HOROSKOP ZA UTORAK, 14. DECEMBAR Ovan i Blizanci imaće neprijatnost na poslu, Devica i Strelac probleme sa zdravljem, Jarac sreće staru ljubav
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete manji konflikt sa poslovnim saradnicima danas. Moguće su neke neprijatne okolnosti u kojima se nećete baš najbolje osećati.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Uradite ono što je do vas kako biste pronašli sreću i samopouzdanje.Važno je da budete iskreni prema sebi.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni zdravstvenim problemima koji su najviše vezani za urogenitalni trakt pa o tome treba da vodite računa.

BIK

POSAO: Imate dosta obaveza ispred sebe tokom današnjeg dana, pa vam je pravilna organizacija jako važna.Potrudite se da budete maksimalno spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ako želite da dođete do nekih novih poznanstava, važno je da se više pokrenete i da budete malo društveniji. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekom zatvaranju u sebe.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su problemi koje nećete moći sami da rešite.Očekuje vas period u kojem ćete potražiti pomoć saradnika.

LJUBAV: Sasvim neočekivano susrećete vašu staru simpatiju. Moguće je da će se u vama ponovo probuditi neke emocije i da ćete poželeti spajanje i zbližavanje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa aritmijom su mogući kod vas. Generalno vas očekuje nezgodan period kada je u pitanju vaše zdravlje. Potrudite se da povedete viša računa o sebi.

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. DECEMBAR Ovan i Blizanci imaće neprijatnost na poslu, Devica i Strelac probleme sa zdravljem, Jarac sreće staru ljubav

Profimedia

 

RAK

POSAO: Današnji dan vam na neki način može biti težak, pa nemojte sada da započinjete nove poslove. Možete da očekujete kočnice na svim poljima. Nemojte da ulazite u dugove.

LJUBAV: Voljena osoba vas često nervira zbog navika koje ima. Čini vam se da ste malo prenaglili kada ste počeli da živite zajedno i sada se predomišljate oko važnih odluka.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se prevelikom naporu danas, jer bi zdravlje moglo da vam bude prilično osetljivo. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima.

LAV

POSAO: Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju.

LJUBAV: Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod vašeg partnera. Moguće je da vas neke stvari iznenađuju i da niste sigurni kako da se postavite.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni novim tegobama na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju na ovom polju. Povoljan je dan da pokrenete rešavanje nekih važnih pitanja kada je u pitanju vaš posao. Potrudite se oko toga.

LJUBAV: Potrebno vam je više razumevanja od strane partnera. Ponekad imate utisak da sa njegove strane nema dovoljno podrške za ostvarenje svojih ciljeva.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Bilo bi dobro da povedete više računa o svom zdravlju, ali i da menjate način ishrane i navike.

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. DECEMBAR Ovan i Blizanci imaće neprijatnost na poslu, Devica i Strelac probleme sa zdravljem, Jarac sreće staru ljubav

Foto: Getty Images

 

VAGA

POSAO: Probleme koje ste imali na poslu ćete uspeti da rešite mnogo lakše nego ranije. Povoljan vam je dan da se posvetite konkretnim radnim zadacima i njihovom izvršavanju.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi pokažete da ćete joj pružiti dovoljno strpljenja i da ćete biti spremni da joj se posvetite.Vaš odnos može da napreduje, ako se budete potrudili.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Posetite lekara ako budete imali veće tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobićete priliv novca danas. Očekuje vas mogućnost i da obavite neke važne poslovne razgovore koji će u budućnosti da vam donesu nove prilike za zaradu.

LJUBAV: Situacija između vas i voljene osobe nije onakva kakvu ste želeli i pokušavate da nađete neko rešenje za to. Možete da očekujete da će naredni period biti za vašu ljubav nezgodan.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas pa možete da budete skloni i gojenju u narednom periodu. Možete da očekujte težu fazu ako već imate probleme sa viškom kilograma.

STRELAC

POSAO: Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da ostvarite poboljšanje okolnosti na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke dobre vesti na poslu.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme koje ćete imati samo za partnera. Moguće je da ste se na neki način malo udaljili i da vam to sada prilično teško pada.

ZDRAVLJE: Problemi sa vrtoglavicom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Potrudite se da redovno proveravate krvni pritisak, ali i da se ne zamarate previše.

HOROSKOP ZA UTORAK, 14. DECEMBAR Ovan i Blizanci imaće neprijatnost na poslu, Devica i Strelac probleme sa zdravljem, Jarac sreće staru ljubav

Foto: Getty Images

 

JARAC

POSAO: Uskoro će vam se otvoriti prilika da sklopite neko novo poslovno partnerstvo koje bi moglo da bude značajno za vas. Očekuje vas poslovni napredak i nove mogućnosti.

LJUBAV: Moguće je da vas emocije veoma jako vuku unazad, ka osobi iz prošlosti koju niste preboleli. Spremite se za neko suočavanje sa svojim emotivnim željama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom kod vas su naglašeni. Nestabilna situacija na polju emocija vas pritiska i loše vam utiče na raspoloženje. Porazgovarajte sa nekim na tu temu.

VODOLIJA

POSAO: Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju posao. Danas vas zvezde čuvaju!

LJUBAV: Imaćete dobar odnos sa partnerom. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa njim. Ako ste slobodni, imate šanse da dođe do novog flerta.

ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala i vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Takođe je važno i da budete redovno fizički aktivni kako bi se dobro osećali.

RIBE

POSAO: Potrudićete se da se ipak posvetite poslu iako možda danas i niste baš sjajno raspoloženi.Važno je da nađete motivaciju i da prihvatite svoje obaveze.

LJUBAV: Izbegavajte svađe sa voljenom osobom, jer bi mogle da se završe neočekivano loše po vas. Nije vam povoljan dan za ljubav i osećate se usamljeno i neshvaćeno danas.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i podložni problemima sa zdravljem. Današnji dan vam je nepovoljan, pa ćete se najbolje osećati ako budete ostali kod kuće. Pazite na zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading