TAROT PROGNOZA ZA 2022. GODINU Dva znaka dobijaju dobru kartu velikog uspeha, a jedan najgoru -Smrt
Foto: Shutterstock

Tarot vam omogućava da pogledate u sebe, da upoznate aspekte svoje ličnosti i saznate šta nas čeka. Samo jedna karta iz špila je dovoljna da vidite predstojeće događaje. 

Ovan - Kočija

Ovo je karta potpunog samopouzdanja, spokoja i harmonije. Govori o važnim promenama u karijeri, uspehu u poslu i ličnom rastu. Ovan će moći samostalno da prevaziđe sve poteškoće i prepreke, a to će im podići  samopouzdanje i umiriti temperament. U 2022. Ovan će imati mnogo korisnih i zanimljivih poznanstava, a godina će biti uspešna i za putovanja - poslovnai privatna. A slobodni Ovnovi će sigurno upoznati svoju srodnu dušu.

Bik - Car

Tajna snage, moći, veličine i hrabrosti. Karta je simbol Bikovih ambicija, koji će se briljantno nositi sa svim poteškoćama. Godina 2022. će biti uspešna za realizaciju svih ideja, kako u karijeri, tako i u ličnom životu. Takođe, predstavnici ovog znaka će se posvetiti ličnom razvoju, a pre svega upoznavanju sebe, zbog čega će biti mudriji i razboritiji.

Blizanci - Smrt (obrnuto)

Nemojte da vas uplaši ova karta. Ona samo govori o kraju dosadanje situacije i početku novih događaja. Verovatno će ove promene doneti određene poteškoće, ali Blizanci svakako moraju da budu u stanju da ih prevaziđu da bi došlo do unutrašnjeg preporoda, koji podrazumeva mir i harmoniju. A 2022. je takođe posebno povoljan period za pozitivne promene u ljubavnoj sferi.

Rak - Pustinjak

Glavni zadatak Pustinjaka je da upozna i prihvati sebe. Sve naše nevolje dolaze od toga što slabo razumemo sve aspekte sopstvene ličnosti i ne znamo kako da ih pravilno koristimo. Godine 2022. Rakovi će to moći da promene. Godina im donosi borbu sa sopstvenim strastima i zabludama, koje će ih izvesti na pravi put. Takođe, čeka ih uspeh u radu i učenju (ako dugo planirate da konačno naučite strani jezik - vreme je).

Lav - Svet (obrnuto)

Lavove čekaju ozbiljne životne promene i važne lekcije. Tokom ove godine moraće da se izbore sa ponosom i nauče da vide druge ljude oko sebe. Biće mnogo situacija u kojima će se predstavnici ovog znaka osećati neprijatno, ali ne treba da ih izbegavaju - one će pomoći da se otvore nove perspektive i mogućnosti. A oni Lavovi koji još nisu pronašli srodnu dušu, upoznaće 2022. osobu ksa kojom će izgraditi duboku vezu.

Devica - Ljubavnici

Ova karta svakako govori o pojavi velike ljubavi u životu Device. Zahvaljujući ljubavnoj inspiraciji, sve će im biti mnogo lakše.  Porodične Device će sagledati svoj status na nov način i ceniće svoje rođake i prijatelje. Takođe, Ljubavnici nagoveštavaju i pravljenje novih životnih izbora. Odluka će najverovatnije biti teška, ali nakon što ste je doneli, možete preći na viši nivo duhovnog razvoja.

Vaga - Đavo (obrnuto)

Godina 2022. biće puna iskušenja i haosa za Vagu. Međutim, s obzirom na to da je karta obrnuta, može se reći da će predstavnici ovog znaka moći da se saberu i prevaziđu poteškoće. Kao rezultat toga, pronaći će mir i harmoniju i jasno videti svoj put. Podići će im se samopouzdanje, što će im pomoći da ostvare svoje želje u karijeri, po pitanju finansija i privatnog života.

Škorpija - Mađioničar

Karta ukazuje na prisustvo onih kvaliteta koji su neophodni za razvoj talenata i brzo napredovanje. Mašta, ambicija, samopouzdanje, liderski kvaliteti i intuicija – ovo neće nedostajati Škorpijama u 2022. godini. Oni će lako moći da reše sve dugogodišnje probleme, značajno povećaju trenutni prihod i obnove odnose sa voljenom osobom.

Strelac - Zvezda

Godina Crnog vodenog tigra biće uspešna i srećna za predstavnike ovog znaka. Karta simbolizuje nadu, radosne promene, dobro zdravlje i harmoniju u ljubavi. Šarm svojstven Strelcu i beskrajno dobro raspoloženje pomoći će da sve ideje sprovedu u dela. Dakle, 2022. je najbolje vreme za otkrivanje novih hobija i sticanje zanimljivih veština!

Jarac - Luda

Luda predstavlja slobodu, nova iskustva, avanture, pa čak i ekstremne situacije. Treba biti oprezan i proračunat, jer ova staza obećava mnogo naglih skretanja. Ali zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti, Jarčevi će moći da izvuku korisne životne lekcije i postignu impresivan uspeh: kako u karijeri, tako i u ličnom životu.

Vodolija - Toranj (obrnuto)

Predstavnici ovog znaka moći će da reše stare sukobe. Glavna stvar je da pokušate da ne potiskujete emocije i osećanja u sebi, već da budete iskreni i otvoreni. Tada će se pozitivne promene sigurno desiti! Takođe, 2022. godina će biti povoljna za Vodoliju za napredovanje u karijeri i jačanje odnosa sa voljenim osobama.

Ribe - Mesec (obrnut)

U 2022. Ribe ne bi trebalo previše da se oslanjaju na intuiciju - ona ​​može doneti i privući ne baš prijatne događaje. Ali racionalnost i praktičnost, pomoći će da se oslobodite haosa i sve postavite na svoje mesto. Konkretno, definišite zaista važne ciljeve i napravite plan za njihovo postizanje. U privatnom životu Ribe će moći da se oslobode nesigurnosti i iluzija, više će verovati svom partneru i osećaće se istinski voljeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading