HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 23. SEPTEMBAR: Sreća je danas na strani Bika i Vodolije, nevolja će snaći Ribe, a novac će obradovati Devicu
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete dobiti podršku za realizaciju poslovnih planova koje imate. Možet da očekujete da će poslovno okruženje biti na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma pozitivnoj atmosferi u komunikaciji sa osobom koju volite. Ako ste slobodni, današnji dan je jako povoljan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Očekujee vas dovaar dan tokom kojeg na polju zdravlja nee biste trebali da očekujete veće probleme. Posvetite se sebi.

BIK

POSAO: Sve držite pod kontrolom i posao vam teče jednim dobrim i stabilnim tokom. Zadovoljni ste. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani danas.

LJUBAV: Moguće je da postoji osoba koja vam se dopada ali nemate dovoljno hrabrosti da joj otvoreno priđete sada. Pred vama je nepovoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i jačajte imuni sistem. Nije vam lako da se izborite sa zdravstvenim problemima u ovom periodu. Najbolje je da se oko svega posavetujete sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan. Uspećete da ostvarite željeno napredovanje ili da promenite posao. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate odličnom odnosu sa voljenom osobom. Ona vam je posvećena i privržena do krajnjih granica. Ako ste slobodni uskoro vas očekuje početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete imati sklonost ka problemima sa srcem.

RAK

POSAO: Dolaze velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Uspećete da ostvarite jednu važnu novu saradnju koja će biti stabilna na duže staze u budućnosti.

LJUBAV: Osećate veliku dozu ljubavi prema svom partneru i spremni ste da sa njim uplovite u bračnu luku. Želite da pokrete razgovor na temu zajednice i porodice.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa probavom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Važno je da pazite na svoju ishranu kao i na unos tečnosti u narednom periodu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 23. SEPTEMBAR: Sreća je danas na strani Bika i Vodolije, nevolja će snaći Ribe, a novac će obradovati Devicu

Foto: Shutterstock

 

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljna atmosfera na poslu. Komunikacija sa bliskim okruženjem se veoma značajno popravlja i potrebno vam je vreme da se stvari slegnu.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za flert sa osobom koja vam se dopada. Ako napravite prvi korak ka njoj moguća je i veza. Ako ste u braku imaćete pozitivnu komunikaciju sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom kod vas u narednom periodu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Potrudite se da radite na tome da jačate svoj imunitet.

DEVICA

POSAO: Dolazite do dosta velikog poboljšanja na polju finansija. Moguće je da ćete dobiti neku pomoć, nasledstvo ili kredit. Pred vama je povoljan period za poslovne promene.

LJUBAV: Vaše emocije su jake i iskrene i želite da pokažete voljenoj osobi da ste spremni za nešto više. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme kada je u pitanju zdravlje. Stanje vam je stabilno i generalno ste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite na svim poljima.

VAGA

POSAO: Od vaših odluka na poslovnom planu zavisi dalji razvoj situacije. Imaćete šanse da ostvarite pomak na ovom polju. Sudbina će vam biti naklonjena danas.

LJUBAV: Osećate neku dozu razočarenja i niste sigurni na koji način da se postavite prema osobi do koje vam je stalo. Nekada vam se čini da vaš odnos ne može da se poboljša.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Pred vaama je faza u kojoj biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas biti prilično rasterećeni. Uzmite slobodan dan i odmorite se malo od posla. Nije povoljan period za bilo kakve rizike i veće promene.

LJUBAV: Tiho patite za osobom iz prošlosti koju volite još uvek. Moguće je da vam ona ne daje nikakve znake interesovanja za obnovu veze. Vreme je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na nervnoj bazi. Očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu da na neki način razrešite sve unutrašnje frustracije koje ste nagomilavali.

STRELAC

POSAO: Vi ste u pozitivnom raspoloženju i očekuju vas dobre promene na polju posla. Sve ide onako kako ste želeli. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo novo poznanstvo ali još uvek nema početka veze. Stvari se odvijaju malo sporije za vaš ukus. Možete da očekujete povoljan period kasnije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnom danu i dobrom raspoloženju.

 

JARAC

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 23. SEPTEMBAR: Sreća je danas na strani Bika i Vodolije, nevolja će snaći Ribe, a novac će obradovati Devicu

Foto: Shutterstock

 

POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika da napredujete. Nadređeni će pokazati da u vas imaju mnogo poverenja i da su spremni da vam prepuste nove odgovornosti.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vam izgleda kao neko sa kim biste mogli da se skrasite na duže staze u budućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete želeti ozbiljnije emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima bi mogli da vam se vrate. Vreme je da ozbiljnije razmislite o svom zdravlju i da se sa lekarom posavetujete oko svega što vas na ovom polju muči.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete važan dan tokom kojeg ćete morati da donesete neku novu odluku na poslovnom polju. Sudbina će biti na vašoj strani i probleme ćete rešiti.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i želite da vam partner uzvrati istom merom. Ne dopada vam se da bilo šta ostane skriveno. Važno je da o svemu razgovarate.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije i dobro ste. Možete da očekujete da ćete imaati solidno stanje na polju zdravlja. Pred vama je faza u kojoj ćte biti zadovoljni.

RIBE

POSAO: Očekuju vas poslovne promene koje vas mogu dovesti pred neke nove dileme. Zapamtite da uvek imate mogućnost izbora. Sudbina je u vašim rukama.

LJUBAV: Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam unosi osećaj nemira. Želite da razjasnite stvari među vama. Potrudite se da otvoreno pokažete šta vam smeta.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena. Moguće je da ćeete tokom današnjeg dana biti skloni raznim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Povedite više računa o sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

23.09.2021 08:23

Ne patim ja za osobo iz proslosti,ako ona pati to nije moj problem,tako je i htjela. Meni je bas super ovako,i pozdrav od Skorpijona!