Astrolozi otkrivaju: Koga slušaju  horoskopski znakovi?
Foto: Shutterstock

Poznato je koliko zvezde imaju uticaj kada je reč o međuljudskim odnosima, a ovoga puta otkrivaju horoskopske znake koji "slušaju" druge.

Oni će najverovatnije prepustiti ovim znacima da vode glavnu reč, neće im se suprotstavljati i prosto su pred njima večito "slabi".

Jarčevi slušaju Lavove

I to nije iznenađujuće. Lavovi su kraljevi životinja i odavno je poznato da vole da budu glavni. Međutim, Lavovi se, koristeći svoj prirodni položaj, ponašaju nepošteno, ne hvale Jarčeve za ispravne postupke, mogu ih ismevati. Ako se, ipak, među njima razvila ljubavna veza, ona će ona biti veoma jaka i stabilna, samo je potrebno da jedan partner posluša drugog.

Devica "upravlja" Vodolijom

Stvar je u tome što ako se Vodolija zaljubi u Devicu, potpuno gubi glavu i postaje poslušna. U rešavanju porodičnih pitanja, Vodolije mogu da urade najviše, ali ako Devica to odobri. Pored toga, ova situacija je u velikoj meri posledica intelekta Devica, jer one lako mogu pronaći pristup bilo kojoj osobi, mogu da identifikuju slabosti.

Ribe slušaju Vage

Činjenica je da Vaga ne može primeniti svoje odluke bez dobrog savetnika, a ako je Riba njen partner, onda ovaj par vremenom neće moći da funkcioniše jedno bez drugog. Oboje imaju veliki uticaj jer je Ribama pravo zadovoljstvo da se osećaju kao mudri savetnici.

Ovnovi su zavisni od Škorpija

Ova veza se posebno manifestuje u romantičnom odnosu muškarca i žene. Muškarac Ovan će svim silama pokušati da pridobije pažnju žene Škorpije. Daće sve od sebe da udovolji lepoj saputnici, a vremenom, Ovan uopšte neće moći bez Škorpije. Uvek će sanjati nekoga poput Škorpije i činiće se kao da on voli više, nego ona.

Strelac "upravlja" Bikom

Bikovi su veoma mirni i skromni ljudi, mogu brzo pasti pod uticaj ambicioznijeg Strelca, poslušati ga. Ako su Bik i Strelac počeli da razvijaju ljubavni odnos, u početku će biti istinski srećni, ali će vremenom Bik ostati bez posla, jer će njegov partner sam donositi odluke, a da ga ne zanima mišljenje voljene osobe. Ova veza će teško opstati.

Blizanci zavise od Jarčeva

Stvar je u tome što su ovi drugi veoma svetle figure i lako postaju idoli Blizancima. Takođe se nadaju da će im Jarčevi pomoći u rešavanju novih problema, postizanju svojih ciljeva. Ipak, Blizanci ne uspevaju da budu kao Jarčevi jer imaju slabiji karakter.

Rak je podložan Vodoliji

Ovo je veoma čudan spoj, posebno ako predstavnici ovih horoskopskih znakova grade odnose, pošto Vodolija potpuno potčinjava manje slabog Raka, dok je Rak takođe spreman da oprosti svom partneru mnoge greške.

Ako niste pronašli svoj horoskopski znak na listi, to samo znači da se nikome "ne klanjate" i na vas je gotovo nemoguće uticati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading