Oni su PRAVI PRIJATELJI: Ovim horoskopskim znacima možete da verujete
Foto: Pixbay

Oni prijateljstvo stavljaju na prvo mesto, požrtvovani su i za prijatelje idu i u „vatru i vodu“. Jednom kada zadobijete njihovo prijateljstvo, to će trajati čitav život. Ova četiri horoskopska znaka važe za najbolje prijatelje! Mislite o tome.

Škorpija teško otvara svoje srce i dušu ali za one koje smatra prijateljima spremna je sve da učini. Ne postoji ništa što bi moglo da je spreči da se svom prijatelju nađe pri ruci, bilo da sačuva tajnu ili nosi nameštaj na šesti sprat bez lifta. Vrlo su odane i čak znaju da preteraju i brane svoje prijatelje i kada nisu u pravu. Međutim, ako izgubite njeno poverenje i izdate je – čuvajte se! Tada će Škorpija iskoristiti sva sredstva da vam se osveti.

Jarac je prilično „krut“ horoskopskih znak, sa veoma uskim pogledom na svet. Ali kada je prijateljstvo u pitanju, Jarac je veoma odan i uvek će biti uz svoje drugare. Oni nisu osobe koje imaju veliki krug prijatelja, već su skloni negovanju dugogodišnjih prijateljstava. Poznati su po tome da prelaze preko svega i opraštaju i svađe i uvrede.

Za Raka je najvažnije da se sa svojim prijateljima emocionalno poveže. Oni najčešće vode razgovore o tome šta osećaju. Zato im je veoma važno da svom prijatelju mogu da veruju i da na njega mogu da se oslone. Pre svega, da mogu da mu povere svoje najintimnije tajne i da znaju da će od njih dobiti najbolji savet. Za takvu osobu su spremne sve da urade.

Devica je ona vrsta prijatelja koja će vam prva priteći u pomoć. Dovoljno je da nešto nasluti, primeti ili načuje, već će se stvoriti ispred vas i ponudiće vam konkretnu pomoć. One su veoma brižne i spremne su sve da učini za svoje prijatelje, pa čak i poznanike. Iako su im glave uvek zabijene u posao, one će se potruditi da bar malo vremena izdvoje za one koje vole i cene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading