HOROSKOP ZA PETAK, 10. JUN Bik ostvaruje značajan profit, Raka očekuje povratak bivše ljubavi, Devicu muči nervoza i nesanica
Shuterstoock

OVAN

Posao: Postojeći aspekti daju vam vetar u leđa i podstiču da krenete napred u akciju. Ovo će vam dati prednost, što će se  pozitivno odraziti na vašu saradnju sa inostranstvom. Očekuje vas uspešan sastanak i potpisivanje ugovora.

Ljubav: Ovaj period vam donosi priliku da konačno odahnete od svega i da odete zajedno s partnerom negde na odmor. Vaši odnosi se kreću uzlaznom putanjom i sve više dobijaju na kvalitetu. Slobodne Ovnove očekuje novo poznanstvo na putovanjima. Burna ljubavna romansa.

Zdravlje: Upala uha, koja može da se iskomlikuje, ukoliko je zanemarite.

BIK

Posao: U ovom periodu planete vam pružaju podršku da ostvarite finansijski uspeh. Doći će do izražaja vaš smisao za pravac poslovanja i investicije. Postoji velika mogućnost da ćete proširiti poslovnu saradnju, a sve to vam može doneti značajan profit.

Ljubav: Ovaj period ćete u većoj meri posvetiti partneru i zajedničkim izlascima s vašim prijateljima. Moguća je kratka epizoda ljubomore, ali tek kao začin lepe večeri. Slobodnim Bikovima predstoji strastvena ljubavna avantura na putovanju.

Zdravlje: Premoreni ste, trebalo bi više da se odmarate.

BLIZANCI

Posao: U protekloj nedelji ste bili izloženi raznim nepredvidivim situacijama koje su se kretale od odlaganja i zastoja platnog sistema, pa sve do konflikta s kolegama na poslu. Sada je pravi trenutak da povratite ravnotežu i da ojačate svoju poziciju kako biste nadmašili konkurenciju. U tome uživate podršku planeta.

Ljubav: Prevelika zaokupljenost problematičnim situacijama na poslu moglo je doprineti udaljavanju od partnera. Iskoristite ovaj period da nadoknadite izgubljeno vreme i posvetite mu više vremena.

Zdravlje: Muče vas problemi sa pritiskom.

HOROSKOP ZA PETAK, 10. JUN Bik ostvaruje značajan profit, Raka očekuje povratak bivše ljubavi, Devicu muči nervoza i nesanica

Shuterstoock

 

RAK

Posao: Rakovi su zadovoljni svojim rezultatima i stabilizovanom finansijskom situacijom. Reč je, pre svega, o redovnim prihodima. To vam obezbeđuje sigurnost, a to je ono što vam je  sada najneophodnije.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je nešto složenija, jer je iza vas jedan dosta naporan period u kojem je moglo biti dosta nesuglasica. Planete vam pružaju punu podršku da popravite tu situaciju i popričate o svemu s partnerom. Slobodne Rakove očekuje povratak bivše ljubavi, ali imaju pomešana osećanja.

Zdravlje: Problem s padom imuniteta.

LAV

Posao: Iza vas je period neizvesnosti na poslovnom planu, tako da je bilo dosta zastoja i odlaganja u ostvarenju važnog poslovnog cilja koji ste prethodno zacrtali. Sada vam planete pružaju podršku da ojačate svoju strategiju i unapredite svoju finansijsku situaciju.

Ljubav: Atmosferu na ljubavnom planu obeležila je kriza poverenja između vas i partnerke. Sada se posvetite analizi svojih i partnerovih grešaka, ali na veoma objektivan način. To je uslov za značajno unapređenje kvaliteta vaše emotivne veze.

Zdravlje: Psihosomatski problemi usled stresa.

DEVICA

Posao: Pozitivan aspekt doneće vam stabilizaciju na poslovnom planu, ali i tendenciju daljeg napredovanja. Za razliku od prethodnog perioda, planete vam sada pružaju podršku za unapređenje finansijske situacije. Sredićete zaostala dugovanja. Moguća je i privlačna poslovna ponuda za rad u drugoj firmi.

Ljubav: Poslovne obaveze učinile su da se ne posvetite dovoljno vašoj partnerki. Ovaj period je prava prilika da to nadoknadite i da zajedno planirate buduće poduhvate i ciljeve. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla .

Zdravlje: Nervoza i nesanica.

HOROSKOP ZA PETAK, 10. JUN Bik ostvaruje značajan profit, Raka očekuje povratak bivše ljubavi, Devicu muči nervoza i nesanica

Shuterstoock

 

VAGA

Posao: Pozitivni aspekti u vašem polju poslovne saradnje, donose vam talas pozitivne energije koji vas podržava u ostvarenju vaših ambicija. Pružiće vam se šansa koju ne biste trebali da odbijete. Planete vam sada pružaju podršku da stabilizujete i unapredite svoj finansijski plan.

Ljubav: Situacija na ljubavnom planu je složena, pre svega zbog toga što se nalazite u nedoumici da li da pokvarite prijateljstvo i započnete nešto više. Ovaj period je prava prilika za zbližavanje.  Vage koje su  u vezi imaju harmoničan period.

Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska.

ŠKORPIJA

Posao: Ovaj period vam donosi daleko pozitivniju energiju. Poslovi će vam krenuti mnogo bolje, a to će se osetiti i u okviru vaše finansijske situacije. Očekuje vas obnavljanje poslovne saradnje sa starim saradnicima. Škorpije koje žele da pokrenu privatan biznis, imaće u tome uspeha.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u mirnije vode. Što je najvažnije, uspešno ste prevazišli jedan stari problem koji vas je dugo opterećivao. Slobodne Škorpije mogu pokušati da obnove vez s bivšom ljubavi, ali se mogu javiti stare nedoumice..

Zdravlje: Budite aktivniji, odlazak u prirodu će vam prijati.

STRELAC

Posao: Vaša originalnost, širina pogleda na svet i poslovne ideje naići će na pozitivne reakcije visoko pozicioniranih osoba u vašem poslovnom krugu. Sada je odličan trenutak da se aktivirate i krenete u njihovu praktičnu realizaciju.

Ljubav: Ljubavni plan je prožet posebnom dinamikom. S jedne strane, Strelčevi koji su u vezi, mogu imati problema s krizom poverenja od strane partnera. Neophodno je da otklone sumnju otvorenim razgovorom. S druge strane, slobodni Strelčevi nemaju hrabrosti da priđu osobi koja im se dopada.

Zdravlje: Upala desni, infekcija - potrebno je ispiranje kalijum hipermanganom.

HOROSKOP ZA PETAK, 10. JUN Bik ostvaruje značajan profit, Raka očekuje povratak bivše ljubavi, Devicu muči nervoza i nesanica

Shuterstoock

 

JARAC

Posao: Povukli ste odličan poslovni potez i pokrenuli inicijativu u preduzeću u kojem radite, a to će vam doneti pohvale i uvažavanje kolega. Ponosni ste na postignute rezultate, a budućnost će vam tek otkriti potencijal u pogledu značajnog finansijskog unapređenja koje će vam to doneti. 

Ljubav: Ovaj period vam može doneti ljubav na prvi pogled. Romantičan period sa partnerkom ispuniće vas zadovoljstvom. Slobodni Jarčevi mogu se zaljubiti u osobu s kojom poslovno sarađuju. Jarčevi koji su u vezi prolaze kroz stabilan period.

Zdravlje: Problem s imunitetom.

VODOLIJA

Posao: Ovaj period vam donosi dobru poslovnu ponudu, šansu za napredak u karijeri, ali i zakulisne radnje od strane nekih kolega sa posla. U svakom slučaju, bićete zadovoljni ostvarenim napretkom i finansijskim uspehom. Očekuju vas pohvale nadređenih zbog vašeg učinka u firmi u kojoj radite.

Ljubav: Ljubavni plan je pomalo bio zapostavljen zbog poslovnih obaveza, Rešili ste da se povučete u krug vaše porodice i tu pronađete mir. Veći deo ovog vremena provodićete sa partnerom, okruženi društvom i prijatnom atmosferom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

RIBE

Posao: Planetarni uticaj je mogao u prethodnom periodu uzrokovati zastoj u poslovnoj saradnji, ali i pogrešne procene nekih vaših poslovnih saradnika. To ste prevazišli onda kada ste doneli odluku da promenite tim saradnika. Ovaj period vam najavljuje prosperitet.

Ljubav: Ribe mogu da naiđu na probleme u odnosu s partnerom, jer je prisutna jedna doza negativne energije u vidu krize poverenja. To zahteva neodložno reagovanje i izuzetno otvoren razgovor sa partnerom. Uskoro sledi period harmonizacije.

Zdravlje: Alergija je sada posebno naglašena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading