MOŽDA SE IZNENADITE ONIM ŠTO OTKRIJETE Evo šta omiljeni ukus sladoleda govori o vašoj ličnosti
Foto: Bakina kuhinja

ČOKOLADA

Vi ste koketna, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba.Često vam zavide na vašem dobrom izgledu i pameti.Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kom većina može samo da sanja.Ipak, neretko ste i lakoverni, ali volite da vam je život ispunjen dozom dramatike, piše aura.ba.

VANILA

Vi volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje ne možete da predvidite.Možda bi neki opisali vaš vaš život kao dosadan, ali vi jednostavno znate kako da uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima.

VOĆNI UKUSI

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba.Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji.Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama.Vaš životni moto je "živi i pusti druge da žive".U stvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama, jer ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

STRAĆATELA

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja.Tražite mnogo i od sebe i od drugih i nikada niste potpuno zadovoljni.Izbirljivi ste, ali bar znate šta želite.Ipak, ne bi bilo na odmet da se ponekad opustite, da budete spontaniji, uživate i da se nagradite za sopstveni rad i trud.

PISTAĆI

Krase vas sofisticiranost i fini maniri.Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš "gospodski" rečnik impresionira svakoga s kim razgovarate.Nije neobično videti ljubiteljku pistaćija,na plaži u šeširu sa velikim obodom, jer ona voli eleganciju i damski stil.

SLADOLED SA KOMADIĆIMA ČOKOLADNOG KEKSA

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju dragom i pametnom osobom.Obožavate da čitate i kod kuće verovatno imate brdo knjiga.Sa knjigom u ruci, vi ste svoj na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

LEŠNIK ILI ORAH

Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba.Imate visoke standarde kada je reč o tome što je ispravno, a šta nije.Uvek se bojite da ćete povrediti tuđa osećanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading