originalne ideje.

Ljubav: Vaše polje emotivnih odnosa osvetljava vašu ljubavnu pozornicu i stavlja akcenat na vašu inicijativu da raščistite stvari i sve nejasne situacije. Pruža vam se mogućnost da rešite neki stari problem u okviru odnosa s partnerom.    

Zdravlje: Urastanje noktiju može biti veoma bolno za vas!

Bik

Posao: Možete očekivati bolju organizaciju posla i efikasnije poslovanje u okviru uslužnih delatnosti i privatnog biznisa. Period kada će vaše investicije dati dugoročne rezultate i doneti vam dalje proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom odiše skladom i obostranom spremnošću da se prilagodite potrebama one druge strane. Osećate se ispunjeni na emocionalnom planu i zadovoljni ste kvalitetom vaše veze. Slobodni Bikovi mogu da pronađu svoju srodnu dušu preko posla.  

Zdravlje: Pojava ekcema, obavezno posetite dermatologa, radi odgovarajuće terapije.

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh u javnim nastupima i prezentacijama. To vam u narednom periodu najavljuje period ekspanzije. Atmosfera važnog sastanka i potencijalnog potpisivanja sporazuma može biti glavna tema ovog perioda.

Ljubav: Očekuje vas ozbiljan razgovor sa partnerom. U poslednje vreme kao da budite sumnju kod partnera. Bilo da je reč o vašoj prezauzetosti ili nečemu drugom, trebalo bi da otklonite sumnju sa sebe. Slobodni Blizanci mogu započeti vezu s osobom koju poznaju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Izbacite što pre iz ishrane slatkiše i masnu hranu.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. JUN Moguć je početak veze za Rakove, napredak u karijeri, ali i poboljšanje finansija za Lavove, neočekivane vesti za Device

Foto: privatna arhiva

 

Rak

Posao: Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom, ali i kroz uslužne delatnosti i rad sa klijentima. Očekuje vas jedan poseban period u kojem možete steći neku vrstu popularnosti kroz prezentacije i javne nastupe. Zahvaljujući vašoj veštini govora i nastupu, ostvarićete korak napred u karijeri, steći ćete određen status.

 Ljubav: Rakovi koji su slobodni mogu da se upuste u vezu sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Moguć je početak veze. Rakovi koji su u vezi  prolaze kroz period nesuglasica s partnerom. 

Zdravlje: Variranje pritiska.  

Lav

Posao: Ovaj period obeležiće uspeh u kreativnim zanimanjima, dizajnu i prosveti. Uvodite originalne ideje u poslovanje, ali i inovativne metode rada. Poslovni uspeh vas očekuje kroz originalna idejna rešenja i poslovne saradnike iz inostranstva. Napredak u karijeri, ali i poboljšanje finansija.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazio je kroz turbulentan period. Atmosfera je između vas sada  prožeta mnogo većim razumevanjem i ljubavlju. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom društvenom skupu ili preko prijatelja. 

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. JUN Moguć je početak veze za Rakove, napredak u karijeri, ali i poboljšanje finansija za Lavove, neočekivane vesti za Device

Foto: Printscreen/instagram

 

Devica

Posao: Ovog vikenda naglašen je akcenat na finansijsku situaciju, uz velike izglede da unapredite svoje poslovanje. Moguća su pravna rešenja, koja vam stvaraju uslove za razvoj nekih drugih, novih projekata.

Ljubav: Očekuje vas povoljan period na ljubavnom planu, pa će vaš odnos s partnerom biti prožet posebnim razumevanjem. Slobodne Device se ili previše osvrću na prošlost i razmišljaju o bivšem partneru ili imaju nedoumicu oko nove osobe koju su nedavno upoznale.

Zdravlje: Anksioznost. Ne zanemarujte simptome, obratite se što pre lekaru za pomoć.

Vaga

Posao: Uspeh u okviru poslovne komunikacije je glavna tema ovog perioda. Ukoliko ste nezadovoljni radnim mestom, planete vam pružaju podršku da promenite sve ono što vam ne odgovara. Odnosi na poslu gde radite mogu s vremena na vreme biti pogoršani i odisati zakulisnim igrama.

Ljubav: Povoljan period na ljubavnom planu u kojem ste i vi i partner spremni jedno drugo da podržavate. Slobodne Vage mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju ili preko prijatelja. Pred vama je jedno novo ljubavno poglavlje, i to veoma romantično.

Zdravlje: Puni ste energije.

Škorpija

Posao: Ovaj period može obeležiti uspešna poslovna saradnja i finansijski uspeh. Odlične rezultate možete postići ako se bavite kreativnim zanimanjem, prosvetom saobraćajem i umetnošću. Period finansijskih dobitaka vam dolazi zahvaljujući vašem zalaganju i brojnim talentima.

Ljubav: Trenutni aspekti intenziviraju vaše emocije, pa sada sve doživljavate duplo jače i mnogo ste ranjiviji i osetljiviji nego inače. Slobodne Škorpije mogu da se upuste u ljubavnu romansu sa osobom koju poznaju sa nekog putovanja.   

Zdravlje: Poteškoće sa grlom, promuklost.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. JUN Moguć je početak veze za Rakove, napredak u karijeri, ali i poboljšanje finansija za Lavove, neočekivane vesti za Device

Alo/Privatna arhiva

 

Strelac

Posao: Nezaposleni Strelčevi nalaze se na prekretnici. Kao jedno od najboljih rešenja može biti početak poslovanja sa prijateljima, kao i razvoj sopstvenog biznisa. Uspeh ćete imati kroz saradnju sa firmama iz inostranstva. Stabilna situacija na finansijskom planu.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu se poboljšava. Iza vas je period krize poverenja. Vaš odnos s partnerom sada se stabilizuje. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju neku osobu preko društvenih mreža ili sa drugih prostora, koja će im se s vremenom još više dopasti.

Zdravlje: Ukočenost vratnog dela kičme.

Jarac

Posao: Tokom ovog perioda aspekti vam omogućavaju da još jednom analizirate svoj radni plan i preispitate svoje dugoročne ciljeve. Imate odličan osećaj za pravac poslovanja i donosite mudre poslovne odluke, a to će vam doneti finansijski uspeh na dugoročnom nivou.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom osobom može se u ovom periodu pretvoriti u lepu i kvalitetnu ljubavnu vezu. U njoj možete prepoznati kvalitet koje dugo tražite. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz stabilan period u kojem vlada uzajamna podrška.

Zdravlje: Vrtoglavica. Obavezno proverite pritisak.

Vodolija

Posao: Ovaj period donosi vam novu perspektivu na finansijskom planu, jer ćete imati daleko bolji osećaj za upravljanjem poslom i finansijama. Vaše polje karijere najavljuje da bi trebalo da značajno popravite odnose s kolegama i saradnicima.

Ljubav: Postoji mogućnost nesuglasica s partnerom. Partner može da ispolji sumnju u vaše emocije, tvrdeći da ste distancirani, a ti komentari mogu biti osnovani, jer više vremena posvećujete obavezama. Očekuje vas avantura zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Zdravlje: Stomačne tegobe. Posavetujte se sa nutricionistom.

Ribe

Posao: Uspeh u ovom periodu postižete kroz saradnju sa firmama iz inostranstva, a očekuje vas i sklapanje važnog sporazuma. Otvara se nova perspektiva pred vama, kao i unapređenje finansijske situacije, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima i kreativnim zanimanjem kao što je dizajn.

Ljubav: Očekuje vas početak veze sa osobom koju ste upoznali preko društvenih mreža. Osoba u znaku Vodolije mogla bi ozbiljno zaokupiti vašu pažnju. Ribe koje su u vezi očekuje poboljšanje kvaliteta veze s partnerom.

Zdravlje: Bolovi u nogama. Moguć je problem sa venama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading