SIMBOL SREĆE I BLAGOSTANJA: Pun Mesec (24.jun) donosi olakšanje, napredak,  ostvarenje planovsa
Shuterstoock

Pun Mesec u Jarcu u četvrtak 24. juna biće u sekstilu sa Jupiterom, planetom sreće, obilja i blagostanja. Ovaj magičan spoj sa lunarnom energijom čini da pun Mesec u junu bude simbol sreće, velikodušnosti i optimizma.

Očekuje nas odličan mesečeva faza koja će uspeti da izbriše, ispravi i zaleči sve ono negativno što se dogodilo za vreme pomračenja Sunca, nakon 10. juna. Posebno se odnosi na rešavanje laži i obmana.

Pun Mesec će biti u znaku Jarca i čini jedan vrlo pozitivan aspekt. Čak iako se pojave neki izazovi i problemi, sa lakoćom ćemo uspeti da ih se oslobodimo.

Glavni fokus ove mesečeve faze biće na porodici, domu, odnosima. Moguće su napetosti, sukobi i krize, alilunarna energija vam daje emocionalnu snagu i pojačanu intuiciju kako biste prevazišli sve prepreke i izazove.

U ovom periodu očekuju vas nova prijateljstva sa ljudima koji vam mogu pomoći i na emotivnom planu, ali i u karijeri. Na poslu vas očekuje napredak, samopromocija, a mnogi vaši planovi biće na korak do ispunjenja.

Ovo je takođe dobra mesečeva faza za putovanja, obrazovanje i širenje vidika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading