PROMENILA LIČNI OPIS: Dženifer Lopez izbacila fotografiju i izazvala pravu pometnju, a evo i zbog čega
EPA PHOTO/EPA FILES/ARMANDO ARORIZO/CJ GUNTHER

Pevačica Dženifer Lopez gde se god pojavi zaseni sve ostale dame svojim izgledom i raskošnim stajlingom. Ali ne tako retko, pratioce "počasti" i fotografijama prirodnog izgleda, što je ovog puta i uradila, samo sa neobičnim izgledom svoje kose.

Ali slavna pevačica i glumica neretko zna da svoju višemilionsku vojsku pratilaca na Instagramu počasti fotografijama svog prirodnoga izgleda, a što je i ovoga puta bio slučaj.

 

Poput brojnih koleginica, i 52- godišnja Džej Lo često mijenja frizure,a poslednjih godina važi za veliku ljubiteljku ekstenzija od kojih se ovih dana nakratko odmorila.

 

Na svojoj novoj selfi fotografiji, latino diva osvanula je s blago talasastom bob frizurom i bez trunke šminke u svrhu promovisanja proizvoda s potpisom svog brenda J.Lo Beauty, još jednom istaknuvši svoj mladolik izgled u šestoj deceniji života.

Ipak, dozu glamura zadržala je dodatkom od kojeg se poslednjih mjeseci ne odvaja, a reč je o personalizovanoj šolji  za kafu za poneti, presvučenoj Swarovski kristalima kakvih u kolekciji ima nekoliko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading