HOROSKOP ZA SREDU, 8. DECEMBAR Strelčevi sudbina je na vašoj strani, Vage ne oklevajte, čeka vas ljubav, Lavovi posetite zubara
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Dan nije povoljan za posao. Sada pokušajte da izbegavate važne obaveze i pozabavite se samo rutinskim stvarima. Potrudite se da se sada ne opterećujete poslom previše.

LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ste u prošlosti gajili jaka osećanja. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Kod vas je danas moguć manji pad energije. Potrudite se da date sve od sebe kako bi našli vremena za odmor i opuštanje. Nije vreme da se forsirate na bilo koji način.

BIK

POSAO: Nemojte da pokazujete da niste sigurni u ono što pričate i planirate. Važno je da na ovom polju dođete do više samopouzdanja  i sigurnosti u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Paralelne ljubavne veze nisu za vas. Moguće je da ste dobili ponudu, ali je i odbili. Potrebno je vreme dok se u važem životu ne pojavi osoba sa ozbiljnim namerama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Veoma je moguće da ćete biti preterano napeti i pod stresom. Nađite način da se malo relaksirate.

BLIZANCI

POSAO: Čekate da čujete neke vesti o poslu u koji ste uložili mnogo energije. Pred vama je malo usporen dan na ovom planu. Moguće je da nećete biti baš zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni čestim svađama i trzavicama.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu. Velike su šanse da ćete uspeti da prevaziđete neke tegobe koje ste ranije imali na ovom polju.

HOROSKOP ZA SREDU, 8. DECEMBAR Strelčevi sudbina je na vašoj strani, Vage ne oklevajte, čeka vas ljubav, Lavovi posetite zubara

Foto; iStock-Getty-Images

 

RAK

POSAO: Važno je da imate dovoljno strpljenja kako biste mogli postepeno, korak po korak da ostvarite uspeh na ovom polju. Potrudite se da se posvetite svojim prioritetima.

LJUBAV: Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe sa kojom ste želeli da uđete u ljubavnu vezu. Niste sigurni iz kog razloga su vam se okolnosti samo preokrenule.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi na polju zdravlja i nije vam lako da ostvarite stabilnost. Potrebno je da se posavetujete sa vašim lekarom oko svega.

LAV

POSAO: Vaš poslovni partner je pokazao da možete da se oslonite na njega i zadovoljni ste zbog svega što vam je pružio tokom saradnje. Moguć je prekid ugovora ili poslovanja.

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi i smatrate da voljena osoba nije iskrena ka vama. Posesivnost vas opterećuje i možete da budete na neki način opterećeni ljubomorom koja je u vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste trebali da posetite zubara radi redovne kontrole.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se borite za opstanak na ovom polju i da će uskoro doći do neminovnih promena kod vas. Potrudite se da prihvatite da je došlo vreme za neke nove stvari.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Smatrate da ste spremni za taj veliki korak. Ako ste već u braku, onda je moguće da razmišljate o tome da dobijete dete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju. Pogotovo su vam osetljivi ženski organi.

VAGA

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na svoj posao, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manji napredak. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili poslovno uspšeni.

LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa osobom koja vam se dopada već duže vreme. Spremni ste za prvi korak ka njoj. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivna dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke i potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika. Jako je važno da se potrudite da živite zdravije i da se hranite zdravije.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako ne budete bili dovoljno okrenuti poslovnim dešavanjima, mogli biste da propustite neke važne momente na ovom polju. Potrudite se da budete skoncentrisani na posao.

LJUBAV: Veoma brzopleto donosite odluke. Nekada niste svesni da bi vaša dela mogla da povrede drugu osobu. Ukoliko ste slobodni, sada nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se, potrudite se da budete u skladu sami sa sobom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim zdravstvenim problemima.

HOROSKOP ZA SREDU, 8. DECEMBAR Strelčevi sudbina je na vašoj strani, Vage ne oklevajte, čeka vas ljubav, Lavovi posetite zubara

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Nemojte da se mešate u tuđe odluke i potrudite se da danas gledate samo svoj posao i da se držite po strani. Važno je da se pridržavate određenih granica na ovom polju.

LJUBAV: Potrudite se da steknete dovoljno poverenja u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla zaista da napreduje. Važno je da radite na boljoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kod vas u narednom periodu. Velike su šanse da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije. Sudbina je na vašoj strani.

JARAC

POSAO: Pred vama je veoma dobar period za poslovno polje, ne biste trebali da očekujete trzavice i probleme. Možete da se nadate jednom generalno dobrom danu.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti i da vodi ka zajednici ili braku. Spremni ste za nove ljubavne odluke koje uskoro nastupaju.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu manju intervenciju. Možete da očekujete da će stanje na polju zdravlja da vam ide na bolje.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju poslovno polje. Imaćete dobre vesti po pitanju posla ili ćete dobiti novu ponudu koja će vam biti značajna.

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu ka osobi koja vam se dopada, ona će prihvatiti da uđe u vezu sa vama. Možete da očekujete pozitivna ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa prehladom, glavoboljama i sličnim tegobama.

RIBE

POSAO: Pred vama je pozitivan period tokom kojeg možete da ostvarite neki napredak na polju posla. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite poslovne planove koje imate.

LJUBAV: Neophodno je da promenite način razmišljanja, ali i stil komunukacije sa partnerom kako bi vaš odnos mogao da opstane. Potrudite se da radite na vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i teškim emocijama u ovom periodu. Može da se desi da se nekako povučete u sebe i da se otuđite od spoljnog sveta na neki način.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

08.12.2021 09:43

Necu danas, ja cu sutra da pocnem sa novom vezom.🤣🤣🤣🙋‍♂️💋🦂!