HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 13. DECEMBAR Blizanci flertuju zabave radi, Jarac ima priliku za promenu posla, evo šta čeka ostale
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Opušteni ste i pred vama je dan u kojem nećete imati previše obaveza. Posao vas sada ne opterećuje ni najmanje. Iako je ponedeljak, imate tu sreću da niste opterećeni poslom.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste da na polju ljubavi date sve od sebe kako bi usrećili voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Bez problema kod vas kada je u pitanju zdravlje. Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo energije u sebi i u kojem ćete se osećati prilčno dobro.

BIK

POSAO: Sada kada imate priliku da promenite neke važne stvari u poslovnom okruženju, treba da je iskoristite.Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i srećnom kraju.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom koja već duže vreme želi da vam se približi. Možete da očekujete da će i vama biti sada nekako lakše da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje i zadovoljni ste zbog toga. Ukoliko ste imali neki problem iz prošlosti sada je povoljna faza da ga postepeno- korak po korak rešite.

BLIZANCI

POSAO: Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nova vrata ka mogućnosti da ostvarite poslovni uspeh. Spremni ste da na poslovnom polju malo i rizikujete kako bi ostvarili dobre rezultate.

LJUBAV: Uživate u paralelnom flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Moguće je da vam veći broj udvarača na neki način hrani ego.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži. Tokom današnjeg dana ne biste trebali da očekujete probleme ili bilo kakve komplikacije na polju zdravlja.

Foto: Pexels

 

RAK

POSAO: Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate dovoljno motivacije da budete posvećeni svom poslu i da na ovom polju ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da postoji osoba do koje vam je stalo, ali vama još uvek nije lako da otvoreno pokažete svoja osećanja prema njoj.Vaš odnos može da bude promenljiv.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za žuč su naglašeni kod vas, a moguće je da ćete imati i neku osetljivost želuca. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

LAV

POSAO: Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze.Očekuje vas period za donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Partner vam je veoma posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Ako ste slobodni, prija vam jedna Vaga sa kojom ste uspeli da ostvarite pozitivnu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i danas bi zdravlje moglo da vam bude osetljivo. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće na ovom polju. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da obavite veliki broj obaveza i da ćete biti veoma efiksani.Spremni ste da se posvetite svom poslu i obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Neka iznenađenja vas očekuju danas pa je važno da budete spremni da brzo reagujete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni problemima kada je u pitanju vaše zdravlje.

VAGA

POSAO: Srećne okolnosti u kojima se nalazite će vam obezbediti mogućnost da se stanje na poslovnom planu popravi. Možete da se nadate pozitivnom danu kada je u pitanju vaš posao.

LJUBAV: Moguće je da pred partnerom imate neke strepnje i da je vaš odnos krenuo u pogrešnom pravcu. Dosta toga vas opterećuje i imate sve manje poverenja.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Spremni ste da se posvetite stvaranju boljih navika kada je u pitanju vaše zdravlje i da rešavate probleme koje ste imali ranije.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti usmereni na važne poslove. Dosta toga je sada samo na vama i zato je bitno da budete spremni da se aktivno posvetite svom poslu.

LJUBAV: Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i nestabilnost u vaš odnos i da vam nije lako da se sa tim izborite.Dosta toga vas opterećuje.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni upalama i infekcijama.Zato bi bilo najbolje da posetite lekara. 

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Ako želite da postignete poslovni uspeh, neophodno je da se ozbiljno posvetite poslu i da prihvatite neke obaveze koje vam se nameću. Nemojte da bežite od posla.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od partnera. Potrebna vam je pauza i vreme za razmišljanje kako biste mogli da odlučite šta je ono što želite.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je osetljiv. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti.

JARAC

POSAO: Imate veoma dobre šanse da se zaposlite danas, ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati dosta dobrih prilika.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene, jer pored trenutnog partnera niste zadovoljni. Očekuje vas splet težih okolnosti kada je u pitanju vaše polje ljubavi, nećete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u leđima koji bi mogli da vam predstavljaju probleme. Dolazi faza u kojoj će vam prijati fizička aktivnost i bilo kakve vežbe za kičmu.

VODOLIJA

POSAO: Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i možete da očekujete da ćete doći do važnih promena.Uspećete da ostvarite svoje planove, iako niste imali mnogo nade u to.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada kakva su vam osećanja i namere prema njoj. Očekuje vas jako povoljan dan za početak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i dobro se osećate kada ste u pokretu. Očekuje vas jako povoljan dan u kojem će za vas bavljenje sportom biti od velikog značaja.

RIBE

POSAO: Izbegavajte veća ulaganja danas i generalno pazite na svoj novac, jer je moguća neka manja šteta kod vas. Spremite se za to da budete malo pasivniji na poslovnom planu sada.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da joj se prilagodite i da prema njoj budete topli i nežni kao što ste bili nekada. Očekuje vas period u kojem bi mogli da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola koji bi mogao veoma negativno da se odrazi na vaše zdravlje. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi i skloni padu imuniteta.

Komentari (0)

Loading