HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. OKTOBAR: Pozitivne promene za Jarca, ozbiljni problemi sa zdravljem za Strelca, uzbudljiva ljubavna avantura za Škorpiju
Foto: Depositphotos

OVAN

POSAO: Današnji poslovni sastanak može da odluči vašu budućnost na trenutnom poslu. Budite spremni na promene. Takođe je važno i da pokažete da ćete se zauzeti za svoj interes.

LJUBAV: Danas ćete odlučiti da otvorenije priđete jednoj mlađoj osobi koja je privuka vašu pažnju. Imaćete puno samopouzdanja i to se na vama vidi. Očekuje vas ljubavni uspeh.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očkujete generalno povoljan period kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

BIK

POSAO: Ako osećate da neke situacije na vašem poslu nisu razrešene, vreme je da im se posvetite. Danas je odličan dan za to da donesete neke konačne odluke.

LJUBAV: Vaša visoka očekivanja su vas opet dovela do razočarenja. Pokušajte da realnije procenjujete ljude. U narednom periodu nećete imat značajnije emotivne prilike.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom kod vas u narednom periodu. Hormoni bi mogli da vam budu veoma promenljivi i loše se osećate zbog toga sada.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija vam se sve više komplikuje, ali njeno razrešenje je danas na vama. Razmišljajte unapred pri donošenju odluka. Nemojte da budete nepromišljeni.

LJUBAV: Sa voljenom osobom gradite jako romantičnu vezu koja svaki dan donosi nešto novo. Danas vas čeka posebno lep dan u kojem ćete imati dosta pozitivnih preokreta.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas u narednom periodu. Bićete u većoj meri skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem će biti novih poteškoća.

RAK

POSAO: Ne posvećujte se ostvarivanju novih planova dok ne razrešite stare probleme. Ako se previše zaletite čekaju vas nove komplikacije, zato je važno da idete korak po korak.

LJUBAV: Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom sa kojom imate zbunjujuć odnos između prijateljstva i ljubavi. Vreme je da napravite neki korak kako bi otišli malo dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Očekuje vas period u kojem ćete imati poteškoće koje su vezane za nervni sistem takođe.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. OKTOBAR: Pozitivne promene za Jarca, ozbiljni problemi sa zdravljem za Strelca, uzbudljiva ljubavna avantura za Škorpiju

public.wmo.int

 

LAV

POSAO: Poslovno stanje vam je nejasno i vi sami niste sigurni u vezi mnogih stvari. Posvetite se rešavanju svojih dilema kako biste na polju posla mogli da donesete jasne zaključke.

LJUBAV: Ne pokazujete interesovanje za osobu koja uporno pokušava da vam se približi. Niste raspoloženi za nova ljubavna dešavanja danas i radije se sada malo povlačite u sebe.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. U narednom periodu možete da budete skloni tegobama koje su vezane za srčani sistem, glavu, kao i za donji deo leđa.

DEVICA

POSAO: Sve što danas uradite će imati dugoročne posledice po vaš posao. Dajte sve od sebe da se kasnije ne biste kajali. Vreme je da pokažete da ste spremni da se trudite.

LJUBAV: Ne ispunjavate očekivanja voljene osobe i ona je sve nezadovoljnija. Svađe će se sve više ponavljati i stvarati vam veću tenziju u odnosu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Ukočeni ste i prijala bi vam masaža. Potrebno vam je da se opustite. Možete da očekujete dan u kojeem će oko vas biti dosta stresa i tenzije na svakom ćošku.

VAGA

POSAO: Doći će do promena u vašem kolektivu koje prete da ugroze vašu poziciju. Dvoumite se oko toga kako da se postavite u komunikaciji prema poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Niste ni svesni koliko vaši postupci utiču na voljenu osobu i njene emocije prema vama. Posvetite joj se više da ne bi došlo do raspada zajednice u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva i skloni ste većim problemima sa zdravljem. očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta brojnih poteškoća vezanih za kosti i kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan je izuzetno povoljan za pokretanje novih projekata, ostvarivanje novih saradnji i donošenje presudnih odluka za vašu poslovnu budućnost.

LJUBAV: Zaokupljeni ste zanimljivom avanturom koja vam se nudi i ne privlači vas misao o stabilnoj zajednici. Možete da očekujete da ćete imati uzbudljive trenutke danas.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Očekuje vas dan u kojem ćete se geneeralno osećati dobro. U sebi nosite mnogo pozitivne energije.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. OKTOBAR: Pozitivne promene za Jarca, ozbiljni problemi sa zdravljem za Strelca, uzbudljiva ljubavna avantura za Škorpiju

Foto: privatna arhiva

 

STRELAC

POSAO: Pred vama je pozitivan dan bez prepreka i stresa po pitanju posla. Znate da je vaša situacija potpuno stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Posao vam ide stabilnim tokovima.

LJUBAV: Jasno vam je da sadašnja veza nikuda ne vodi. Razmišljate o najboljem načinu da je prekinete. Ukoliko ste u braku, odnos sa partnerom je u ozbiljnoj krizi i moguće je udaljavanje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i unos bilo kakvoh štetnih materija, toksina u vaš organizam. Očekuje vas period u kojem ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem.

JARAC

POSAO: Danas je povoljan dan za promenu posla ili započinjanje radnog odnosa za one koji traže posao. Budite pozitivni i spremni na dobre promene koje vas očekuju.

LJUBAV: Očekuje vas početak veze sa osobom rođenom u znaku Bika koja vam potpuno odgovara i sa kojom razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Spremni ste na lepe preokrete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem danas. možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan sa više obaveza nego obično, što vas neverovatno opterećuje. Spremite se za stresan dan u kojem ćete morati maksimalno da se posvetite poslu.

LJUBAV: Doći će do zanimljivog poznanstva koje puno obećava. Moguće je da ćete imati neku povezanost između ljubavi i posla. Očekuje vaspovoljan dan za novu vezu.

ZDRAVLJE: Ne osećate se baš dobro i dolazi vreme da posetite lekara. U narednom periodu u većoj meri možete da budete skloni infekcijama, bakterijama i virusima.

RIBE

POSAO: Danas ćete imati sreće u svemu što pokušate na poslovnom planu. Vi sami ste jako pozitivni i uvek verujete u dobar rezultat, a vto je ono što vaši saradnici uče od vas.

LJUBAV: Imate sreće na ljubavnom polju. Osoba koja vam se dopada konačno počinje da uzvraća interesovanje. Možete da očekujete da ćete se postepeno zbližavati.

ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom u narednom periodu. Potrudite se da budete spremni da se posvetite fizičkoj aktivnosti. Potrebno je da se dovedete u bolju formu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading