HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 13. JUN Strelacu se otvara polje inostranstva, Vage će doživeti izdaju od strane partnera, pad imuniteta osetiće Blizanci
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Ovnovi koji se bave kreativnim zanimanjima, umetnošću, modom, dizajnom ili prosvetom u ovom periodu mogu da ostvare značajan napredak na poslu,.a to će vam doneti ekspanziju kako u pogledu obima posla, tako i u proširenju saradnika. Novi ljudi donose i nove ideje.

Ljubav: Veoma povoljan period na ljubavnom planu, kako za one koji su u vezi, tako i za slobodne Ovnove. Ukoliko postoji neki problem između vas i partnera, sada je pravi trenutak da ga rešite. Posvetite se više jedno drugome.

Zdravlje: Više se odmarajte. Potreban vam je zdrav san.

Bik

Posao: Planetarni aspekti vam mogu doneti rad na projektu koji podrazumeva vašu inventivnost. Sada je pravi trenutak da počnete da radite u ostvarenju vaše originalne poslovne ideje. U tome vas očekuje podrška uticajne osobe koja će biti spremna da investira u vas. Od nje možete steći nova znanja i iskustva.

Ljubav:  Slobodnim Bikovima predstoji početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu upoznati preko prijatelja. Bikovi koji su u vezi povremeno imaju krizu poverenja s partnerom, pa situacija zahteva dodatno prilagođavanje.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao:  Planetarni aspekti stavljaju akcenat na završetak onoga što ste ranije započeli. Poseban uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom, zabavom ili estetikom u najširem smislu te reči. Sada se izlaze u prvi plan važni poslovni pregovori.  Ovo je finansijski uspešan period.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da započnu novu vezu sa osobom koja će ih potpuno oduševiti.  Već na početku, komunikacija je sjajna. Blizanci koji su u vezi, prolaze kroz lep i romantičan period prepun razumevanja i ljubavi.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte ga unosom vitamina i minerala.

Rak

Posao: Očekuju vas važni poslovni pregovori oko nekog projekta, pa će glavni izazov za vas u ovom periodu biti upravo poslovna komunikacija. Pred vama se nalazi posebno iskušenje da pronađete zajednički jezik sa teškim pregovaračima. Ovaj period može obeležiti značajan priliv finansija.

Ljubav: Rakovi su se previše usredsredili na neke druge probleme, poslovne obaveze, a upravo na tome im može zameriti njihov partner. Neophodno je da promenite tu lošu naviku. Slobodni Rakovi mogu da  započnu vezu na nekom putovanju.

Zdravlje: Probavne smetnje, pređite na lakšu ishranu.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 13. JUN Strelacu se otvara polje inostranstva, Vage će doživeti izdaju od strane partnera, pad imuniteta osetiće Blizanci

Foto: privatna arhiva

 

Lav

Posao: Vaše polje finansija ukazuje na to da ulazite u period kada će akcenat biti na novim investicijama. Planete vam pružaju podršku da ostvarite značajnu zaradu, a to se posebno odnosi na one koji se bave kreativnim zanimanjima i trgovinom. Mudrim poslovnim potezima ostvarićete veliko unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da se odluče na to da uđu u vezu s osobom koja im se već dugo dopada. To može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Lavovi koji su u vezi žele da nešto promene u vezi.

Zdravlje: Pojačan stres. Pokušajte da se kontrolišete.

Devica

Posao:  Device ulaze u veoma povoljan period kada će na poslu posebno zablistati svojim organizacionim sposobnostima i govorničkim veštinama. Uspeh vas očekuje čak i u teškim i komplikovanim radnim zadacima, a od oblasti posebno se izdvajaju menadžment, dizajn i trgovina .

Ljubav:  Device mogu da se nađu u iskušenju da započnu vezu s osobom koju poznaju sa posla. Iz nekih razloga, mogu se odlučiti da svoju vezu zadrže u tajnosti. Device koje su u vezi prolaze kroz stabilan period. Planirate zajedničko putovanje, a tom prilikom doći će do većeg zbližavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Akcenat ovog perioda je na sklapanju ugovora o saradnji i proširenju kruga saradnika. Iako neće sve teći glatko na sastancima, uspešno ćete se dogovoriti i započeti rad na dugoročnom projektu. To će vam doneti unapređenje finansijske situacije na duge staze.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da pronađu svoju srodnu dušu u krugu poslovnih saradnika sa kojima se svakodnevno viđaju. Vage koje se nalaze u vezi mogu prolaziti kroz kratkotrajan period krize poverenja s partnerom. Biće neophodno da o svemu tome iskreno porazgovarate.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Škorpija          

Posao: Sada ste stavili akcenat na poslovnu saradnju i neko novo poglavlje na tom planu. Može takođe doći i do obnavljanja neke stare saradnje. Poseban uspeh vas očekuje u umetničkim zanimanjima, modi, dizajnu i menadžmentu. Očekuje vas podrška neke uticajne osobe, koja će vam i pomoći u rešavanju važnih poslovnih pitanja.

Ljubav:  Spremni ste za novo poglavlje na ljubavnom planu. I zaista, planete vam spremaju teren upravo za takvo novo ljubavno poglavlje. Očekuje vas veza prepuna strasti i dinamike, ali i pomešanih osećanja.

Zdravlje: Upala grla.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 13. JUN Strelacu se otvara polje inostranstva, Vage će doživeti izdaju od strane partnera, pad imuniteta osetiće Blizanci

Foto: privatna arhiva

 

Strelac

Posao: Ovaj dan vam najavljuje energetski talas nove motivacije. Ukazaće vam se šansa i za saradnju sa inostranstvom, kao i za sam prelazak u inostranstvo gde možete duže vreme raditi. Sada konačno možete da krenete napred.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju neku osobu na putovanju ili će neka osoba iz inostranstva biti na proputovanju, što može dovesti i do poznanstva. Sa tom osobom je moguća ozbiljna veza. Zauzeti Strelčevi nisu raspoloženi za kritike partnera, koji je nezadovoljan odnosom. Prilično ga zanemarujete.

Zdravlje:  Hormonski disbalans.

Jarac

Posao: Prepuni ste odličnih poslovnih ideja! Pa ipak, one kao da ne nailaze na pozitivne reakcije vaših kolega i nadređenih. Aspekti u vašem polju finansija,  usporavaju i donose odlaganje neke isplate finansijskih sredstava, tako da se osećate kao da ste u pat poziciji. Posvetite se više planiranju i organizaciji.

Ljubav: Neophodno je da sa partnerom budete maksimalno otvoreni, jer postoji mogućnost da se između vas uvukla sumnja. Slobodni Jarčevi mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Vodolija

Posao: Vaše polje platnog prometa, stavlja akcenat na finansijski momenat. Mnogo truda i energije ćete uložiti na to da popravite svoju finansijsku situaciju, a to će vam poći za rukom. Poseban uspeh vas očekuje kroz uslužne delatnosti, dizajn i farmaceutsku industriju. Razmišljate o započinjanju privatnog biznisa.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu u krugu prijatelja. Ovaj period vam donosi priliku za susrete, a iz toga može da nastane nešto mnogo više od obične avanture.

Zdravlje:  Loša cirkulacija, naročito ona perifernog tipa.

Ribe

Posao: Uspeh u javnim nastupima, kroz obraćanje javnosti ili prezentacije obeležiće ovaj period. Planete vam pružaju podršku da sklopite novi sporazum o saradnji i uspostavite novu saradnju. Od vaših taktički mudrih poteza u ovom periodu zavisiće vaše finansije na dugoročnom nivou.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu prolaziti kroz period krize, može biti dosta nesuglasica s partnerom. Biće neophodno da jedna strana popusti. Slobodne Ribe mogu da se upuste u avanturu s nekom osobom koju upoznaju na putovanju.

Zdravlje: Razmišljate da se učlanite u neko planinarsko društvo, kako biste postali aktivniji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading