PLJUŠTE PARE! Otvara se portal obilja, koji će uticati na finansijsko stanje svih znakova
Foto: Pexels

Period koji astrolozi nazivaju "koridorom pomračenja" počeo je 19. novembra., a po rečima astrologa ovaj aspekt će i te kako uticati na finansijsko stanje svih znakova Zodijaka. Saznajte kakve promene očekuju vaš znak!

Ovan

Veoma dobar trenutak za povećanje prihoda. Razmislite o poslu sa skraćenim radnim vremenom ili o otpočinjanju sopstvenog biznisa. Ako već duže vreme planirate da upišete neki kurs ili konsultacije sa finansijskim stručnjakom, sada je pravi trenutak.

Bik

Za Bika je ovo praktično sudbonosni period. Važno je da definišete svoje ciljeve za budućnost, da razumete šta zaista želite i počnete da uvodite promene. Trenutak ne može biti bolji, zato udahnite duboko i samo napred! Sve će krenuti nabolje.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka u periodu "koridora pomračenja" treba da slušaju sebe, da rade na sopstvenom razvoju. Napravite pauzu i dobro razmislite šta želite u životu. To će vam pomoći da osmislite plan koji će vam povećati finansije.

Rak

Vreme je da se Rakovi aktiviraju. Astrolozi im savetuju da povećaju mrežu poznanstava i kontakata, imaće višestruko koristi od toga. Novi ljudi će im pomoći da ostvare bolje prihode, a sve kroz neke nove projekte i ponude.

Lav

Lavu zvezde nagoveštavaju značajne promene u životu. Postoji velika mogućnost da će odlučiti da promene posao ili će se, pak, popeti na lestvici karijere. U svakom slučaju, stvar će se pokrenuti i očekuju ih bolji periodi, što će posebno biti uočljivo na polju finansija.

Devica

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka sad je najbolji trenutak da unaprede svoje veštine ili nauče nešto novo. Samo kroz nova saznanja doći će do boljeg profita i jačanja polja finansija, kažu zvezde.

Vaga

Ako budu u stanju da prevaziđu svoje strahove i sumnje, postoji velika šansa da zarade ogromne pare. Zvezde nagoveštavaju prijatne promene u životu.

Škorpija

Škorpiju očekuju ogromne promene u ovom periodu, prvenstveno na polju karijere. Postoji velika mogućnost da će započeti sopstveni biznis, tako da u narednim mesecima mogu da očekuju da će biti "tesno" sa parama...

Strelac

Zvezde savetuju Strelcu da napravi pauzu jer je previše obaveza preuzeo na sebe. Trebalo bi da povede računa o zdravlju, razmisli o ishrani i načinu života. Na poslu su šefovi zadovoljni, ali još uvek to neće uticati na povećenje plate.

Jarac

Jarčevi bi trebalo da razmisle o promeni posla. Novo proslovno okruženje, pa čak i ono koje nije usko vezano za dosadašnju struku, može im doneti mnogo veće prihode. Samo treba da se odvaže.

Vodolija

Vodolije će trošiti novac i to baš, baš "široko". Postoji velika mogućnost da se odvaže da ulože novac u novi dom - bilo da podignu kredit, plate učešće i slično. Mudra odluka zbog koje neće zažaliti.

Ribe

Da biste privukli "novčane tokove" u svoj život i "podebljali" novčanik, neophodno je da komunicirate više. Nove veze i poslovna putovanja svakako će uroditi plodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading