GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU 4 znaka biće miljenici Fortune, njima će novac bukvalno padati u krilo
Foto: Shutterstock

Prema prognozi astrologa, u 2022. četiri znaka mogu mirne duše da uplate put oko sveta, jer će praktično plivati u parama! A evo i koga to očekuje velika sreća u narednoj godini.

Ovan

Sreća prati Ovna u svim poslovnim avanturama. Šta god da su želeli da ostvare, kakvom god da su se uspehu nadali, 2022 će im doneti. Astrolozi savetuju da prvu polovinu godine provedu u detaljnom planiranju poslovnih  poduhvata, jer u drugoj polovini stiže nagrada. Predstavnici ovog znaka će se neverovatno obogatiti naredne godine.

Blizanci

Naredna godina biće puna izazova za Blizance, ali doba stvar je što su im zvezde naklonjene i one će im pomoći da se sa svime nose. Predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju promene na poslu, i mada će isprva biti nezadovoljni zbog toga, ispostaviće se da im je "upala sekira u med". Blizanci, slobodno zakažite neko luks putovanje ili merkajte nekretnine, u 2022. će vam pare bukvalno padati u krilo.

Škorpija

Potpuno neočekivana stvar će se desiti Škorpijama. Upariće posao sa hobijem i ispostaviće se da je to bila najmudrija odluka koju su doneli. Ovo kombinacija doneće im "brdo" novca, mnogo više nego što su se usudili da sanjaju. Istina, da bi se sve to desilo, moraće dobro da "zapnu". Ali isplatiće se. Kako astrolozi kažu, i to sa kamatom.

Vodolija

Ni ovom znaku novac neće pasti s neba, moraće dobro da se pomuči, ali svakako ga očekuje veliko bogatstvo u 2022. godini. Astrolozi napominju da će prva polovina godine biti idealna za rešavanje neki kriza na poslu, određenih problema, kao i za započinjanje novih projekata. Najverovatnije će okrenuti novi list i započeti posao koji će biti više nego unosan.

Komentari (0)

Loading