HOROSKOP ZA PETAK, 6. MAJ Bikovi čekaju vas nesuglasice sa kolegama, Lavovi partner je ljut na vas, Strelčevi vaša tajna će se otkriti
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Negativni aspekti mogu se odraziti na vaše poslovanje kroz razne zastoje i prepreke u pregovorima sa poslovnim saradnicima. Ključ uspeha sastoje će se u prevazilaženju različitih mišljenja u okviru vašeg tima saradnika. Oprez sa rizičnim investicijama.

Ljubav: I dalje možete uticati na stvaranje tenzije između vas i partnera. Pažljivo birajte reči, jer vrlo lako može da se desi da budete pogrešno shvaćeni. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla, ali veza može biti samo tajnog karaktera.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije.

Bik

Posao: Izazovni aspekti, dodatno destabilizuju vašu situaciju na poslovnom planu. Najveći izazov će se sastojati u tome da prevaziđete nesporazume u odnosu sa saradnicima. Nije preporučljivo da ulazite u rizične poslove.

Ljubav: Možete očekivati probleme u vašem odnos sa partnerom. Pre svega, radi se o krizi poverenja između vas. Previše ste obuzeti poslom i to može da probudi sumnju kod vašeg partnera. Moguće su ljubomorne scene.  

Zdravlje: Nedovoljno ste posvećeni sebi, a slaba aktivnost vas dovodi u situaciju da osetite zamor pri najmanjem naporu.

Blizanci

Posao: Postoji mogućnost prekida saradnje sa jednim od vaših saradnika.  Možda ćete doneti odluku da čak raskinete i neki ugovor. Sve to vam donose nepovoljni aspekti. Neki saradnici nisu vam naklonjeni i možete saznati za neke manipulacije iza vaših leđa.

Ljubav: Ovaj period unosi nemir i nervozu i može oživeti neki stari problem između vas i partnera. Budite maksimalno iskreni i otvoreni, jer bilo kakva nedoslednost u vašim izjavama može dodatno probuditi sumnju kod vašeg partnera.

Zdravlje: Prehlada, praćena kijanjem, koje polako prelazi u kašalj.

HOROSKOP ZA PETAK, 6. MAJ Bikovi čekaju vas nesuglasice sa kolegama, Lavovi partner je ljut na vas, Strelčevi vaša tajna će se otkriti

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Uspeh za ovaj period predstavljaće promena u timu saradnika. Jedan od vaših saradnika može da bude veoma nedosledan ili da napravi veliki previd tokom poslovanja. To bi moglo da vam donese i finansijski gubitak. Originalnim idejama pobedićete konkurenciju.

Ljubav: Glavnu temu ovog perioda predstavlja obnavljanje  komunikacija sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Do obnavljanja kontakta  može da dođe čak kroz slučajan susret. To će vam doneti mogućnost da ponovo uđete u vezu  i ponovo zapalite stari žar.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Uspeh na poslu u ovom periodu zavisiće od ishoda veoma važnog poslovnog sastanka. Postoji velika mogućnost da u ovom periodu dođe do iznenadnog putovanja. Vaša saradnja sa inostranstvom bi trebalo da bude veoma uspešna, ali će i sa jedne i sa druge strane biti neophodni kompromisi.

Ljubav: Negativni aspekti mogu vam doneti napetost u okviru odnosa sa partnerom. Partner može da vam uputi prigovore da mu ne posvećujete dovoljno pažnje i da živite u nekom svom svetu. Potrudite se da na vreme rešite taj problem krajnje otvorenim i iskrenim razgovorom sa partnerom.

Zdravlje: Slaba periferna cirkulacija.

Devica

Posao: Tokom ovog perioda najveći problem mogu da vam predstavljaju finansije. Postoji velika mogućnost da neke uplate novca zakasne i da to stvori zastoj u poslovanju. Možete da prihvatite rad na novom poslu i da vam tu neki uslovi ne odgovaraju i da odustanete.

Ljubav: Nepovoljni uticaji mogu da utiču na vaš ljubavni život u tom smislu što neki potisnuti problem između vas i partnera sada može da postane daleko izraženiji i otvoreniji. To će zahtevati hitno i neodložno rešavanje. U suprotnom slučaju, moguće je sve veće udaljavanje, pa čak i raskid.

Zdravlje: Reagujete na svaku promenu vremena.

HOROSKOP ZA PETAK, 6. MAJ Bikovi čekaju vas nesuglasice sa kolegama, Lavovi partner je ljut na vas, Strelčevi vaša tajna će se otkriti

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Sada može doći do pogoršanja vaše komunikacije sa kolegama i nadređenima na poslu. Moguće su konfrontacije i sukob interesa. Ukoliko ste nezadovoljni svojom postojećem radnom pozicijom sada možete krenuti u potragu za novim radnim mestom ili se u potpunosti povući.

Ljubav: Ovaj period mogu obeležiti ljubomorne scene od strane partnera. Oboje ste posvećeni poslovnim obavezama u velikoj meri i to je moglo u poslednje vreme stvoriti veliku distancu između vas. Ovaj problem moći ćete da rešite iskrenim i otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Vid vam se prilično pogoršao.

Škorpija

Posao: Sadašnja situacija vas dovodi u poziciju da donosite ekstremne odluke. Postoji velika mogućnost raskida neke stare saradnje. Ključ uspeha u ovom periodu sastojaće se u uvođenju nekih novih metoda rada i proširenju saradnje na nove saradnike.

Ljubav: Tokom ovog perioda nalazićete se pod negativnim aspektima na ljubavnom planu. To može rezultirati zahlađenjem vašeg odnosa. Možete se osetiti neshvaćenim, dok isto to može tvrditi i vaš partner. Rešenje ćete moći da pronađete u kompromisu.

Zdravlje: Problemi sa krvarenjem desni. Posetite stomatologa.

HOROSKOP ZA PETAK, 6. MAJ Bikovi čekaju vas nesuglasice sa kolegama, Lavovi partner je ljut na vas, Strelčevi vaša tajna će se otkriti

Foto: privatna arhiva

 

Strelac

Posao: Strelčevi koji se bave privatnim biznisom mogu da naiđu na veliki problem u timu zaposlenih. Postoji velika mogućnost prekida saradnje sa nekim od vaših saradnika. Neko od njih može načiniti ozbiljne previde koji vas mogu skupo koštati. Ključ uspeha za vas u ovom periodu sastoji se u pravom timu saradnika.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pa ipak, budite oprezni, jer možete biti otkriveni. To se, pre svega, odnosi na one koji se odluče na to da funkcionišu u paralelnoj vezi.

Zdravlje: Problem sa žučnom kesom.

Jarac

Posao: Veliki broj negativnih aspekata  predstavlja upozorenje da ne ulazite u rizične poslove. Postoji mogućnost zastoja u poslovnoj saradnji sa inostranstvom, jer druga strana može sve vreme insistirati na nekim svojim uslovima poslovanja. Ključ uspeha za ovaj period sastoji se u izboru pravog tima saradnika. 

Ljubav: Tokom ovog perioda može doći do smanjenja tenzije između vas i partnera,  ali će to u potpunosti zavisiti od spremnosti za otvoren razgovor.  Ukoliko budete dozvolili da se i dalje nagomilava ta negativna energija, može doći do otuđenja.

Zdravlje: Naglo opadanje kose.

HOROSKOP ZA PETAK, 6. MAJ Bikovi čekaju vas nesuglasice sa kolegama, Lavovi partner je ljut na vas, Strelčevi vaša tajna će se otkriti

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

Posao: Glavni problem ovog perioda jesu međuljudski odnosi na poslu. Može doći do konfliktnih situacija između vas i vaših kolega, ali i između vas i vaših nadređenih. Ispoljite diplomatski stav i samo na taj način ćete prevazići razlike u stavovima.

Ljubav: Ovaj period može izneti na videlo neki stari problem koji je postojao između vas i partnera već duže vreme. Ovog puta više nećete moći da odlažete njegovo rešenje. Previše ste obuzeti poslovnim obavezama i partner je sa razlogom počeo da sumnja. 

Zdravlje: Pozitivni ste i okruženi prijateljima, zadovoljstvo je obostrano.

Ribe

Posao: Ovaj period donosi vam pozitivno rešenje nekog problema koji je duže vreme postojao na poslu. Vaša saradnja sa inostranim partnerima trebalo bi da protekne odlično. Međutim, unapred se postarajte za adekvatno utvrđene uslove saradnje, kao i krajnje rokove koji će biti potpuno prihvatljivi.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u fazu stabilizacije,  pa će doći do sve većeg zbližavanja između vas. Protekli period je bio buran, pa je između vas dolazilo do krize poverenja i do ljubomornih scena.  Sada će vaš odnos dobiti na kvalitetu.  

Zdravlje: Alergije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading