NAREDNIH 10 DANA NEBO DONOSI REVOLUCIJU: Varnice će sevati na sve strane, a evo koga čekaju čarobne noći
Foto: Pixabay

Ovaj aspekt će svi morati da osete, ali će najviše biti "prozvan"i oni koji su u podznaku Ovan ili Škorpija.

Konjukcija Venere i Marsa

Venera od 13. jula donosi samo ljubavne veze, strast i se*s! Naime, konjukcija Venere i Marsa desila se 13. jula i ovaj aspekt će se osećati još desetak dana.

Naglašen je odnos muškarca i žene.

Aspekt konjukcija predstavlja odnose. Kada su u konjukciji Venera i Mars onda kažemo da je to odnos muškarca (Mars) i žene (Venera).

Šta treba očekivati, šta će se desiti kada je ovaj aspekt na nebu?

Drage dame, sada je ono vreme kada je potrebno da obučete najlepšu haljinu i najbolje sandale sa visokom štiklom! Ovaj aspek govori o magnetnom privlačenju i o jakoj se*s energiji. Sada je dovoljno da se samo malo potrudite, budete zavodljive, da flertujete i eto vama savršenog muškarca.

Narednih 10 dana je presudno za ljubav i veze.

Od danas pa u narednih desetak dana su otvorene kapije odnosa i sada je idealno vreme da se dese te čarobne noći, magične oči i dodiri.

Odličan je period da se upustite u vezu. Potreba za spajanjem je izražena kod oba pola. Oni koji su u vezi sada će još više učvrstiti svoju ljubav.

Zavođenje i se*s
Konjukcija ove dve planete nam daje veliku zavodljivost, povećan se*sualni apetit i varnice koje će se osećati u prostoru. Žene zavode muškarci, a oni prate tu slatku igru i na kraju sve pršti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

15.07.2021 12:05

Konjukcija ove dve planete nam daje veliku zavodljivost, povećan se*sualni apetit i varnice koje će se osećati u prostoru. Žene zavode muškarci, a oni prate tu slatku igru i na kraju sve pršti! Ajde navrati vec jednom kod mene,da vidis kako pršti hahaha!