U SOK OD JABUKE JE DODAVALA OVAJ ZAČIN Za mesec dana, sva odeća joj je bila prevelika
Foto: Shutterstock

Mnogi su to probali i zadovoljni su rezultatom, ali je jedna žena odlučila da javno otkrije svoje iskustvo i tačan recept koji je koristila, jer je za mesec dana dosta smršala.

Prethodnih meseci internetom kruži recept za mršavljenje od soka od jabuke u koji se dodaju dva sastojka. Mnogi su to probali i zadovoljni su rezultatom, ali je jedna žena odlučila da javno otkrije svoje iskustvo i tačan recept koji je koristila, jer je za mesec dana dosta smršala!

Većina moje garderobe je sada velika, ali sam veoma srećna“, otkrila je žena i dala tačne mere sastojaka:


„Limun oguliti i koru preliti prokuvanom vodom. Posle 10 minuta dodajte limunov sok, sok od jabuke i mlevenu papriku. Dobro promešajte pre svakog gutljaja i popijte čašu posle svakog obroka“, kaže žena.

Kako ovaj napitak deluje

Poznato je i naučno dokazano da ljuta paprika ubrzava metabolizam i time podstiče sagorevanje masti u organizmu. Zbog kapsaicina koji sadrži, paprika stimuliše nervni sistem da zagreva telo, što utiče na proces sagorevanja kalorija. Polikozanol iz limunove kore pomaže u sagorevanju masti, poznata su svojstva limunovog soka na metabolizam, dok sok od jabuke pomaže u razgradnji masti u telu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading