HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. SEPTEMBAR: Ovna čeka veliko iznenađenje, Vodoliju haos na polju ljubavi, Ribama pada teret sa srca
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vaša zabrinutost može negativno da se odrazi na poslovnu situaciju jer pravite bespotreban pritisak na saradnike. Potrudite se da smanjite tenziju kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Zahlađenje između vas i voljene osobe može da potraje duže vreme, a u tom periodu se vama pojavljuje i neko novo poznanstvo. Situacija na polju ljubavi vam je komplikovana.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni upalama kada je u pitanju polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Ozbiljni ste i posvećeni poslu maksimalno. Spremni ste da uradite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Nemojte da očekujete pokretanje nove veze jer vam je horoskop danas jako loše postavljen za ljubav. Moguće je da ćete imati i neko manje razočarenje.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava kamena ili peska u bubrezima. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće tegobe sa urogenitaalnim traktom. Uskladite unos teečnosti sa preporukama lekara.

BLIZANCI

POSAO: Poslovne obaveze vas pritiskaju a vi imate potrebu da pobegnete na kraj sveta. Pokušajte da nađete neki kompromis između dva rešenja koja vam se nameću.

LJUBAV: Niste zadovoljni emotivnom situacijom i spremni ste da prekinete odnos sa partnerom. Možeete da očekujeete da ćete brzo nakon prekida veze naći novu ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni stomačnom virusu. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično podložni problemima.

RAK

POSAO: Možete da se opustite danas jer konačno nećete imati previše obaveza. Posvetićete se porodici i prijateljima malo više. Posao vam danas nije prioritet i uživate u vikendu.

LJUBAV: Zaljubili ste se u osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu, moguće je da ste našli svoju pravu ljubav. Spremni ste da sa njom pravite ozbiljne i važne planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju danas. možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete generalno biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. SEPTEMBAR: Ovna čeka veliko iznenađenje, Vodoliju haos na polju ljubavi, Ribama pada teret sa srca

Foto: Shutterstock

 

LAV

POSAO: Kočnice koje su se pojavile na poslu možete da prevaziđete ali ćete morati da budete prilično uporni i strpljivi. Važno je da ne odustajete od ciljeva koje ste sebi zacrtali.

 LJUBAV: Niste zadovoljni bračnim stanjem ali ne pokrećete ni bilo kakvu inicijativu ka promenama. Neodlučni ste i nije vam lako da prelomite na bilo koju stranu.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljivu bešiku koja bi mogla da vam pravi probleme na polju zdravlja. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni upalama i infekcijama.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas potvrditi svoj poslovni položaj i da ćete na istom radnom mestu ostati duže vreme. Pred vama je generalno povoljan period za posao.

LJUBAV: U komunikaciji sa voljenom osobom otvoreno pokazujete svoje nezadovoljstvo. Moguće je da vaša veza ne ide u onom pravcu u kojem ste se nadali da će ići i da ste nesrećni.

ZDRAVLJE: Pazite na osetljive sinuse koji bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem. Sa vašem lekarom se posavetujte oko svega što vas na ovom polju muči i brine.

VAGA

POSAO: Stabilizacija na polju finansija je pred vama. Konačno ćete da vidite rezultate svog rada i truda. Možete da očekujete da ćee pred vama biti veoma povoljan dan.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno. Mislite o braku i stvaranju sopstvene porodice kao emotivnog utočišta. Nove promene su pred vama.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Možete da očekujete da će vam trebati neko vreme da se naviknete na nov režim ishran ali će vam to prijati.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam lak dan i problemi na polju posla vam dolaze sa svih strana. Biće vam potrebno mnogo smirenosti i koncentracije kako biste sve uspeli da rešite.

LJUBAV: Došli ste do svoje granice i ne želite da je prelazite. Moguće je da vas očekuje prekid neke emotivne veze. Spremni ste za sve promene, navikli ste na turbulencije na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Očeekuje vas period u kojem će kod vas biti naglašena osetljivost očiju i predela glave takođe, pa povedite računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Ono što ste planirali, se neće ostvariti danas. Negativni uticaji vas prate i sve ide u pogrešnom smeru kada je u pitanju posao. Moguće je da vam nervoza samo raste.

LJUBAV: Sumnjate u partnerovu iskrenost i čini vam se da je na neki način sakrio neke činjenice o sebi. Niste sigurni na koji način biste mogli da se izborite sa problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa depresijom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Bilo bi dobro za vas da pronađete nekoga sa kim biste mogli da se posavetujete oko svega.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 25. SEPTEMBAR: Ovna čeka veliko iznenađenje, Vodoliju haos na polju ljubavi, Ribama pada teret sa srca

Foto: Facebook

 

JARAC

POSAO: Pokušavate da pomognete kolegama ali za to vreme se gomilaju vaši problemi i obaveze na poslovnom planu. Nije vam lako da postignete sve- i svoje i tuđe poslove.

LJUBAV: Niste raspoloženi za početak nove veze iako imate udvarača koji je jako uporan u svojoj nameri da bude sa vama. Jednostavno sada ne želite novu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni problemima sa kostima. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da rešite neke važne obaveze koje se tiču papirologije i formalnosti. Važno je da budete fokusirani na svoje prioritete.

LJUBAV: Imate utisak da ste sa voljenom osobom konačno ostvarili stabilnije stanje ali pitanje je da li ona razmišlja na isti način. Možete da očekujete haotičan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavom. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete sklini migreni i sličnim stanjima. Sa vašim lekarom se posavetujte oko svega.

RIBE

POSAO: Očekuje vas opušten dan. Više se bavite svojim idejama i kreacijama nego konkretnim radom. Povoljan je dan za umetnost i bavljenje poslovima koji zahtevaju neku vrstu talenta.

LJUBAV: Imate više veza koje vam stvaraju zadovoljstvo ali ne i obavezu. Niste spremni za monogamiju trenutno. Osećate da ovo nije momenat da se za bilo koga vežete.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nemate probleme i osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading