RUSKI ASTROLOG OTKRIO: Ovim znakovima život će se drastično promeniti u oktobru, čeka ih neizmerna sreća
Foto: Shutterstock

Predstavnici nekih horoskopskih znakova u oktobru će radikalno promeniti svoj život nabolje. Poznati ruski astrolog Pavel Globa kaže - ovo je njihov mesec!

Bik

Ubedljivo najbolji period u 2021. godini za predstavnike ovog znakabiće u oktobru kada ih prati ogroman uspeh. Ipak, iako je položaj zvezda izuzetno povoljan, Bikovima se savetuje da se u oktobru ne upuštaju u neopravdane rizike.

Rak

U oktobru će predstavnici ovog znaka želeti promene, kaže ruski astrolog. Imaju sreće, je su im zvezde naklonjene u ovom periodu i pomoći će im da ostvare bukvalno sve što naume. Najvažnije je da slušaju svoju intuiciju.

Devica

Oktobar donosi Devicama obilje dobrih prilika koje ne bi smele da propuste. Važno je samo da odrede prioritete jer će se naći na raskrsnici i biti prinuđene da odluče šta im je važnije: ljubav ili finansije. Kada donesu odluku, ništa ih neće zaustaviti.

Strelac

Strelčevi će biti izuzetno uspešnu u narednom mesecu, osetiće nalet elana koji će im dati vetar u krila da ostvare sve što naume. Na poslu će konačno "uvesti red" i biće zadovoljni rezultatima. Trebalo bi da izbegavaju stres i sukobe, posebno kod kuće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading