Po ovim osobinama su posebne: Ovo je pet razloga zbog kojih su Vodolije savršeni životni partneri
Foto: Shutterstock

Kažu, njih ćete najlakše prepoznati jer su često neobične, introvertne i pomalo revolucionarne osobe, ali su u isto vreme Vodolije najbolji životni partneri koje možete da imate.

Oni koji imaju Vodoliju uz sebe već sad znaju da je uz njih odan, brižan i ineligentan partner koji uvek pronalazi način da bude uz svoju partnerku. Oni u čije živote Vodolije tek ulaze ili će ušetati u nekoj daljoj ili bližoj budućnosti, u nastavku mogu da pročitaju pet razloga zašto će dobiti najboljeg mogućeg partnera.

1. Vodolije su pametne, ali stvarno pametne

Ovde ne pričamo o konvencionalnoj pameti. Pričamo o tome da kada Vodoliji nešto probudi znatiželju, ona će istražiti svaki mogući ugao teme. Njena žeđ za znanjem čini je savršenim partnerom jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor. Kada pronađu neki fokus, pripadnici ovog znaka su nezaustavljivi. Kada ih dovedete pred roditelje, tačno će znati šta treba da kažu. Kada ih dovedete prijateljima, bez brige, u stanju su da zabave svakoga.

2. Izbegavaju konflikte

Startna pozicija Vodolije uvek je neutralna. Imaju snažan osećaj za poštenje i poštovanje drugih. Sukobe izbegavaju ne zato što su pasivni, nego zato što sebe stavljaju na prvo mesto. Iako su odlični posrednici, nisu nametljivi. Ako se prema njima ne odnosite s poštovanjem, teško ćete dobiti drugu priliku. Vodolije nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nikako neće nigde dovesti. Zato s Vodolijom pored sebe možete biti sigurni da nećete biti deo besmislenih i neprijatnih svađa. Uvek će reći šta im je na umu kako bi popravili situaciju pre nego ona bespotrebno eskalira. Odbojnost prema konfliktima posledica je njihovog samopouzdanja.

3. Vodolije su nezavisne

Svakome je potrebna jedna Vodolija u životu, ali Vodoliji nije potreban niko. Njihova nezavisnost ogleda se u svim aspektima njihovog života, od toga s kim se druže i izlaze pa do karijere. Znaju da novac ne raste na drveću i da veze ne uspevaju zahvaljujući čaroliji. Vodolija zato nikad neće zavisiti od partnera/ke, što je dobro i za vas jer ćete uvek imati vreme za sebe. Snažna i nezavisna samo su neke karakteristike Vodolija. Pazite dobro da je ne ugušite jer je ništa ne užasava više od oduzimanja slobode.

4. Praktične su

Ako želite partnera koji veruje u jednoroge, Vodolija nije najpametniji izbor. Ako pak želite nekoga ko je praktičan i racionalan, onda je ovaj znak idealan izbor. Ako ste osoba koja ima tendenciju da preteruje u nekim stvarima, na primer u trošenju novca, Vodolija je ravnoteža koja vam treba u životu. Ona će biti vaš glas razuma koji će vam šapnuti u uho kada odete predaleko.

5. Vodolija će znati da vas smiri

Ako tražite osobu koja zna da kaže nešto više od „sve će biti u redu“, onda je Vodolija životni partner za vas. Vodolije, naime, uvek znaju šta da kažu, a sve to s primesom humora i lakoće. Razgovor s njima nikad nije usiljen i iskreni su u svemu što rade. Vodolija će bez problema popraviti vaš dan i rešiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading