NEMOJ DA MI PLAČE KAD GA ISKRIVIM! Kristijan nakon dve tužbe žestoko zapretio bivšem cimeru, pozvao ga javno da se obračunaju!
Printscreen

Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, gostovao je u jednoj emisiji, a tom prilikom voditelj mu je pročitao poruku od Radeta Lazića sa kojim Golubović nije u dobrim odnosima.

- Molim ovog teletabisa Golubovića što opet nešto proziva da se najavi sledeći put kada bude dolazio u Beograd, da mu pred svima lupam zauške. Ili da mu dam pare za taj pasoš, pa da dođe lepo u Beč, da ga ugostimo moja braća i ja kako treba - napisao je Rade.

NEMOJ DA MI PLAČE KAD GA ISKRIVIM! Kristijan nakon dve tužbe žestoko zapretio bivšem cimeru, pozvao ga javno da se obračunaju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kristijan Golubović je nakon toga odmah i u svom maniru odgovorio Laziću.

- Eto koliko je hrabar da je odmah podneo tužbu! Žalio se policiji i sudu da mu je ugrožena bezbednost. Nemam vremena za izmet, za mene izmet čisti neko drugi. On ode u policiju i upomoć, da bih ja kao dobio zabranu prilaska. Biću u Beču najkasnije za 25 dana. Sad sam ovde, eto on ima pasoš, treba mu par sati do Novog Sada. Za 6 dana može i konjem da dođe, sačekaću da mi lupa šamare. Nemoj da plače kad ga iskrivim - rekao je Kristijan u emisiji "Narod pita".

Podsetimo, njihov sukob datira još od kada je Kristijan u jednom rijalitiju nasrnuo na Lazića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading