HOROSKOP ZA SREDU, 8. DECEMBAR Strelčevi sudbina je na vašoj strani, Vage ne oklevajte, čeka vas ljubav, Lavovi posetite zubara
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Dan nije povoljan za posao. Sada pokušajte da izbegavate važne obaveze i pozabavite se samo rutinskim stvarima. Potrudite se da se sada ne opterećujete poslom previše.

LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ste u prošlosti gajili jaka osećanja. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Kod vas je danas moguć manji pad energije. Potrudite se da date sve od sebe kako bi našli vremena za odmor i opuštanje. Nije vreme da se forsirate na bilo koji način.

BIK

POSAO: Nemojte da pokazujete da niste sigurni u ono što pričate i planirate. Važno je da na ovom polju dođete do više samopouzdanja  i sigurnosti u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Paralelne ljubavne veze nisu za vas. Moguće je da ste dobili ponudu, ali je i odbili. Potrebno je vreme dok se u važem životu ne pojavi osoba sa ozbiljnim namerama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Veoma je moguće da ćete biti preterano napeti i pod stresom. Nađite način da se malo relaksirate.

BLIZANCI

POSAO: Čekate da čujete neke vesti o poslu u koji ste uložili mnogo energije. Pred vama je malo usporen dan na ovom planu. Moguće je da nećete biti baš zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni čestim svađama i trzavicama.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu. Velike su šanse da ćete uspeti da prevaziđete neke tegobe koje ste ranije imali na ovom polju.

Foto; iStock-Getty-Images

 

RAK

POSAO: Važno je da imate dovoljno strpljenja kako biste mogli postepeno, korak po korak da ostvarite uspeh na ovom polju. Potrudite se da se posvetite svojim prioritetima.

LJUBAV: Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe sa kojom ste želeli da uđete u ljubavnu vezu. Niste sigurni iz kog razloga su vam se okolnosti samo preokrenule.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi na polju zdravlja i nije vam lako da ostvarite stabilnost. Potrebno je da se posavetujete sa vašim lekarom oko svega.

LAV

POSAO: Vaš poslovni partner je pokazao da možete da se oslonite na njega i zadovoljni ste zbog svega što vam je pružio tokom saradnje. Moguć je prekid ugovora ili poslovanja.

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi i smatrate da voljena osoba nije iskrena ka vama. Posesivnost vas opterećuje i možete da budete na neki način opterećeni ljubomorom koja je u vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste trebali da posetite zubara radi redovne kontrole.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se borite za opstanak na ovom polju i da će uskoro doći do neminovnih promena kod vas. Potrudite se da prihvatite da je došlo vreme za neke nove stvari.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Smatrate da ste spremni za taj veliki korak. Ako ste već u braku, onda je moguće da razmišljate o tome da dobijete dete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju. Pogotovo su vam osetljivi ženski organi.

VAGA

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na svoj posao, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manji napredak. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili poslovno uspšeni.

LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Spremni ste za prvi korak ka njoj. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivna dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke i potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika. Jako je važno da se potrudite da živite zdravije i da se hranite zdravije.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako ne budete bili dovoljno okrenuti poslovnim dešavanjima, mogli biste da propustite neke važne momente na ovom polju. Potrudite se da budete skoncentrisani na posao.

LJUBAV: Veoma brzopleto donosite odluke. Nekada niste svesni da bi vaša dela mogla da povrede drugu osobu. Ukoliko ste slobodni, sada nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se, potrudite se da budete u skladu sami sa sobom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim zdravstvenim problemima.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Nemojte da se mešate u tuđe odluke i potrudite se da danas gledate samo svoj posao i da se držite po strani. Važno je da se pridržavate određenih granica na ovom polju.

LJUBAV: Potrudite se da steknete dovoljno poverenja u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla zaista da napreduje. Važno je da radite na boljoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kod vas u narednom periodu. Velike su šanse da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije. Sudbina je na vašoj strani.

JARAC

POSAO: Pred vama je veoma dobar period za poslovno polje, ne biste trebali da očekujete trzavice i probleme. Možete da se nadate jednom generalno dobrom danu.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti i da vodi ka zajednici ili braku. Spremni ste za nove ljubavne odluke koje uskoro nastupaju.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu manju intervenciju. Možete da očekujete da će stanje na polju zdravlja da vam ide na bolje.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju poslovno polje. Imaćete dobre vesti po pitanju posla ili ćete dobiti novu ponudu koja će vam biti značajna.

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu ka osobi koja vam se dopada, ona će prihvatiti da uđe u vezu sa vama. Možete da očekujete pozitivna ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa prehladom, glavoboljama i sličnim tegobama.

RIBE

POSAO: Pred vama je pozitivan period tokom kojeg možete da ostvarite neki napredak na polju posla. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite poslovne planove koje imate.

LJUBAV: Neophodno je da promenite način razmišljanja, ali i stil komunukacije sa partnerom kako bi vaš odnos mogao da opstane. Potrudite se da radite na vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i teškim emocijama u ovom periodu. Može da se desi da se nekako povučete u sebe i da se otuđite od spoljnog sveta na neki način.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

08.12.2021 09:43

Necu danas, ja cu sutra da pocnem sa novom vezom.🤣🤣🤣🙋‍♂️💋🦂!