HOROSKOP ZA 15. JANUAR: Ovo je dan velikih promena, mnogim znakovima će se život okrenuti naopačke!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Poslovna okolina je navikla na vaše predloge, jer iz iskustva znaju da oni uvek donose profitabilne poslove. Očekujte poboljšanje finansija. Bićete zadovoljni rezultatima poslovanja.

Ljubav: Ne možete i nećete da krijete svoja osećanja prema osobi koja vam se već duže vreme dopada, mada je zauzeta. Prijatelji vas odvraćaju od te veze. A da li zapravo, može neko na vas uticati?!

Zdravlje: Zimsko vreme vam prija, a još više praznici, koji su na žalost brzo prošli. Volite praznična veselja, kao i prateće sadržaje.

BIK

Posao: Spremni ste na poteškoće, koje vas prate tokom ovog dana. Umete da se uhvatite u koštac sa poslovnim problemima i nećete odustati dok ih ne rešite.

Ljubav: Rešili ste da saopštite partneru svoje predloge, nije vas briga da li će on na njih pristati ili ne! Vi smatrate da je vaša odluka ispravna.

Zdravlje: Muče vas sinusi. U ovom periodu morate ih maksimalno zašititi.

BLIZANCI

Posao: Ne dozvoljavate da bilo ko utiče na vaše odluke. Oslonite se na svoju intuiciju, ona će vas voditi, nepogrešivo ka cilju. Na kraju ćete imati koristi od vaših nastojanja.

Ljubav: Partner pokazuje izvesnu dozu agresivnosti praćenu ljubomorom i posesivnošću. Iznenađeni ste, jer ga takvog niste do sada videli.

Zdravlje: Nervozni ste, jer posao utiče na vaše raspoloženje, a to ne bi ste hteli da vam se dešava.

RAK

Posao: Umete da ispunite svoja obećanja data poslovnim saradnicima. Zbog toga lako održavate saradnju sa njima. Verujete jedno drugom, a svoju saradnju možete nazvati uspešnom.

Ljubav: Osetljivi ste na partnerove primedbe, mada znate da je u mnogim stvarima u pravu. Pokušajte da se prilagodite okolnostima, kako bi ste ostvarili bolji odnos.

Zdravlje: Poteškoće sa glavoboljom, zbog napetosti.

LAV

Posao: U svemu volite da prednjačite, ali niste baš istrajni u realizaciji poslova. Srećom, okruženi ste odgovornim i radnim saradnicima, koji prate vaše zamisli.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada je nastojala da vam se približi. Međutim, kada ste i vi pokazali znake interesovanja, ona se povukla u svoju ljušturu. Možda ste prenaglili?!

Zdravlje: Opterećeni ste poslovima, ne možete da se odmorite, od stalne napetosti.

DEVICA

Posao: Vaše ideje nisu opravdale očekivanja i sada ste na „ tankom ledu „ kod poslodavca. Ne brinite, to je samo prolazna kriza, ali nemojte dozvoliti da vam se to i dalje dešava.

Ljubav: Unosite posao u intimno okruženje. Partner to ne odobrava, ne želi da učestvuje u vašim poslovima. Oseća se zanemarenim, što u njemu stvara konfuziju. Hteo bi vas za sebe, potpuno.

Zdravlje: Čuvajte se padova, lomova, ali i saobraćaja, takođe.

VAGA

Posao: Uvek ste napredni u predlozima, okolina vam zavidi na dovitljivosti. Pokušavaju da vam „ ukradu „ ideje, stoga povedite računa šta kome saopštavate.

Ljubav: Ljubomora partnera je postala konstantna, što vas uznemirava. Njegovo ponašanje postaje neprijatno, čak i na javnom mestu, među prijateljima.

Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam, dehidriraćete! Izbegavajte da pijete mnogo kafe, jer ona deluje kao diuretik.

ŠKORPIJA

Posao: Iznenadiće vas saradnici u koje ste imali poverenje, svojim zlonamernim sugestijama o vama, koje iznose nadređenima. U pitanju je samo ljubomora. Neće vam naneti štetu!

Ljubav: Potrebno vam je da se osamite, da prikupite utrošenu energiju. Povlačite se u sebe, a partner sluti da je on sam tome doprineo.

Zdravlje: Desni vam krvare, proverite kod zubara da vam nije počela paradentoza.

STRELAC

Posao: Počeli ste da se zamarate na poslu, očigledno da ste prevazišli poslove koji vam se nude. Vreme je da krenete dalje, bilo kroz napredovanje na postojećem poslu, bilo kroz odlazak u drugu firmu.

Ljubav: Između vas i partnera vlada nezdrava atmosfera. Počeli ste da peckate jedno drugo, što vremenom može da pređe u daleko ozbiljniji problem. Nađite rešenje ili prekinite odnos.

Zdravlje: Imate problem sa varenjem.

JARAC

Posao: Vaša vrednoća, izdržljivost su nadaleko poznati. Teško vas drugi prate. Ali, vi to i ne očekujete, jer ponajviše verujete sebi, oslanjate se isključivo na svoje procene.

Ljubav: Partner je počeo da vas kontroliše, da se upliće u vaše odluke, što je počelo da vas nervira. Ukoliko uskoro ne shvati da greši, stavićete tačku na taj odnos.

Zdravlje: Pijte prirodne čajeve, na bazi lekovitih bilja.

VODOLIJA

Posao: Razmirice na poslu mogu dostići kulminaciju zbog ranije nerešenih problema, koji su sada počeli da izimaju svoj danak.

Ljubav: Spremni ste za novu emociju, novu ljubav. Upoznajete je na neobičnom mestu, sasvim slučajno. Ostavlja na vas snažan utisak.

Zdravlje: Ukočenost ramenog i vratnog dela.

RIBE

Posao: Imate planove, ideje, ali da li su blizu realnosti?! Možete se vrlo razočarati, ukoliko ne uspete da ih realizujete. Da li ste dovoljno objektivni?

Ljubav: Nemojte partneru iznositi izmišljotine, laži, jer ni sami ne verujete u verodostojnost onoga što izgovorite. Partner se može samo razočarati.

Zdravlje: Problemi sa variranjem pritiska. Obavezan je odlazak kod kardiologa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading