ZORNJAK ISPOD KLIME I ETO MILINE! Vođenje ljubavi može da bude vrhunsko zadovoljstvo i na visokoj letnjoj temperaturi
Shutterstock

Pa nije preterano zabavan jer je lepljiv, znojav i vruuuće jeee! Ne dozvolite da vas visoke temperature spreče da uživate u se*su. Evo kako da ne eksplodirate od vrućine, već samo od zadovoljstva.

Foto: Shutterstock

 

Pipkanje pod tušem

Kada temperature porastu iznad 30, se*s ispod čaršava ne dolazi u obzir! Zašto biste se znojili kad možete da se hladite. Vruće se*si igrice mogu se sasvim lepo odvijati i ispod osvežavajućeg tuša. Najbolje od svega je to što ćete završiti čisti, rashlađeni i zadovoljni.

Akcija uz zid

Neke se*s poze nisu najbolji izbor za vrućine. Ali postoje i one kod kojih tela nisu sasvim priljubljena jedno uz drugo, poput takozvane pseće poze. Možete isprobati i se*s u stojećem položaju uz hladni zid. U tom položaju tela nisu toliko isprepletena pa je više prostora za disanje. Izbegavajte klasičnu misionarsku pozu dok ne zahladi.

Strast kraj ventilatora

Kako bi vam bilo prijatnije, otvorite širom prozore, uključite ventilator, skinite odeću i krenite u akciju. Podrazumeva se, klima je najbolja opcija. Tokom leta se*s je najbolje praktikovati odmah ujutro ili pak kasnije uveče, kada se temperature malo spuste.

Foto: Shutterstock

 

Uzbuđenje ledom

Letnje vrućine su savršena prilika da eksperimentišete i isprobate nešto novo. Primera radi, u svoju se*s-rutinu možete uključiti igrice s ledom koji će vas istovremeno rashladiti, ali i uzburkati strasti. Senzualno prelazite kockicom leda preko tela partnera, od usana, preko vrata i bradavica, pa naniže i gledajte kako se koža ježi a uzbuđenje raste.

Gore vrelo, dole hladno

Izbegavajte se*s u krevetu. Leto je odlično da malo začinite svoj seksualni život i uvedete novitete. Se*s na novim lokacijama može biti vrlo uzbudljiv. Ako u stanu imate mermerni pod, pločice ili bilo koju drugu površinu koja je hladna, to je savršen izbor za vrele igrice. Zapravo, to mu dođe dva u jednom - hlađenje i uživanje!

Foto: Shutterstock

 

Ljuto za predigru

Pre nego što se bacite jedno na drugo, bacite se na neku ljutu hranu. Takva jela imaju efekat hlađenja na telo. Naime, čili papričice sadrže kapsaicin koji podstiče stvaranje hladnog znoja. Dakle, s ljutom večerom ćete ubiti dve muve jednim udarcem.

Manje dodira, više igrarija

Poznato je da kada nam je vruće, ne volimo preterano da nas neko dira i tada nam smeta sve što stvara dodatnu toplinu. Zbog toga se manje mazite i grlite, a primenite oralni se*s koji je manje iscrpljujući od neke klasične poze, a priuštiće jednako zadovoljstvo.

 

Komentari (0)

Loading