OVO IM JE SUĐENO Horoskopski znakovi koji moraju da budu zajedno
Foto: Shutterstock

Veze između ovih znakova važe za najsudbonosnije i njihova je ljubav za celi život.

Vodolija i Blizanac

Ovaj par ima jaku psihološku vezu koja vremenom postaje sve dublja. Njihov način komuniciranja je gotovo telepatski i maltene "čitaju" misli jedno drugom. Iako su oba znaka individualci, to njihovu vezu ne ugrožava, već jača.

Škorpija i Riba

Oboje se u životu vode emocijama, što ih čini veoma kompatibilnima. Ovaj par takođe ima snažnu psihološku, ali i intelektualnu povezanost, zbog čega najviše uživaju u razgovoru, a veoma su strastveni u krevetu.

Bik i Rak

Ovo je jedan od onih parova na čiju su vezu svi ljubomorni. Oboje su odani, brižni i nježni pa u njihovoj vezi retko dolazi do konflikata. Bez obzira na to koliko su dugo zajedno, ostaju zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana, pa se stoga neretko pred drugima ponašaju kao tinejdžeri.

Lav i Lav

Kraljevima zodijaka jednostavno niko ne odgovara bolje od osoba rođenih u istom znaku. Oni su samouvereni i jaki pa se najbolje slažu s istima kao što su oni. Svesni su i toga koliko su srećni zato što su našli jedno drugo, pa se zato trude da obuzdaju svoj buran karakter kako ne bi ugrozili svoju ljubav.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading