HOROSKOP ZA PETAK, 3. JUN Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi čeka Škorpiju, vesti o zakulisnim radnjama od strane saradnika dobiće Jarac
Alo/Privatna arhiva

OVAN

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u organizaciji i osmišljavanju fleksibilnog plana koji će vam omogućiti da reagujete i u nestabilnim uslovima poslovanja. Uspeh vas očekuje u poslovnim pregovorima.

Ljubav: Odnos s partnerom može da prolazi kroz kratkotrajan period nepoverenja. Ukoliko ste neke stvari prećutali, utoliko ste postali sumnjiviji.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

BIK

Posao: Vaše originalne ideje za razvoj poslovanja naići će na dobar odziv vaših prijatelja i nekih veoma uticajnih osoba koje će biti spremne da vam pomognu da se osamostalite.  

Ljubav: Mnogo više kvalitetnog vremena provodićete zajedno sa partnerom, uživajući u društvu jedno drugoga. Slobodne Bikove očekuje kratkotrajna ljubavna avantura.     

Zdravlje: Vrtoglavica.

BLIZANCI

Posao: Uprkos vašoj urođenoj sposobnosti i dobrom osećaju za poslovne poteze, situacije mogu da izmiču vašoj kontroli. Iz tog razloga, neophodno je da pripremite fleksibilan plan.

Ljubav: Bilo da je reč o tome da ste odlučili da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna ili nečemu drugom, bićete misteriozni i zatvoreni za pitanja i najbliže prijatelje.    

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA PETAK, 3. JUN Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi čeka Škorpiju, vesti o zakulisnim radnjama od strane saradnika dobiće Jarac

Alo/Privatna arhiva

 

RAK

Posao: Nepovoljan aspekt može vam doneti problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali i sa klijentima. Krupne odluke odložite za kasnije.

Ljubav:  Možete se razočarati u osobu koju ste nedavno upoznali. Iz toga izvucite pouku da bi trebalo da budete umereniji u očekivanjima. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period nesuglasica sa partnerom.   

Zdravlje: Variranje pritiska.

LAV

Posao: Trebalo bi da budete oprezni prilikom poslovnih pregovora da ne bi došlo do previda. Budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. 

Ljubav: U ovom periodu, planete vam pružaju podršku u vidu brojnih prilika za flert i avanturu. Zato je ključna reč ovog perioda više kvantitet nego kvalitet. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz period nesuglasica.

Zdravlje: Tahikardija.

DEVICA

Posao: Ovaj period obeležiće nesuglasice sa kolegama na poslu, ali i u okviru vašeg odnosa sa nadređenima. Najveći izazov sastojaće se u tome da savršeno prezentujete svoje stavove i ideje.

Ljubav: Previše vremena provodite u poslovnim obavezama. Negativni komentari vašeg partnera na račun toga da se oseća zapostavljenim, mogu biti sasvim na mestu. 

Zdravlje: Sklonost alergijskim reakcijama.

VAGA

Posao: Nepovoljan aspekt otežava vašu poslovnu komunikaciju i doprinosi tome da nailazite na nerazumevanje od strane poslovnih partnera.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period velikih oscilacija u raspoloženjima. Kao da se sve vreme smenjuju sunce i kiša, tako da u poslednje vreme ne znate na čemu ste.  Situacija će se s vremenom stabilizovati.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

HOROSKOP ZA PETAK, 3. JUN Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi čeka Škorpiju, vesti o zakulisnim radnjama od strane saradnika dobiće Jarac

Foto: Pexels

 

ŠKORPIJA

Posao: Oprezno upravljajte novcem i potrudite se da se ne zadužujete previše, jer bi vam to moglo kasnije stvoriti veliki problem.

Ljubav: Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi ispunilo vas je posebnim zanosom i probudilo u vama stare strasti.  Međutim, vrlo brzo može da se obnovi i stari problem i vaša stara dilema da li ste učinili pravu stvar. Poslušajte svoje srce.

Zdravlje: Glavobolja.

STRELAC

Posao: Nepovoljan aspekt odraziće se na vašu poslovnu komunikaciju u vidu iznenadnog preokreta u dogovoru sa vašim poslovnim saradnikom.     

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera mogu proizlaziti iz njegovog nepoverenja, što vi smatrate krajnje uvredljivim. Situacija može biti dosta napeta. Slobodne Strelčeve očekuje prilika za avanturu.

Zdravlje: Učestao suv kašalj.

HOROSKOP ZA PETAK, 3. JUN Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi čeka Škorpiju, vesti o zakulisnim radnjama od strane saradnika dobiće Jarac

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Očekujte iznenađujuće okolnosti u okviru vaše saradnje sa jednim poslovnim partnerom. Do vas mogu dopreti neke spletke i vesti o zakulisnim radnjama od strane saradnika.

Ljubav: Slobodni Jarčevi  konačno mogu da očekuju povoljan period kada može da dođe do početka ljubavne veze sa osobom koja se u velikoj meri uklapa u njihove kriterijume.

Zdravlje: Više se odmarajte.

VODOLIJA

Posao: Postoji neko od vaših kolega ko sve vreme gradi rivalski odnos sa vama  i koji je spreman da podrije vašu reputaciju. S tim u vezi može doći do konflikta.

Ljubav: Vodolije se osećaju neshvaćenima i povlače se u svoj svet. Međutim, upravo zbog toga neophodno je da se otvoreno porazgovara o tom problemu. Slobodne upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.  

Zdravlje: Više se krećite.

RIBE

Posao: Moguća su dešavanja koja će negativno uticati na vaše finansije. To može da vam stvori pometnju u planovima, pa je neophodno da osmislite rezervni plan.

Ljubav: Velike oscilacije u vašem odnosu s partnerom. Kao da se nalazite na jednoj vrsti emocionalne klackalice, smenjuju se intervali ljubavi i periodi nepoverenja i nesuglasica.

Zdravlje: Relaksirajte se u nekom od spa centara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

03.06.2022 05:33

🤗🤗 Mozes navratiti poslepodne ako bas zelis 😉 Da vidim koja ce doci ???🤔🤔🤔🙋‍♂️.

SKORPION - AUSTRIA

03.06.2022 13:25

Cekam te 🤗 dođi da napravimo reprizo 🤣🤣😉