ZAVRŠAVA SE NAJGORI PERIOD U OVOJ GODINI: Krenite u potragu za srećom, 3 dana su ključna, za ostvarenje želja
yolobook.com

Danas se završava najlošiji od svih aspekata - retrogradni Merkur, a to će doneti velike promene za mnoge znakove. Bitno je da će ove biti promene nabolje - pomirenja, napredak na poslu, uopšteno sreća će vam se osmehnuti.

Od juče Merkur nije više retrogradan i mnogi će da odahnu. Sve što u poslednjem periodu nije bilo kako valja, svi kvarovi, raskidi, loši kolegijalni odnosi po mišljenju astrologa zasluga su ovog aspekta. Oni savetuju i kako da "narušenu" sreću popravite.

Svi horoskopski znaci, bez izuzetaka, imaće priliku da privuku sreću i otvore vrata novom životu.

Nemojte se plašiti da ponovite i pokrenete sve stvari koje ste stavili na pauzu tokom retrogradnog Merkura. Ako treba da vodite poslovne pregovore, obavite velike kupovine (stan, automobil), kao i da ulažete novac, idete na putovanja ili potražite nov posao - ne ustručavajte se!

Nije zgoreg ni da razmišljate o promeni aktivnosti. Merkur voli preduzimljive i aktivne ljude, ali pod uslovom da se kreću u dobrom smeru.

Šta možete da učinite da u život privučete sreću?

Počinje period ispravljanja grešaka i uklanjanja negativnih stavova. Ako ste se nedavno u životu posvađali sa voljenom osobom, sad je vreme da se pomirite. Napravite prvi korak, čak i ako se ne osećate krivim.

Takođe, nije loše da preispitate svoju okolinu. Retrogradna živa staviće vam ružičaste naočare,  percepcija je blago iskrivljena, pa se na kraju opasnog perioda preporučuje uklanjanje toksičnih ljudi iz života. Preporuka je i da iskoristite ovaj trenutak da okončate ljubavnu vezu koja vas već dugo ne raduje...

Najvažnija stvar u ovom prelaznom periodu, tačnije od 23. do 26. juna, jeste da držite svoje emocije pod kontrolom. Pokušajte da ne izgubite živce, budite konstruktivni i racionalni - ovo će vam pomoći da sačuvate vitalnost.

Obratite pažnju na mlađe članove porodice. Ako vidite da dete ne pokazuje interesovanje za pobrazovanje i postaje hirovito, ne pritiskajte ga u prvim danima izlaska ove planete iz retrogradnosti. Sve to će se srediti početkom sledećeg meseca, kada Merkur potpuno izgubi snagu.

Kraj retrogradnosti trebalo bi da donese sjajan početak - učinite ono za čim ste čeznuli ili nešto o čemu već dugo razmišljate. Na primer, prijavite se za teretanu, upišite neki kurs ili napustite loše navike. Zvezde će vam pomoći u transformaciji, ako naravno imate pozitivan stav.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading